Krungthep thai massage & beauty 9.9

Lisperstraat 31, 2500 Lier
Massage & beauty

Onze masseuses zijn allen gediplomeerd en bieden een zeer breed scala aan specifieke massages zoals de klassieke Thaise massage maar ook sportmassage, voetmassage of zwangerschaps-massage.

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Kindermassage

Kindermassage is geschikt voor alle kinderen. Het doel van kindermassage is om als belangrijk hulpmiddel te dienen voor een gezonde ontwikkeling.

Kindermassage is geschikt voor alle kinderen. Het doel van kindermassage is om als belangrijk hulpmiddel te dienen voor een gezonde ontwikkeling. Het grootste deel van de informatie die onze hersenen ontvangt, komt binnen via de tastzin. Kindermassages kunnen daarom een goed hulpmiddel zijn bij kinderen die slecht slapen, huilerig zijn, angstig en onzeker zijn of moeite hebben met concentratie. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
50
Reserveren
Thaise Traditionele Massage

Een authentieke massage zonder olie die de nadruk legt op het stretchen en de pijn verlicht door druk uit te oefenen op de juiste drukpunten van het lichaam

Een authentieke massage zonder olie die de nadruk legt op het stretchen en de pijn verlicht door druk uit te oefenen op de juiste drukpunten van het lichaam Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
65
Reserveren
Thaise Aroma Olie Massage

De combinatie van een traditionele thaise massage en een relaxerende massage maar dan wel met olie.

De combinatie van een traditionele thaise massage en een relaxerende massage maar dan wel met olie. Je kan kiezen uit jasmijn, sinaasappel, eucalyptus en nog andere aroma's Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
65
Reserveren
Anti-Stress Massage

Deze heerlijk relaxerende massage ontspant het lichaam van kop tot teen en is ideaal om tot rust te komen en voor het verbeteren en stimuleren van de diepe slaap.

Deze heerlijk relaxerende massage ontspant het lichaam van kop tot teen en is ideaal om tot rust te komen en voor het verbeteren en stimuleren van de diepe slaap. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
65
Reserveren
Rug, Nek En Schouder Massage

Een massage met warme olie geschikt voor mensen met een bureaujob. De spieren worden versoepeld waardoor de stress vermindert en verharde spieren soepel worden.

Een massage met warme olie geschikt voor mensen met een bureaujob. De spieren worden versoepeld waardoor de stress vermindert en verharde spieren soepel worden. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
65
Reserveren
Thaise Voetmassage

Deze massage starten we met een warme voetenspa. Via vele energiebanen in verbinding met bepaalde organen in ons lichaam masseren we specifieke drukpunten en worden interne blokkades opgeheven.

Deze massage starten we met een warme voetenspa. Via vele energiebanen in verbinding met bepaalde organen in ons lichaam masseren we specifieke drukpunten en worden interne blokkades opgeheven. Een voetmassagebehandeling heeft een zeer positieve werking op het zenuwstelsel en de bloedsomloop en is een manier om te ontspannen. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
65
Reserveren
Zwangerschapsmassage

In deze massage behandelen we typische problemen bij zwangerschap zoals een pijnlijke onderrug, het bekken en zware benen. Deze massage kan verlichting bieden.

In deze massage behandelen we typische problemen bij zwangerschap zoals een pijnlijke onderrug, het bekken en zware benen. Deze massage kan verlichting bieden. Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Een zachte massage die de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder ontwijkt. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
65
Reserveren
Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd.

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam en krijg je een positieve mentale toestand en betere spierspanning. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
70
Reserveren
Balinese Massage

De Balinese massage wordt op wereldvlak als een topper beschouwd. Knopen worden weggemasseerd en men verkrijgt een totale ontspanning van de spieren, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd.

De Balinese massage wordt op wereldvlak als een topper beschouwd. Knopen worden weggemasseerd en men verkrijgt een totale ontspanning van de spieren, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd. Een Balinese massage dringt door tot het diepere weefsel. Ook na het sporten heeft deze massage een heilzame werking. Deze massage is puur genieten. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u 30min
95
Reserveren
Thaise Kruidenstempelmassage

Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende werking hebben en de stofwisseling stimuler

Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende werking hebben en de stofwisseling stimuleren. De geur van de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest en brengt je cliënt volledig in balans. Het is een ideale massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u 30min
105
Reserveren
Hot Stone Massage

Deze massage met warme stenen tot ongeveer 50°C is perfect om zowel je geest als je lichaam even helemaal te ontspannen.

