Domaine 10 Relaxybon

Lekestraat 10, 8430 Middelkerke
Privé sauna

Terras
Overnachting
Massage
Hottub buiten
Duo Massage
Douche faciliteiten
Toon alle troeven

50 Shades of Grey Wellness als koppel

Welkom in de betoverende wereld van Domaine 10, waar verlangens zich vermengen met mysterie en genot. Stap binnen en laat je meeslepen in een ondeugend avontuur, geïnspireerd door de sensuele geheimen van "50 Shades of Grey". Bereid je voor op een verblijf waarin je stoutste fantasieën tot leven komen en de grenzen van genot worden verlegd. Durf jij de verleiding aan? Reserveer nu en ontdek de fascinerende kant van luxe en erotiek.

Ontdek onze sensuele en adembenemende locatie voor een onvergetelijk verblijf vol liefde en erotische genoegens. Reserveer nu en geef je over aan een betoverende ervaring op maat. 

Ontdek jezelf, én elkaar, in een van de suites van D10. Waar elk detail je zintuigen prikkelt en je stoutste verlangens tot leven brengt. Waar alles wat je ziet, voelt, proeft en aanraakt zorgvuldig is uitgekozen om elke sensatie te versterken. Waar je niet alleen jezelf kunt zijn, maar waar je álles kan zijn wat je wilt. Samen.

Veel mensen weten het niet, maar in Middelkerke ligt een verborgen parel waar je verlangens de vrije loop kunnen gaan. Een veilige, warme ruimte, waar discretie vanzelfsprekend is. 

Geniet van unieke ervaringen, bijzondere overnachtingen en nog veel meer!Of je nu romantiek, ontspanning of avontuur zoekt, D10 heeft het allemaal. Reserveer nu en laat je verwennen zoals jij wilt!

Domaine 10 is de perfecte bestemming voor koppels die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring vol romantiek en sensualiteit. Ons exclusieve hotel biedt privacy, rust en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Met onze secret butler service staan jullie behoeften voorop. Van gepersonaliseerde ervaringen en romantische diners tot sensuele verrassingen, we vervullen jullie diepste verlangens.Daarnaast bieden we faciliteiten en diensten zoals massages, wellness, buitenactiviteiten en het culinaire. We laten jullie voelen dat jullie de enige twee mensen ter wereld zijn en creëren herinneringen voor het leven.

Of jullie nu een romantisch uitje, een gelegenheid om jullie passie te herontdekken of gewoon een moment om samen te genieten zoeken, Domaine 10 biedt de ideale setting. Kom en ervaar de magie van D10 en laat ons jullie betoveren met een onvergetelijk verblijf vol liefde en verleiding.

Sensuele groet,
Uw genegen Secret Butler

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Day Use 9h00 - 17h00 - Barok kamer

Ontdek een wereld van sensueel genot tijdens deze betoverende dag in onze exclusieve "50 Shades of Grey"

Laat je verleiden door de mogelijkheden en geef toe aan je diepste verlangens.  Creeer samen een intieme en spannende sfeer, waarin jullie alle ruimte hebben om te experimenteren en nieuwe hoogten van passie bereiken.  Laat je fantasie de vrije loop terwijl jullie je laten onderdompelen in een omgeving vol luxe en verleiding. Beleef een overgetelijke dag, gevuld met intens plezier en opwinding.  Durf je over te geven aan de betovering van deze speciale ervaring, exclusief ontworpen voor avontuurlijke koppels die een passie voor elkaar delen.   
2p
150
WEBSITE
Overnachting Barok kamer

21h00 tot 10h00 - Aanpasbaar in uren volgens uw wensen

Ervaar weelde en comfort in onze ruime suite van 50m2. Geniet van de luxueuze regendouche in de badkamer en ontspan in een vrijstaand luxe bad. Blijf geëntertaind met een televisie en een Marshall-muzieksysteem. Voor uw gemak is er een koffiehoek met een koelkast, koffie en water inbegrepen. Alle beddengoed is aanwezig om uw comfort te garanderen.   Ontdek een nieuwe dimensie van intimiteit. Om uw genot verder te vergroten, bieden we een Pandora-box aan met een assortiment opwindende speeltjes.
2p
150
WEBSITE
Overnachitng Oosterse kamer

