Ekilibre

Achterstraat 37 , 9450 Haaltert
Massage & beauty

Zwangerschapsmassage
Zweedse massage
Voet massage
Ontspanningsmassage
Douche faciliteiten
Aromatherapie massage
Toon alle troeven

Laat je (aan)raken en kom tot rust want vanuit de rust komt de kracht.

Ekilibre is een holistische wellness- , beauty- en relaxatiepraktijk. Onze droom is jou levensenergie én levenskracht (terug)geven zodat je in evenwicht komt, zowel op mentaal en emotioneel als op lichamelijk vlak. Jou daarin begeleiden, inspireren en helpen is wat ons energie geeft. Voor wie? Mama’s met (jonge) kinderen en zwangere dames zien we hier heel vaak, maar vijftigers, jonge single vrouwen, mensen op pensioenleeftijd… zijn allemaal meer dan welkom.  We bieden onze diensten aan aan me time zoekers maar ook aan duo's en op vraag ook tot max 4 personen.  

Ons aanbod is er voor mensen die tot rust willen komen door een relaxatiemassage, biologische verzorging van gelaat of lichaam, een uitgebreid wellnessarrangement van 3u of een alternatieve behandeling (reiki, oorkaarsen, biorelaxatie).  We werken met energetische , biologische producten die je huid, lichaam en ziel goed doen.  

Ekilibre komt van het Franse 'equilibre', wat evenwicht betekent. Je herkent er ook het woord 'ki' (of 'chi') in, wat oerenergie of levenskracht betekent. Meer evenwicht en energie zijn precies wat wij aan al onze klanten willen geven. Alvast welkom in onze gezellige praktijk te Haaltert.  

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Duomassage van 60 min

Heb je nood aan tijd voor elkaar? Wil je even weg uit de druk van alledag? Boek dan een relaxatiemassage voor je hele lichaam. Met ‘holistisch’ bedoelen we dat we jou als mens in zijn totaliteit masse

De holistische relaxatiemassage is de meest eenvoudige vorm van massage, omdat er alleen met de handen gemasseerd wordt. We gebruiken verschillende zachte en hardere technieken, afhankelijk van wat jouw lichaam nodig heeft.

Spanningen worden losgemaakt, je komt in een diepe rust en krijgt daardoor nadien meer energie om er weer tegenaan te gaan. Je wordt gemasseerd in je totaliteit met respectvolle aandacht.

Onze massageolie is aangepast aan jouw noden

We gebruiken tijdens onze massages alleen zuiver biologische massageolie van Sjankara. Die wordt verrijkt met etherische oliën die zorgvuldig gekozen worden en aangepast aan jouw behoeftes. De olie is een weldaad voor je huid en de geur zal je volledig tot rust brengen.

Pijn verlichtende en stimulerende massage

Deze massage helpt spierpijnen te verlichten, gewrichten te versoepelen, lymfen te stimuleren en de doorbloeding te verbeteren. Blokkades worden verlicht en het zenuwstelsel wordt gekalmeerd. Kortom, je voelt je weer als nieuw na deze massage.

Ontspanning van ziel en geest

Loop je jezelf de laatste tijd weleens voorbij? Vraag je je af hoe je het allemaal nog volhoudt? Deze massage kan wonderen doen als je wat minder in je vel zit of veel piekert. De stress en spanningen worden verminderd, je hoofd krijgt rust en er komt plaats voor nieuwe energie.

Alleen of met twee!

Gun jezelf een portie me-time, want dat is zó belangrijk. Kom in je eentje tot rust met deze op-en-top verwennerij.

Of heb je als koppel of onder vriendinnen nood aan wat tijd voor jullie tweetjes? Boek deze behandeling dan als duomassage, waarbij je allebei gelijktijdig verwend wordt. Een onvergetelijke ervaring waar je weer een hele tijd mee verder kan!

2p
1u
Tot 30 November
144
Reserveren
Duo relax arrangement

Elke gelegenheid is goed om tijd te maken voor je liefste. Ook samen relaxen met je beste vriendin kan perfect met dit arrangement. Of zoek je een origineel verjaardagscadeau voor je (schoon)zus? Tijd

Jullie worden verwend met een voetenbad, anti-stress massage, holistische rugmassage en nog veel meer

Voetbadritueel met zachte voetscrub, geurbeleving

Duo anti-stress hoofd-, nek- en schoudermassage met etherische oliën

Duo holistische rugmassage met aangepaste massageolie

Gebruik van de infraroodsauna met aangepast programma

Gebruik van het indoorbubbelbad

Gebruik van de relaxruimte en de regendouche

Drankje

2p
3u
Tot 30 November
240
Reserveren
Reis rond de wereld arrangement

Alleen of met twee: combinatie van Thaise, Hawaiaanse en Balinese massage voor de voeten, benen en rug. Japanse massage voor gelaat, nek en schouders. En tenslotte een Chinese 5 elementen-gelaatsverzo

Jullie worden verwend met 4 verschillende wereldmassages, een Chinese 5 elementen gelaatsverzorging , sauna – of bubbelbadsessie en nog meer

Voetbadje yin/yang met zachte scrub

Thaise voet- en onderbeenmassage

Tibetaanse klankschalen – massage

Balinese massage van de rug en achterkant van de benen

Japanse gelaatsmassage en nek en schoudermassage

Chinese 5 elementen-gelaatsverzorging (brengt evenwicht in de emotie van het moment)

