Parkhotel Roeselare

Stationsplein 7, 8800 Roeselare
Wellness overnachting

Finse sauna
Douche faciliteiten
Gebruik van haardroger
Gebruik van bad/doucheproducten
Privé parkeren
Gratis parkeren
Toon alle troeven

Ontspan, Herleef, en Geniet - Uw Wellness Oase in het Hart van Roeselare.

Ontdek de ultieme ontspanning bij Parkhotel, idyllisch gesitueerd tegenover het centraal station van Roeselare en vlakbij de bruisende winkelstraat die naar de Grote Markt leidt. Omarm de levendige sfeer van de stad vanaf de gezellige terrasjes recht voor ons hotel, waar u kunt genieten van het verfrissende aanbod aan Belgische bieren.

Laat u verwennen in onze nieuw ontworpen Wellness Suite, een toevluchtsoord van comfort en luxe. Uw verblijf wordt een onvergetelijke ervaring met onze state-of-the-art voorzieningen, waaronder een privésauna, een bubbelbad, een belevenisdouche en warmtestralers die samen een oase van rust creëren. De suite is uitgerust met moderne gemakken zoals een flatscreen-tv, koffiezetapparaat, minibar en gratis high-speed WiFi, verzekerd voor uw comfort en gemak.

Voor degenen die met de auto reizen, bieden wij eenvoudige parkeeroplossingen op onze beveiligde binnenparkeerplaats. Bij Parkhotel combineren we de charme van Roeselare met de luxe van ontspannen wellness, om u een ongeëvenaarde overnachtingservaring te bieden.

 


Huisregels

Badlinnen: Bij uw verblijf zijn handdoeken en beddengoed inbegrepen.
Consumpties: Voor uw gemak is er een drankautomaat beschikbaar binnen het hotel. Wilt u liever iets anders, dan kunt u ook drankjes bestellen bij de receptie. Het gebruik van eigen consumpties is toegestaan in de privacy van uw kamer.
Gebruik van de Wellnessfaciliteiten: Gelieve de instructies voor het gebruik van de sauna, het bubbelbad, de belevenisdouche en andere wellnessfaciliteiten zorgvuldig te volgen. Laat de faciliteiten netjes achter na gebruik.
Veiligheid: Let op uw veiligheid bij het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Gebruik geen glazen voorwerpen in de buurt van het bubbelbad of de sauna. Laat kinderen niet onbeheerd achter.
Roken: Roken en het gebruik van open vuur zijn strikt verboden in de suite en bij de wellnessfaciliteiten om veiligheidsredenen en om de luchtkwaliteit te behouden.
Huisdieren: Honden zijn welkom zonder extra kosten. Eventuele bijkomende schoonmaakkosten kunnen in rekening worden gebracht bij verhoogde schoonmaakbehoefte.

Annuleringsvoorwaarden

Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Hoewel annuleringen na boeking niet mogelijk zijn, staan we open voor het bespreken van alternatieve opties zoals het verplaatsen van uw reservering naar een andere datum. We nodigen u uit om direct contact met ons op te nemen, zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden.