Me-Time Wellness Relaxybon 9.2

Koestraat 55, 9700 Oudenaarde
Privé sauna

Tuin
Terras
Massage
Jacuzzi buiten
Hamam
Finse sauna
Toon alle troeven

Welkom bij Me-Time Wellness


Me-Time Wellness is een nieuwe privé wellness gelegen op wandelafstand van het centrum van Oudenaarde.

We staan garant voor een persoonlijke en professionele aanpak waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.

In onze privé wellness vind je alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de koude, donkere en regenachtige dagen. Vanuit onze overdekte jacuzzi, panoramische sauna, infraroodbank en relaxruimte heb je zicht op de tropische tuin met zwembad.
Op die manier waant u zich op een paradijslijk eiland.

We ontvangen jullie in een ultieme knusse sfeer en dit met een groot aanbod qua luxe en ruime toestellen.
Relaxen bij onze gezellige gashaard, de heerlijke geur van eucalyptus in de stoomcabine en de icefall als eyecatcher zullen jullie zeker bekoren.

Tevens is er de mogelijkheid om jouw wellness ervaring uit te bereiden met een arrangement en/of een (duo)behandeling

Laat je onderdompelen in een oase van rust, jouw ME-TIME.


RECHTSTREEKS BOEKEN KAN VIA ONZE WEBSITE WWW.ME-TIMEWELLNESS.BE




 

 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Tapas arrangement

Kom genieten van ons heerlijk tapasbord met bubbels in de vorm van een fles cava. Je kan gedurende 3 uur gebruik maken van deze wellnessfaciliteit.

Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Online kun je reserveringen maken voor zowel meerdere personen als langere tijdsduur. Ontdek alle opties door te klikken op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop.
2p
3u
220
Reserveren
Wellness voor 2 personen - 3 uur

Kom genieten van ons basis arrangement

Kom genieten met z'n tweetjes of in groep van onze privé wellness. Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Online kun je reserveringen maken voor zowel meerdere personen als langere tijdsduur. Ontdek alle opties door te klikken op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop.
2p
3u
180
Reserveren
Wellness voor 2 personen - 2 uur

Kom genieten van ons basis arrangement

Kom genieten met z'n tweetjes of in groep van onze privé wellness. Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Online kun je reserveringen maken voor zowel meerdere personen als langere tijdsduur. Ontdek alle opties door te klikken op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop.
2p
2u
150
Reserveren
Ontbijt arrangement

Start uw dag als nooit tevoren.

Verorber een ontbijt met assortiment broodjes en koffiekoeken, assortiment beleg, thee, koffie en fruitsap. Je kan gedurende 3 uur gebruik maken van deze wellnessfaciliteit. Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Online kun je reserveringen maken voor zowel meerdere personen als langere tijdsduur. Ontdek alle opties door te klikken op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop.
2p
3u
210
Reserveren
Chocoladefondue

Voor de zoetebekken is dit puur verwennerij.

Assortiment van seizoensfruit, gebak en snoep in heerlijke warme chocolade. Je kan gedurende 3 uur gebruik maken van deze wellnessfaciliteit.   Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Online kun je reserveringen maken voor zowel meerdere personen als langere tijdsduur. Ontdek alle opties door te klikken op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop.  
2p
3u
210
Reserveren
Shake your cocktail

Iets te vieren? Verjaardag, vrijgezellen,...? Wij zorgen voor de ingrediënten en jullie hoeven enkel te shaken.

Per persoon zijn er 2 cocktails inbegrepen. Je kan gedurende 3 uur gebruik maken van deze wellnessfaciliteit. Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Online kun je reserveringen maken voor zowel meerdere personen als langere tijdsduur. Ontdek alle opties door te klikken op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop.
2p
3u
210
Reserveren
Massage arrangement

Samen met je geliefde, vriend(in), dochter,… genieten van twee uur wellness en een zalige duomassage van het volledige lichaam.

Samen met je geliefde, vriend(in), dochter,… genieten van twee uur wellness met een flesje bubbels en een zalige duomassage van het volledige lichaam. Je kan gedurende 3 uur gebruik maken van deze wellnessfaciliteit. Handdoeken, badjas en slippers zijn steeds inbegrepen. Alsook koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Je kunt je reservering online maken door op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop te klikken. Voor duo massages vragen we je om te reserveren via e-mail. Je kunt ons mailen op info@me-timewellness.be. 
2p
3u
290
Reserveren
Hot Stone massage

Een massage van een uurtje met opgewarmde vulkanische basaltstenen.

De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren,hetgeen resulteert in een betere doorbloeding. Je kunt je reservering online maken door op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop te klikken. Voor duo massages vragen we je om te reserveren via e-mail. Je kunt ons mailen op info@me-timewellness.be. 
1p
1u
75
Reserveren
Lichaamsmassage

Een harmoniserende behandeling van een uurtje van het ganse lichaam met aromatische olie

De massage wordt gekenmerkt door strijkende ritmische bewegingen waarbij de duimen, handpalmen en spierkracht gebruikt worden om druk uit te oefenen.  Deze werkt kalmerend en rustgevend. De spieren ontspannen en worden soepel gemaakt. Men bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwiseling. Je kunt je reservering online maken door op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop te klikken. Voor duo massages vragen we je om te reserveren via e-mail. Je kunt ons mailen op info@me-timewellness.be. 
1p
1u
70
Reserveren
Rug-,nek-en schoudermassage

Een half uurtje pure verwennerij voor rug, nek en schouders.

De stevige knedingen doorbreken de spanning van de spieren. De afvalstoffen worden sneller en makkelijker afgevoerd en de pijn vermindert. Door af en toe een rugmassage in te plannen hou je de spieren in goede conditie en voorkom je overbelasting. Je kunt je reservering online maken door op de groene 'Aanvraag Reservatie'-knop te klikken. Voor duo massages vragen we je om te reserveren via e-mail. Je kunt ons mailen op info@me-timewellness.be. 
1p
30min
40
Reserveren
Relax time

Een ware ontspanning voor rug, nek en schouders

Na een grondige scrub van de rug, volgt een relaxerende rugmassage.                                                Wanneer u totaal ontspannen bent, wordt een sinaas pakking aangebracht op de rug en kan u een 20 tal minuutjes relaxen. De frisse citrusgeur van de pakking zorgt voor de ontspanning van de rug en nekspieren. We sluiten af met een nek- en schoudermassage. 
1p
50min
65
Reserveren
Gelaatsverzorging

Een verzorging met het beste uit de natuur, om jouw huid mooier en gezond te maken.

We creëren relaxerende verzorgingstechnieken en gebruiken natuurlijke ingrediënten - voor een ontspannende en uiterst doeltreffende huidverzorging. Een Sol'Esta ervaring betekent even ontsnappen aan alle stress en spanning met een duidelijk zichtbaar resultaat op de huid. Incl. nek en schoudermassage.
1p
1u
70
Reserveren

Beoordelingen

9.2

via 1 beoordelingen

Aanbod

9.0

Comfort

8.0

Klantvriendelijk

9.0

Netheid

9.8

Relaxy-sfeer

9.8
9.2
Eveline uit Heule
Maart 2024
heel verzorgd en netjes ! mss nog een fruitsapje en een kleine versnapering naast de fles water zou wenselijk zijn