Ayur beauty & health Relaxybon 10

Adelardusstraat 14, 3800 Sint-Truiden
Massage & beauty

Zweedse massage
Voet massage
Ontspanningsmassage
Deep tissue massage
Ayurvedische massage
Aromatherapie massage
Toon alle troeven

AYURVEDA & HOLISTISCH WELLNESS STUDIO

Uiterlijke schoonheid is een reflectie van innerlijke schoonheid.
Ik geloof erin dat de huid een spiegel is van innerlijke gezondheid en welzijn, plezier en een goede balans. 

Sinds mijn verblijf in India geloof ik in de weldaad van Ayurveda.
Het begrip “Ayurveda“ komt uit het Sanskriet en is een combinatie van “ayur” wat “ leven” betekent en “veda” wat “wetenschap” of “kennis” betekent.
De therapeutische wetenschap en holistische benadering van Ayurveda, heeft mij zo diep geraakt, dat Ik besloot om deze wijsheid te combineren in mijn behandelmethoden.

Omdat ik de resultaten en weldaad ken van Ayurveda, net als de kracht van aromatherapie, wil ik beiden combineren met de moderne wetenschap van natuurlijk biologisch producten. Hierdoor werk ik in mijn praktijk dan ook enkel met natuurlijk biologische producten voor zowel huid- als lichaamsverzorging, die zorgen voor een betere balans tussen lichaam en geest.


Ik kijk niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaken. Ieder van ons is uniek in lichaamsbouw en in samenstelling van de huid. Daarom vraagt elke behandeling een persoonlijke aanpak op maat.
Ik kies ervoor om problemen bij de wortel aan te pakken, maar ook alle invalshoeken te bekijken (holistisch), om zo de huid een gezonde vitale, jonge en zijdezachte uitstraling te geven.

Deze uitgebreide holistische huidverbeterende schoonheidsbehandelingen werken doelgericht in op de noden van jouw huid, lichaam en geest, om zo ook de stress en drukte van iedere dag te doen vergeten.
Wil jij je laten onderdompelen in deze ayurvedische beauty totaalbeleving? Maak dan nu een persoonlijke afspraak.
Puur natuur 
Ayur beauty & health werkt enkel en alleen met BIO -ECO gecertificeerde natuurcosmetica producten ZONDER chemicaliën. Biologische ingrediënten die op ecologische manier verkregen zijn. De producten zijn proefdiervrij en milieuvriendelijk. Die puurheid willen we doortrekken in al onze behandelingen en onze boodschap naar jou toe. 
 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Holistic beauty - Royal face ritual

Dit is een unieke en royale schoonheidsbehandeling. Wellness en huidverbetering in 1.

 Een uitgebreide Ayurvedische gelaatsverzorging met een voet- en arm-reflexmassage. Een ontspanningsritueel met essentiële oliën en een energetische gezichtsmassage. d.m;v. Karmapunten om de energiebanen te stimuleren. Deze verzorging is aangepast aan jouw constitutie, Vata, Pitta of Kapha.  
1p
1u 30min
89
Reserveren
Kristal face - Rebalancing ritual

Deze holistische gezichtsbehandeling is een combinatie van warme basaltstenen, edelstenen en een chakra zuivering

Deze holistische gezichtsbehandeling is een combinatie van warme basaltstenen, edelstenen en een chakra zuivering d.m.v. een krachtige combinatie van een bergkristal ritueel, een edelsteenlegging en aromatherapie. Naast 't in balans brengen van de chakra's wordt de huidstofwisseling versterkt d.m.v. een ontspannende gezichtsverzorging aangepast aan je constitutie, door een gezichtsmassage met warme stenen en rozekwarts ontspant de gezichtsmimiek.Dit geeft een goede balans tussen body, mind en soul. Goed voor iedereeen met veel stress of werkdruk, of als heerlijke holistische gezichtsverzorging  
1p
1u 30min
89
Reserveren
Kumari verstevigende gezichtsbehandeling

Kumari verstevigende gezichtsbehandeling met een deep tissue rug-nek-schouder massage.

