Ongekende prive wellness aan de kust.

Jouw privé sauna vissershuis met ongekende faciliteiten en een nooit geziene all in formule.

Sea Nooz is een exclusief 4-in-1 privé wellness vissershuis met of zonder overnachting aan zee dat een privé sauna en service ver overstijgt.

Het summum van klank en beeld, kleursferen, de zalige warmte van de haard, je privé sauna en jacuzzi, de all-in formule van drank en maaltijden staan garant voor een ware reis voor al je zintuigen. Zonder zorgen ! Want alles is reeds inbegrepen in de prijs, zelfs je persoonlijke privé butler 'James'.

Sea Nooz is erkend door HomeAway als top 5 wereldwijd van meest bijzondere vakantiewoningen.

Jouw privé kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je privé wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen privé vissershuis.

Meer nog : combineer je Sea Nooz ervaring met een ongekende pirvé golfkar picknick tocht midden in de duinen... Alle info hierover op www.genieten-aan-zee.be.

Troeven

  • Arrangementen
  • Finse sauna
  • Infrarood
  • Jacuzzi buiten
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Sea Nooz

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Groendyck 304
8670 Oostduinkerke
Deze sauna geniet van een gratis pagina op Relaxy. Bekijk onze prive sauna

Beoordelingen
8,9/10 =
9,1

Sea Nooz heeft een gemiddelde score van 9,1/10, gebaseerd op 15 beoordelingen

10
Linda Van Parys bezocht Sea Nooz op 21 november 2020

"Echt een aanrader. Steeds vriendelijk en bereid uitleg te geven over de arrangementen. We zijn er in november geweest en maken er reclame voor bij vrienden en familie of klanten in onze winkel. We gaan terug begin september , en...., mocht het niet goed geweest zijn, we gingen niet terug."

10
Jill Van Rie bezocht Sea Nooz op 01 maart 2020

"Deze was de perfecte uitstap met ons kindjes, tijdens een hete lentedag, lekker eten, leuke jacuzzi, prachtige locatie met prachtige loft, ideaal met je gezin of alleen. Zalig relaxen was dit."

10
Bieke Vyncke bezocht Sea Nooz op 14 november 2020

"Wij hebben een super ervaring gehad bij SeaNooz. Alles was in orde tot in de puntjes! We zijn zelf van aan de kust en wisten niet dat we op zo dicht van onze deur zo zalig konden genieten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! Het feit dat je helemaal privé volop kan genieten van elkaar is top!"

Laat u inspireren door alle foto's van Sea Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!