Chez Marraine 9.0

Stationsstraat 32, 8380 Lissewege
Privé sauna

Overnachting
Jacuzzi buiten
Infrarood sauna
Hamam
Douche faciliteiten
Gebruik van haardroger
Toon alle troeven

In het Brugse in het witte dorp van Lissewege, echt genieten

Chez Marraine is thuiskomen in een oase van rust. Wij bieden jouw de ontspanning die jij nodig hebt.
Je kan ons vinden vlak aan de kust, in Lissewege.

Genieten van een infraroodsauna, een jacuzzi, douche faciliteiten, hamam, een aromatherapie en een gezellig eetplekje? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Buiten het tal van troeven dat we aanbieden, heb je ook de mogelijkheid om een overnachting te koppelen na je bezoek aan de sauna. Wij bieden jou luxueuze kamers aan waar je lekker kan ontspannen samen met je partner, kids, familie of vriend(inn)en.

Chez Marraine, een oase van ontspanning en rust.
Check onze troeven en arrangementen, en hopelijk tot snel? Het is gemakkelijk parkeren in Lissewege   ! 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Basis arrangement 2u/2p

Geniet met 2 personen van 2 uur wellness en ontspanning, inclusief verse sapjes en badlinnen! Je hebt ook de mogelijkheid om een menu of heerlijke tapas te bestellen.

Geniet met 2 personen van 2 uur wellness en ontspanning, inclusief  flesjes water   mandje lekkers   en  top fles Cava of Witte wijn  en badlinnen en slippers  ! Je hebt ook de mogelijkheid  heerlijke tapas te bestellen aan  10 euro pp  of  een  kaasschotel  met verfijnde charcuterie voor   15 euro pp . Hiervoor kan je beste bellen met je gastheer,        Ons telefoon 0475284868 

2p
2u
Tot 30 November
130
Reserveren
Basis arrangement 3u/2p

Geniet met 2 personen van 3 uur wellness en ontspanning, inclusief verse sapjes en badlinnen! Je hebt ook de mogelijkheid om een menu of heerlijke tapas te bestellen.

Geniet met 2 personen van 3 uur wellness en ontspanning, inclusief  mandje lekkers  , flesjes water   en  keuze uit een fles witte wijn of top cava    en badlinnen en slippers ! Je hebt ook de mogelijkheid om een menu of heerlijke tapas te bestellen.

2p
3u
170
Reserveren
Overnachting in Chez Marraine

Geniet met 2 van een overnachting inclusief 2 uur wellness, en een fles cava of witte wijn. inclusief badlinnen in de privéwellness.

Geniet met 2 van een overnachting in één van onze twee luxekamers, inclusief 2 uur privé wellness mandje lekkers, flesjes water ,flesje wijn of cava inclusief badlinnen. badjas, slippers . Het uur dat U de welness wil gebruiken kan U best bij reservatie vastleggen !   


check-in: 16:00 uur


check-out: 11:00 uur 



2p
11u 40min
220
Reserveren
Overnachting in Casa Chico Blankenberge

Overnachting in Casa Chico Blankenberge Geniet met 2 personen van een overnachting bij Casa Chico in Blankenberge inclusief 2 uur wellness bij Chez Marraine in Lissewege.

Geniet met 2 van een overnachting inclusief 2 uur wellness, en een heerlijk ontbijt de volgende morgen. inclusief badlinnen. De overnachting kan bij ons ook zonder welness aan 170 euro en wij vragen voor het gebruik van de Welness slechts 50 euro voor onze gasten. Wij bieden een hapjes service aan met cava aan de prijs van 15 euro pp . En op speciaal verzoek kan U onze volgende menu bestellen huisgemaakte garnaalkroketjes, en ostendes vispannetje met puree als dessert creme brulee dit aan de prijs van 45 euro pp De welness is enkel nog toegankelijk voor de twee koppels die bij ons kunnen logeren.   


2p
11u 34min
220
Reserveren


Beoordelingen

9.0

via 7 beoordelingen

Aanbod

9.0

Comfort

9.0

Klantvriendelijk

9.0

Netheid

9.0

Relaxy-sfeer

9.0
9.0
Berton
November 2023
Alles netjes, goede bediening
8.0
Wintein Marina
Augustus 2023
Zeer vriendelijk onthaalt. Zalig genoten . Ik kon wel wat meer uitleg gebruiken over de knopjes in de infra-rood cabine. Een aanrader
8.0
Elke
Augustus 2023
Zeer vriendelijke mensen! Er is een jacuzzi (overdekt en heel warm), hamam en infraroodcabine! Proper!
9.0
Eddy Timmerman
Mei 2023
Zeer leuke accommodatie. Grote, nette kamers, goede bedden, nette en aangename wellness en lekker ontbijt. Meer heeft een mens niet nodig ol gelukkig te zijn .
10
Cindy
Juni 2022
Heel mooie accomodatie, heel proper en hygiënisch! Super service gehad! Een echte aanrader om eventjes gezellig te genieten met zijn twee. Ons zien ze zeker nog terug!
10
Sonny Van Alboom
April 2022
Super! Zalig ontvangst vriendelijke mensen! Niks op aan te merken! Doe zo verder! Zeker een aanrader!!!

Annuleringsvoorwaarden

Bij het boeken of aanvraag  bevestigen wij u meteen    , wij vragen een voorschot van  50 euro als reservatie bevestiging, en dan zal alles perfect klaar staan voor U,   bij een last last minute boeking, kan je best bellen met Pierre hauters   op nummer  0475284868   om te zien  of je nog last minute terecht kan voor een bezoek