Kumari verstevigende gezichtsbehandeling met een deep tissue rug-nek-schouder massage. De speciale oliën en massagetechnieken versterken het bindweefsel en voeden de huid in de diepere lagen. De AHA-fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Er wordt bij deze gelaatsbehandeling ook een speciaal liftend serum en een liftend masker gebruikt voor de huidcontouren te gaan verstevigen. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wilt stimuleren, met name voor de droge dunne en rijpere huid. Een anti-age gezichtsverzorging in combi met een deep tissue massage  
1p
1u 15min
115
Reserveren
Klankschaalmassage - Full body

Het is een zeer holistische massage en is bijzonder goed om je hoofd leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.

Door de bijzondere werking van de trillingen van de klankschalen die inwerken op de chakra's en je energetisch lichaam, kom je los van gedachten en kom je in een zeer diepe ontspanning. Met deze massage kom je echt bij jezelf. Het is geschikt voor iedereen die het lastig vindt om te denken in oplossingen maar eerder in de negatieve spiraal blijft zitten. Deze massage geeft inzicht en duidelijkheid, maar ook meer energie en is uiterst geschikt voor mensen met burn-out.  
1p
1u
59
Reserveren
Massage scrub - Ahimsa silk gloves

Garshana lichaamsscrub met Ahimsa Silk Gloves

Deze unieke handschoenen gemaakt van ruwe zijde zijn ideaal voor een droge (scrub) massage en bereidt de huid voor om kruidenolie en verdere werkstoffen van de producten op te nemen. Het verbetert het metabolisme en de doorbloeding in de bindweefsels. En geeft het lichaam en de geest een vitaal gevoel. Deze droge massagescrub kan voor iedere massage toegepast worden, tevens worden deze handschoenen ook geadviseerd om zelf regelmatig jezelf of je partner te scrubben alvorens verder olie of bodycrème aan te brengen.  
1p
30min
25
Reserveren
Ayurvedische abhyanga massage

Deze lichaamsmassage van kop tot teen is een traditioneel en zuiver onderdeel vanuit Ayurveda.

Wat zijn de effecten die je kan verwachten? De warme olie maakt lichaamsweefsels zacht, hij dringt diep in de weefsels door en vermindert stress. De olie reinigt het cellulaire systeem en ruimt daarin vastzittende emoties en afvalstoffen op. De olie behandeling brengt met name Vata ( lucht element in het lichaam) tot rust. Vata is volgens Ayurveda verantwoordelijk voor 80% van alle aandoeningen en ziekten. Het vermindert stijfheid en pijn. Geeft een gevoel van ontspanning en welbehagen.
1p
1u 30min
89
Reserveren
Deep tissue massage

Rug - nek en schoudermassage.

Deze massage geeft je meer ruimte om te ademen en helpt verschillende bijkomende klachten zoals hoofdpijnen te verhelpen en voorkomen. Er wordt bij deze deep tissue rug- nek- schoudermassage gebruik gemaakt van producten die verwarmende, pijnstillende en ontgiftende planten bevatten zoals: arnica, eucalyptus, rozemarijn, venkel, jeneverbes, copaiba, tijm, berk en munt. Ze werken op een synergetische manier samen en stimuleren zo de doorbloeding en ondersteunen de afvoer van afvalstoffen waar nodig.
1p
45min
Tot 30 November
49
Reserveren
Pada - Holistic footcare ritual

De Pada footcare is een holistische of Ayurvedische voetverzorging aangepast aan de constitutie van de klant.

Het creeëren van zowel innerlijke als uiterlijke balans met aangepaste essentiële oliën en massagetechnieken. We starten eerst met een geurbeleving en ademhalingsritueel met essentiële oliën, je krijgt een heerlijk warm voetbad, een massage scrub van de voeten, een voetpakking en een voetrefDe Pada verzorging richt zich op de ongemakken die de voeten kunnen kwellen. Ze helpen bij droge voeten ( Vata), klamme voeten of zweetvoeten ( Pitta), gezwollen en slecht doorbloede voeten ( Kapha)
1p
45min
49
Reserveren
Medische pedicure

Knippen en vijlen van de nagels; Verwijderen van eelt, likdoorns. eeltpitten. Behandeling van ingegroeide nagels. Voetcreme aanbrengen.

