Ongekende prive wellness aan de kust.

Jouw privé sauna vissershuis met ongekende faciliteiten en een nooit geziene all in formule.

Sea Nooz is een exclusief 4-in-1 privé wellness vissershuis met of zonder overnachting aan zee dat een privé sauna en service ver overstijgt.

Het summum van klank en beeld, kleursferen, de zalige warmte van de haard, je privé sauna en jacuzzi, de all-in formule van drank en maaltijden staan garant voor een ware reis voor al je zintuigen. Zonder zorgen ! Want alles is reeds inbegrepen in de prijs, zelfs je persoonlijke privé butler 'James'.

Sea Nooz is erkend door HomeAway als top 5 wereldwijd van meest bijzondere vakantiewoningen.

Jouw privé kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je privé wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen privé vissershuis.

Meer nog : combineer je Sea Nooz ervaring met een ongekende pirvé golfkar picknick tocht midden in de duinen... Alle info hierover op www.genieten-aan-zee.be.

Troeven

  • Arrangementen
  • Finse sauna
  • Infrarood
  • Jacuzzi buiten
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
8,9/10 =
8,9

Sea Nooz heeft een gemiddelde score van 8,9/10, gebaseerd op 15 beoordelingen

10
Jacqueline vossaert bezocht Sea Nooz op 25 december 2019

"Fantastisch h, vriendelijk team met humor, discreet, eigen butler, hygiëne zeer goed, alles aanwezig, verwarmd buitenterras met jacuzzi en sauna, ont ijt staat klaat, heerlijk eten"

9,0
Annelies Kieckens bezocht Sea Nooz op 08 september 2019

"Graag geven we jullie wat feedback; het was onze eerste ervaring met een tantra-massage, voordien hadden we wat twijfels, wat spanning voor wat komen zou, maar wij weten nu al dat dit voor meer dan 100% voor herhaling vatbaar is, het ontspannen gevoel dat jullie uitstraalden kwam vanaf het eerste moment dat we jullie ontmoetten helemaal binnen, we genoten met volle teugen van de heerlijke massage, die zeer respectvol en heel intens was. Jullie zachte handen, de vloeiende bewegingen, de sensualiteit,... ik wist van mezelf niet dat ik zo diep kon ontspannen (toch omdat dit een eerste keer was). Mijn partner kon zich iets minder goed ontspannen doordat het een eerste ervaring was maar hij is het er helemaal mee eens dat we hoe dan ook terugkeren! Dank jullie wel om ons mee te nemen naar een voor ons onbekende wereld waar wij vanaf nu heel graag in zullen vertoeven! Zeker en vast tot de volgende keer! Anke en Bram"

9,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Boom Dylan bezocht Sea Nooz op 17 juli 2018

"Super leuke ervaring ! Tijdens de duo massage, waren er momenten van kippenvel. Door dat ik jarig was heb ik nog een dessertje gekregen, LEKKER ! Het personeel is vriendelijk en sociaal. Bedankt jullie allen ! Tot binnenkort ! Grtz"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze mooie woorden! :-) Het SeaNooz-team"

Laat u inspireren door alle foto's van Sea Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!