Quadra sauna Relaxybon 9.6


Verwarmd buitenzwembad
Verwarmd binnenzwembad
Tuin
Terras
Stortemmer/Dompelbad
Massage
Toon alle troeven

Quadra sauna

Quadra sauna is een nieuwe prive sauna omringd door de Molse meren en een groene, rustgevende Kempense natuur.

U kan genieten van het saunacomplex, gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad voorzien van een zonneterras en bijhorende poolhouse met loungeruimte. Maak ook kennis met onze Dutchtub, een uniek op houtgestookt buitenbad.

Wij verwelkomen je graag om te genieten van een Kempens stukje natuur waar romantiek en ontspanning vooropstaan.  

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Basis arrangement

Geniet prive met 2 personen gedurende 3 uur van een uniek Kempens stukje natuur. Gebruik van shampoo & verzorgende scrubs zijn inbegrepen.

Arrangement voor 2 personen. Geniet prive met 2 personen gedurende 3 uur van een uniek Kempens stukje natuur. Gebruik van shampoo & verzorgende scrubs zijn inbegrepen. Geen banccontact. Bad linnen en slippers zijn niet inbegrepen maar kunnen ter plaatse gehuurd worden. 
2p
3u
160
Reserveren
Luxe Ontbijt arrangement

Geniet met 2 pers gedurende 4uur van onze privé wellness en een luxe ontbijt met Cava. Kan naar wens binnen of buiten geserveerd worden. Inclusief gebruik shampoo en verzorgende scrub.

Arrangement voor 2 personen. Geniet met 2 pers gedurende 4 uur van onze privé wellness en een luxe ontbijt met Cava. Kan naar wens binnen of buiten geserveerd worden.  Gebruik van shampoo & verzorgende scrubs zijn inbegrepen. Geen banccontact. Bad linnen en slippers zijn niet inbegrepen maar kunnen ter plaatse gehuurd worden. 
2p
4u
245
Reserveren
Verjaardagsarrangement

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van onze prive wellness inclusief versnapering en een gratis fles bubbels. Shampoo en scrubs inbegrepen. Enkel geldig in de week van de verjaardag.

Arrangement voor 2 personen. Geniet prive met 2 personen gedurende 4 uur van een uniek Kempens stukje natuur inclusief versnapering en een gratis fles bubbels. Enkel geldig in de week van de verjaardag. Gebruik van shampoo & verzorgende scrubs zijn inbegrepen. Geen banccontact. Bad linnen en slippers zijn niet inbegrepen maar kunnen ter plaatse gehuurd worden. 
2p
175
Reserveren

Beoordelingen

9.6

via 149 beoordelingen

Aanbod

9.6

Comfort

9.6

Klantvriendelijk

9.6

Netheid

9.6

Relaxy-sfeer

9.6
9.0
Wendy Vanhoof
September 2023
Zalig om bij Quadra te gaan relaxen. Zou het zeker iedereen aanraden
10
De Ceulaer DOMINIQUE
Augustus 2023
Zeer rustgevende omgeving, lekker warm water in het zwembad. ☺️
10
jeurissenjean
Juli 2023
het was geweldig groot zwembad water op de juiste temperatuur en en geweldige ervaring in de hottub
9.0
Griet
April 2023
Mooie omgeving om tot rust te komen. Mooi verzorgd
9.0
Tom jadot
Maart 2023
Was weer geslaagd.
10
Thalia
Maart 2023
last minut een leuke avond gehad, zeer hygiënisch en alles werkt zoals het moet. Het warm bad verwarmd met hout was een topper. Wij komen zeker en vast terug. Ondanks het zwembad en bad buiten was, was het verrassend zeer aangenaam