Thermae Grimbergen

Wolvertemsesteenweg 74, 1850 Grimbergen
Wellness overnachting

Thermae Grimbergen is niet alleen een prachtig wellnesscomplex, maar herbergt ook een groot hotel met maar liefst 30 kamers. Je hebt de keuze uit verschillende kamertypes, van Deluxe tot Budget en zeer recent kwam er nog een extra kamertype bij: de Wellness Suite. Uit deze kamer wil je nooit meer vertrekken, want écht alles is aanwezig voor een bijzonder verblijf. Naast de moderne faciliteiten van een gewone Deluxe kamer, vind je hier namelijk ook een Finse sauna en een jacuzzi! Wat wil een mens nog meer?

Enkele huizen voorbij het hotel vind je de publieke thermen met een naakt- en een badpakgedeelte met verschillende sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s, relaxatiebaden en meer. Op het groene domein is ook een restaurant en een bar waar je culinair wordt verwend. En in het schoonheidsinstituut leggen ze je in de watten met een hemelse massage of een ontspannende gelaatsverzorging. Kortom: Thermae Grimbergen heeft alles in huis om je een ontspannend weekendje weg te bezorgen!

Op www.thermae.com vind je alle mogelijkheden en ook een aantal promoties en arrangementen. Een uniek aanbod voor de Relaxy-fans vind je hieronder. Opgelet, dit aanbod kan je uitsluitend telefonisch reserveren en dien je ter plaatse te betalen. De Relaxy cadeaubon wordt bij Thermae Grimbergen niet aanvaard.

Online reserveren

Eenvoudig online reserveren via Relaxy


Arrangementen

Relaxy Thermae Grimbergen Wellness Formule 2p

2p
0min
319353,60
Reserveren

Beoordelingen

8.9

via 9 beoordelingen

Aanbod

8.9

Comfort

8.9

Klantvriendelijk

8.9

Netheid

8.9

Relaxy-sfeer

8.9
10
Jolita Adriaanse uit Vleuten
8.0
Elke Van Gorp
10
bonny klaasing uit LOENHOUT
ik heb enorm genoten van de thermen. het was proper, rustig, ... ook de lichaamsmassage met etherische oliën was super!
8.0
Dewitte Samuel
6.0
verheye uit Gentbrugge
Ik kom al 8 jaar bij jullie voor de thermen. Maar vroeger was ik meer tevreden dan nu.
8.0
Claes Johan uit Brussel