21h00 - 10h00 - Aanpasbare uren naar uw wensen

Ervaar luxe en comfort in onze ruime suite van 60m2. Ontspan op uw privéterras met jacuzzi en geniet van de weelde van een regendouche in de badkamer. Blijf vermaakt met een tv en een Marshall-muzieksysteem. Een koffiehoek met een koelkast, koffie en water is inbegrepen voor uw gemak. Alle beddengoed is aanwezig voor uw comfort.   Ontdek een nieuw niveau van intimiteit met onze speciale love seat en love wall. Het speciaal ontworpen bed is voorzien van een discreet verborgen ophangbeugel en tralies. Om uw plezier verder te vergroten, bieden we een Pandora-box aan met een assortiment spannende speeltjes.
2p
190
WEBSITE
Day-use 9h00 - 17h00 - Oosterse kamer

Ervaar pure verleiding tijdens deze betoverende ervaring in onze exclusieve "50 Shades of Grey"

Laat je meeslepen in een wereld vol passie en ontdek de verborgen verlangens die jullie als koppel koesteren. Beleef een sensuele dag vol genot, waarbij elke ruimte doordrenkt is van verleiding en luxe.  Laat je fantasie de vrije loop terwijl jullie samen de grenzen verkennen en nieuwe hoogten van plezier bereiken.  Geniet van de ultieme ontsnapping, speciaal ontworpen voor koppels die durven te verlangen. 
2p
190
WEBSITE
Namiddag 13h00 - 17h00 - Barok kamer

Dompel jezelf onder in pure romantiek

Laat de passie tussen jullie oplaaien terwijl jullie genieten van intieme momenten en luxueuze verwennerij. Creëer herinneringen die een even lang meegaan en versterk jullie band tijdens dit onvergetelijke romantisch samenzijn
2p
135
WEBSITE
Namiddag 13h00 - 17h00 - Oosterse kamer

De magie van een namiddag

Ervaar luxe en comfort in onze ruime suite van 60m2. Ontspan op uw privéterras met jacuzzi en geniet van de weelde van een regendouche in de badkamer. Blijf vermaakt met een tv en een Marshall-muzieksysteem. Een koffiehoek met een koelkast, koffie en water is inbegrepen voor uw gemak. Alle beddengoed is aanwezig voor uw comfort.   Ontdek een nieuw niveau van intimiteit met onze speciale love seat en love wall. Het speciaal ontworpen bed is voorzien van een discreet verborgen ophangbeugel en tralies. Om uw plezier verder te vergroten, bieden we een Pandora-box aan met een assortiment spannende speeltjes.
2p
172
WEBSITE

Huisregels

The Secret Butler is altijd paraat 24/7 om u te verwennen met een uitgebreide selectie aan dranken en gerechten. U hoeft dus niets zelf mee te brengen.

Adults only

Geen huisdieren toegelaten

Private afgesloten parking

Annuleringsvoorwaarden

VOORWAARDEN:
Na het voltooien van de reservering sturen wij meer informatie via WhatsApp/Messenger. Zorg ervoor dat het opgegeven telefoonnummer en de landcode correct zijn.

Na het afronden van deze reservering verzoeken wij om een aanbetaling instant van €135 op onderstaande rekening te storten. Gelieve ons vervolgens een bevestigings screenshot via WhatsApp te sturen.

Het eventueel resterende bedrag kan contant bij vertrek worden voldaan.

Annuleringsbeleid: We begrijpen dat zich situaties kunnen voordoen waarin u genoodzaakt bent uw reservering te annuleren. Wij zullen ons uiterste best doen om een passende oplossing te vinden en verzoeken u ons tijdig op de hoogte te stellen.

Indien de kamer opnieuw geboekt kan worden, ontvangt u een voucher ter waarde van uw aanbetaling of kan u uw datum verplaatsen.

Als de kamer niet opnieuw geboekt kan worden en niet wordt verkocht, kunnen we helaas de aanbetaling niet terugbetalen.