Ongekende prive wellness aan de kust.

Jouw privé sauna vissershuis met ongekende faciliteiten en een nooit geziene all in formule.

Sea Nooz is een exclusief 4-in-1 privé wellness vissershuis met of zonder overnachting aan zee dat een privé sauna en service ver overstijgt.

Het summum van klank en beeld, kleursferen, de zalige warmte van de haard, je privé sauna en jacuzzi, de all-in formule van drank en maaltijden staan garant voor een ware reis voor al je zintuigen. Zonder zorgen ! Want alles is reeds inbegrepen in de prijs, zelfs je persoonlijke privé butler 'James'.

Sea Nooz is erkend door HomeAway als top 5 wereldwijd van meest bijzondere vakantiewoningen.

Jouw privé kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je privé wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen privé vissershuis.

Meer nog : combineer je Sea Nooz ervaring met een ongekende pirvé golfkar picknick tocht midden in de duinen... Alle info hierover op www.genieten-aan-zee.be.

Troeven

  • Arrangementen
  • Finse sauna
  • Infrarood
  • Jacuzzi buiten
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
8,9/10 =
9,1

Sea Nooz heeft een gemiddelde score van 9,1/10, gebaseerd op 15 beoordelingen

10
Jill Van Rie bezocht Sea Nooz op 01 maart 2020

"Deze was de perfecte uitstap met ons kindjes, tijdens een hete lentedag, lekker eten, leuke jacuzzi, prachtige locatie met prachtige loft, ideaal met je gezin of alleen. Zalig relaxen was dit."

10
Bieke Vyncke bezocht Sea Nooz op 14 november 2020

"Wij hebben een super ervaring gehad bij SeaNooz. Alles was in orde tot in de puntjes! We zijn zelf van aan de kust en wisten niet dat we op zo dicht van onze deur zo zalig konden genieten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! Het feit dat je helemaal privé volop kan genieten van elkaar is top!"

10
Jacqueline vossaert bezocht Sea Nooz op 25 december 2019

"Fantastisch h, vriendelijk team met humor, discreet, eigen butler, hygiëne zeer goed, alles aanwezig, verwarmd buitenterras met jacuzzi en sauna, ont ijt staat klaat, heerlijk eten"

Laat u inspireren door alle foto's van Sea Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!