Secrets Of Beauty. Relaxybon

Hortweidenweg 25, 3520 Zonhoven
Massage & beauty

Zweedse massage
Ontspanningsmassage
Hotstonemassage
Deep tissue massage
Aromatherapie massage
Anti-stressmassage
Toon alle troeven

Welkom bij Secrets Of Beauty

Schoonheidssalon in Zonhoven

Welkom in ons beautysalon. Sophie Melotte opende in 2009 Jepun Spa in Genk. Na meer dan 20 jaar ervaring is schoonheidssalon "Secrets of Beauty" in Zonhoven het adres voor uw schoonheidsbehandelingen samen met haar dochter Chiela Ventura.

Met een specialisatie in huidverzorging en verbetering van zowel gelaat als lichaam helpen we je er beter uit te laten zien zodat u zich ook goed voelt. Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de nodige aandacht voor kwaliteit en hygiëne. Voorafgaand aan iedere behandeling informeren we onze klanten ook over de werkwijze, de prijs en het verwachte resultaat. 

Verschillende schoonheidsbehandelingen

We zijn gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering voor zowel gelaat als lichaam. Je kan bij ons terecht voor Microdermabrasie, MicroNeedling, Dermaplaning, Mesotherapy, HIFU, Fruitzuur Peeling, Relaxerende Massages en Gelaatsverzorgingen. Chiela haar specialisatie is PMU-Lippigmentatie maar ook in Henna Brows, Lashlift, Epileren en kleuren van wenkbrauwen en wimpers. Verder heeft ze de nodige opleidingen gehad van Cupping voor het verbeteren van de bloedcirculatie en aanpak van Cellulitis.

Daarnaast scholen we ons voortdurend bij zodat we de laatste nieuwe technieken en schoonheidsbehandelingen kunnen aanbieden aan onze klanten. 

Wil je een schoonheidsbehandeling boeken bij Secrets of Beauty in Zonhoven? Maak dan hier een afspraak.

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Lashlift
Er wordt een krul in de wimpers gezet door middel van een siliconen bollingsrotje. De wimpers worden hierover gespannen en zo wordt de krul erin gezet. De krul blijft 6 – 8 weken. 
1p
1u
4060
Reserveren
MicroNeedling
1p
1u
110125
Reserveren
Duo Gelaatsverzorging
Duo gelaatsverzorging aangepast aan de behoefte van je huid (epileren vd wenkbrauwen is inbegrepen in de prijs) Wij starten met een korte huidanalyse zodat we de juiste verzorging kunnen toepassen, daarna wordt je gezicht gereinigd met een dieptereiniger gevolgd door een peeling. Vervolgens verwijderen we de zwarte puntjes en epileren we de wekbrauwen indien gewenst. Met een aangepaste crème doen we een gelaatsmassage om de huid goed te kunnen voeden. Er wordt een masker gelegd om je huid optimaal te voeden. Na het afnemen van het masker brengen we een verzorgend serum en crème aan. Als afsluiter kunnen jullie nog even nagenieten met een drankje. 
2p
1u 30min
125150
RESERVEER
Lippigmenatie / Semi Permanente Make-up

Laat je lippen stralen

Lippigmenatie is een natuurkijke kleur die op die lippen word gezet voor een frisse en makkelijke look. Lippigmentatie is niet enkel mooi maar kan problemen zoals pigmentverlies of assymetrie heel gemakkelijk en natuurlijk verhelpen.
2p
195300
RESERVEER