Even Wellness

Gestelsestraat 101, 5582 Waalre
Privé sauna

Waan je tijdens je verblijf bij Even Wellness even op Ibiza.

Geniet van de sauna met kleurentherapie. Koel vervolgens af op de privé patio onder de stortemmer of op de balinese loungebank. Neem dan plaats in de jacuzzi welke in te stellen is tot 40 graden. Laat je onder het genot van een drankje en een hapje lekker masseren door de vele massagstralen en laat je omringen door de vele bubbels. Vervolgens kunt u nog genieten van een heerlijk geurend stoombad. En dit allemaal voor jullie tweeën privé.

Bij de prijs zijn badjassen, handdoeken, douchegel, shampoo, conditioner, scrubzout en sfeerkaarsen inbegrepen. Daarnaast is het gebruik van koffie en thee gratis en kan je gebruik maken van de minibar tegen betaling. Door de gehele wellness zowel binnen als buiten kunt u genieten van muziek. U kunt dit doen door middel van Internetradio of door u eigen muziek te streamen.

 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Romantisch arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen met heerlijke luxe bonbons en op meerdere plaatsen in de wellness rozenblaadjes en extra sfeerkaarsjes.

3 uur privégebruik op voor 2 personen met heerlijke luxe bonbons en op meerdere plaatsen in de wellness rozenblaadjes en extra sfeerkaarsjes. De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
159
Reserveren
Borrelplank arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen met een overheerlijke borrelplank met verschillende soorten koude hapjes.

3 uur privégebruik voor 2 personen met een overheerlijke borrelplank met verschillende soorten koude hapjes.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
164
Reserveren
Relax arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen en geniet van 20 snacks (bittergarnituur) met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier.

3 uur privégebruik voor 2 personen en geniet van 20 snacks (bittergarnituur) met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
166,50
Reserveren
Bourgondisch arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen met 10 heerlijk bourgondisch bitterballen met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier.

3 uur privégebruik voor 2 personen met 10 heerlijk bourgondisch bitterballen met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
166,50
Reserveren
Healthy arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen met een fruitschotel, 2 kannetjes verse jus en een heerlijke zoete lekkernij met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcohol.

3 uur privégebruik voor 2 personen met een fruitschotel, 2 kannetjes verse jus en een heerlijke zoete lekkernij met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcohol.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
176,50
Reserveren
Champagne arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen met een fles champagne gepresenteerd in een champagnekoeler.

3 uur privégebruik voor 2 personen met een fles champagne gepresenteerd in een champagnekoeler.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
184
Reserveren
Enjoy arrangement (sushi)

3 uur privégebruik voor 2 personen met heerlijke vers gemaakte sushi met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier.

3 uur privégebruik voor 2 personen met  heerlijke vers gemaakte sushi met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier. De sushi is een volledige maaltijd voor twee personen.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
201,50
Reserveren
Tapas koud arrangement

3 uur privégebruik voor 2 personen met een tafeltje vol met koude tapas met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier.

3 uur privégebruik voor 2 personen met een tafeltje vol met koude tapas met keuze uit een fles prosecco, rode of witte wijn of zes non alcoholische drankjes of bier. De tapas gerechtjes zijn een volledige maaltijd voor twee personen.  De prijs is voor maandag tot en met donderdag. Op vrijdag,zaterdag en zondag vragen wij een toeslag van € 5,00 extra. Bij een bezoek aan Even Wellness zijn handdoeken, saunadoeken, badjassen, doucheproducten, scrubzout, koffie, thee en sfeerkaarsjes inbegrepen. In de wellness is een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Dit arrangement is alleen mogelijk indien aangegeven bij reservering of in overleg bij aankomst.
2p
3u
201,50
Reserveren