Knippen en vijlen van de nagels; Verwijderen van eelt, likdoorns. eeltpitten. Behandeling van ingegroeide nagels. Voetcreme aanbrengen.  
1p
1u
45
Reserveren
Verwenweken arrangement

Geniet van een lente verwenweek arrangement met rebalancing gezichtsverzorging en soundhealing. Laat je stress wegsmelten terwijl je huid wordt verwend en je geest tot rust komt met kalmerende geluid

Kies voor een totale ontspanning. Een perfecte combinatie van innerlijke en uiterlijke verzorging . Laat stress smelten en geest tot rust komen met dit lente verwenweek arrangement. 

Inclusief gratis aroma voetbad met essentiële oliën en een ontspanningsritueel waarmee we starten. 

Daarna wordt u ondergedompeld in een Rebalancing ritueel - Kristal face

Deze holistische gezichtsbehandeling is een combinatie van warme basaltstenen, edelstenen en een chakra zuivering d.m.v. een krachtige combinatie van een bergkristal ritueel, een edelsteenlegging en aromatherapie. Naast 't in balans brengen van de chakra's wordt de huidstofwisseling versterkt d.m.v. een ontspannende gezichtsverzorging aangepast aan je constitutie, door een gezichtsmassage met warme stenen en rozekwarts ontspant de gezichtsmimiek.Dit geeft een goede balans tussen body, mind en soul. Goed voor iedereeen met veel stress of werkdruk, of als heerlijke holistische gezichtsverzorging om je huid weer helemaal in  balans te brengen. 

En als kers op de taart sluiten we af met een soundhealing voor totale ontspanning van lichaam en geest.


1p
2u
Tot 12 Mei
119135
Reserveren
Verwenweken arrangement

Geniet van een gratis massage scrub voor een zachte huid, diep weefselmassage voor ontspanning en gezichtsmassage voor een stralende teint. Ontspan en verwen jezelf!

Massage scrub met Ahimsa silk gloves : Deze unieke handschoenen gemaakt van ruwe zijde zijn ideaal voor een droge (scrub) massage en bereidt de huid voor om kruidenolie en verdere werkstoffen van de producten op te nemen. Het verbetert het metabolisme en de doorbloeding in de bindweefsels. En geeft het lichaam en de geest een vitaal gevoel.

Deep tissue massage : Een deep tissue massage is een krachtige en stevige massage die zich richt op de diepere lagen van de spieren. Spanningen in de spieren en stress worden weg gekneed en afvalstoffen afgevoerd.

Ontspannende gezichtsmassage in combinatie met een marmadrukpuntmassage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een warme Ayurvedische massage olie die toegediend wordt op de huid. We sluiten af met een ontspanningsritueel met klankschalen


1p
1u 35min
Tot 12 Mei
95120
Reserveren

Beoordelingen

10

via 4 beoordelingen

Aanbod

10

Comfort

10

Klantvriendelijk

10

Netheid

10

Relaxy-sfeer

10
10
I
April 2023
Een hele goede pedicure doet haar werk perfect ,en dan de voetjes daarna nog een bewerken met een goede massage .Als ik jullie een pedicure moet aanraden neem deze en je bent er ook zeker tevreden over zoals ik . Voor reservering langs messenger.
10
VVE
Maart 2023
Hele vriendelijke dame die dit met passie doet . Voetjes goed verzorgd en verwent . Aanrader
10
EB
Maart 2023
Zalige gelaatsverzorging genoten voorbije zaterdag. M'n huid voelt nu nog steeds soepel en fris aan. Dat komt door de sterke kennis van zaken van Pascale over de Ayurveda en de producten, ze gebruikte alles aangepast aan m'n gelaat en dat voelt nu nog steeds goed. Heel professionele aanpak, dank je wel, een echte aanrader, vooral ook door het totaalpakket met de voeten en de handen.
10
VR
Maart 2023
Fantastisch! Deep tissue massage is de Max!!! Aanrader!