Deze massage met warme stenen tot ongeveer 50°C is perfect om zowel je geest als je lichaam even helemaal te ontspannen. De hotstone massage start meestal met een relaxmassage met verwarmde olie waarbij vastzittende spieren worden losgemaakt. Daarna kunnen de opgewarmde stenen extra goed hun werk doen om je helemaal te ontspannen. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u 30min
105
Reserveren
Duomassage

Duo massage naar keuze + 15 min extra gratis hoofdmassage - inclusief Thaise hapjes & drankje

Boek een heerlijke duo massage naar keuze en krijg er een 15 minuten hoofdmassage gratis bij.  Inclusief Thaise hapjes en drankje.  Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
2p
1u 15min
120
Reserveren
Thaise Aroma Olie Massage + Voetreflexologie

Dit is een vorm van massage waarbij druk wordt uitgeoefend op verschillende plaatsen op de voeten. Deze drukpunten zijn verbonden met bepaalde organen en lichaamsdelen.

Dit is een vorm van massage waarbij druk wordt uitgeoefend op verschillende plaatsen op de voeten. Deze drukpunten zijn verbonden met bepaalde organen en lichaamsdelen. Het uitoefenen van druk op deze punten staat garant voor vermindering van pijn en stress. Deze behandeling is ideaal bij stress, pijn over het hele lichaam, slechte gemoedstoestand en verbetert duidelijk het algemene welzijn. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
2u
120
Reserveren
Vier Handen Massage

Een 4-handen massage is een overweldigende ervaring doordat je door 2 personen tegelijk gemasseerd wordt.

Een 4-handen massage is een overweldigende ervaring doordat je door 2 personen tegelijk gemasseerd wordt. Tactische technieken, vloeiende en langzame, en zachte en hardere aanrakingen wisselen elkaar af en brengen je in een diepere fase van ontspanning. Omdat 4-handen niet meer te volgen zijn valt de controle over je lichaam weg en kom je makkelijker in overgave. Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
1u
130
Reserveren
Thaise Aroma Olie Massage + Body Scrub

Bij deze bodyscrub verwijderen we de dode huidcellen van de huid. De ‘scrub’ is korrelig en wordt stevig in de huid ingemasseerd.

Bij deze bodyscrub verwijderen we de dode huidcellen van de huid. De ‘scrub’ is korrelig en wordt stevig in de huid ingemasseerd. Zo wordt het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid gestimuleerd en voelt deze achteraf ook nog eens zijdezacht aan. Dit in combinatie met een heerlijke aroma olie massage waarbij het scrubben vooraf ervoor zorgt dat de olie je huid helemaal zuivert en hydrateert! Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
1p
2u
155
Reserveren
Krungthep Silver

90 min duo massage + 90 min wellness voor 2 inclusief een fles champagne en Thaise hapjes.

90 minuten Duo massage naar keuze 90 minuten wellness (sauna & Jacuzzi) Een klein flesje Champagne en Thaise hapjes Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
2p
3u
320
Reserveren
Krungthep Gold

120 min duo massage + 90 min wellness voor 2 inclusief een fles champagne en Thaise hapjes.

 75 minuten Duo massage naar keuze  45 minuten full body scrub  90 minuten wellness (sauna & jacuzzi)  Een fles champagne met sushi, loempia's en een fruitschotel Als je doorklikt op de boekingsmodule via de groene button "aanvraag tot reservatie" kan je het aantal minuten en personen kiezen. 
2p
3u 30min
430
Reserveren

Beoordelingen

9.9

via 8 beoordelingen

Aanbod

9.9

Comfort

9.9

Klantvriendelijk

9.9

Netheid

9.9

Relaxy-sfeer

9.9
10
M.
Maart 2024 via Resengo
Heel tevreden, mooie inrichting en ontspannend!
10
E. uit Ekeren
Februari 2024 via Resengo
Een prachtige ervaring/kennismaking. Ons zie je zeker terug.
10
K. uit Lier
December 2023 via Resengo
Hartelijke ontvangst en heerlijke massage!
10
R. uit Herselt
September 2023 via Resengo
Deze dames ontvangen je hartelijk en brengen je meteen op je gemak. De sfeervolle inrichting en professionele masseuses zorgen ervoor dat je goed "onder handen" wordt genomen en helemaal zen weer naar huis gaat. Wij kregen een Duo Balinese massage, zeker een aanrader! De nazorg en tijd om terug op onze positieven te komen geeft extra meerwaarde waardoor we zeker teruggaan!
9.0
An
Oktober 2022
We hebben genoten van onze duo massage. Ze voelde mijn nekprobleem zonder dat ik er iets over gezegd had.
10
N
Oktober 2022
Mooie zaak met 3 vriendelijke professionele dames die goed zijn in hun vak,ze hebben ons goed ontvangen en verwend,het heeft ons deugd gedaan een echte aanrader hier komen we zeker terug.