Aangepaste infrarood sauna of bubbelbad sessie en relaxatietijd

Drankje

2p
3u
Tot 30 November
295
Reserveren
Seizoensarrangement

Wij zorgen tijdens de lente, zomer, herfst en winter telkens voor een aangepast arrangement. In de winter brengen we warmte, in de zomer verfrissing… altijd hebben we de ingrediënten die jouw lichaam

In elk seizoen aangepaste producten en behandelingen om je huid mee te verzorgen en je goed in je vel te voelen. Onze seizoensarrangementen bestaan steeds uit verzorgingen en massages. De producten waarmee gewerkt wordt verschillen per seizoen. Elke seizoen heeft zijn eigen element (lente = hout, zomer = vuur, herfst = metaal, winter = water, tussenseizoenen = aarde). De chinese kalender van de 5 elementen loopt steeds een beetje voor op onze kalender. Het gaat dan ook over de energetische start van een seizoen. Zo zal je de herfstenergie al voelen in augustus (seizoen metaal begint dan) terwijl het eigenlijk nog volop zomer is. De dagen worden korter en s avonds wordt het al kouder.

Wat mag je verwachten in jouw seizoensarrangement?

Ontvangst met een drankje

Voetbad met reinigend dode zeezout, scrub met abrikozenpitjes en massage van voeten en onderbenen

Aangepaste gelaatsverzorging met phyto 5 producten (biologisch, energetische verzorgingslijn) – reinigen, aangepast kleimasker met etherische olieën, crèmes en serum

Massage van hoofd, nek en schouders tijdens gelaatsverzorging

Holistische rugmassage volgens jouw noden

Pakking van de rug aangepast aan het seizoen (hout: ontgiftende pakking, vuur: verkoelende pakking, aarde: rustgevende pakking, metaal: pakking om los te laten, water: voedende pakking )

Bubbelbad of sauna

Hout (van 5/2 tem 17/4): verhelderend, energiestimulerend, zuiverend

Vuur (van 6/5 tem 19/7): kalmerend, verkoelend, verzachtend

Aarde (van 18/1 tem 4/2 en van 18/4 tem 5/5 en van 20/7 tem 6/8 en van 21/10 tem 7/11): herstellend, ontgiftend, zuiverend

Metaal (van 7/8 tem 20/10): voedend, afvoerend, mineraliserend

Water (van 8/11 tem 17/1): hydraterend, verstevigend, tonifiërend

2p
3u
Tot 30 November
280
Reserveren
Moeder en dochter arrangement

Samen met je kind naar de wellness, zalig! Dit arrangement heeft alles om jullie eens lekker te verwennen: een voetmassage, kleurlichttherapie, een massage en, jawel, een bubbelbad voor twee. Er volgt

Wil je eens een halve dag helemaal in de watten gelegd worden samen met je kind? Veel kinderen genieten enorm van de liefdevolle aanrakingen en speciale behandelingen in dit arrangement. Dit is écht ontspannen en puur genieten. Er is een leuk cadeautje voorzien om mee naar huis te nemen zodat jullie thuis nog lang kunnen nagenieten.

 Jullie krijgen een voetbadritueel, verschillende massages, gebruik van het bubbelbad en nog veel meer

Voetbadritueel met zachte voetscrub, rozemarijngeur en lakken van de nagels

Massage van het gelaat met edelstenen en chromatherapie (kleurlichttherapie) op hart, keel en buik

Rugmassage voor mama/papa; kindermassage voor het kind

Massageverhaal

Samen genieten van het bubbelbad

Lekker drankje en dessertje

2p
3u
Tot 30 November
240
Reserveren
Moeder en tiener arrangement

Graag nog eens wat tijd doorbrengen met je tiener? Zeker doen! Wij ontvangen jullie in alle rust én met heel wat verwennerij. De tijd om samen te babbelen en te ontspannen krijgen jullie er gratis bij

Het leven van je kind is erg veranderd nu hij of zij een tiener is. Jullie band werd intussen ongetwijfeld al een paar keer op de proef gesteld. Daarom is dit arrangement ideaal voor jullie.

 Jullie worden verwend met een voetenbad, gelaatsverzorging, duo rugmassage en nog veel meer

Voetbadritueel met zachte voetscrub, rozemarijngeur & lakken van de nagels

Gelaatsverzorging met edelsteen – massage van het gelaat

Advies voor de verzorging van de tienerhuid (eventueel thuisadvies en mogelijkheid tot aankoop producten en/of gratis staaltje)

Duo rugmassage

samen genieten van bubbelbad

Lekker drankje en dessertje

2p
3u
Tot 30 November
240
Reserveren
Zwangerschapsarrangement

De zwangerschap is een unieke periode in je leven. Los van alle voorbereidingen, sommige lichamelijke ongemakken en onzekerheden mag je dus zeker niet vergeten te genieten! Laat je bij ons gedurende e

Bij Ekilibre hebben we speciale aandacht voor zwangere vrouwen. We weten vanuit onze eigen ervaring hoe bijzonder het is om in verwachting te zijn. Zaakvoerster Els legde zich bovendien tijdens haar opleiding vooral toe op pre- en postnatale begeleiding en schreef er haar eindwerk over. Die specialisatie leidde intussen tot een jarenlange, succesvolle ervaring in de begeleiding en het verwennen van zwangere vrouwen.

Unieke wellnessbeleving voor jou en je kindje

Het zwangerschapsarrangement is dan ook een unieke wellnessbeleving, waarbij je als zwangere vrouw van top tot teen verwend wordt met speciale aandacht voor je kindje. Als er iemand meekomt (partner, vriendin, moeder…), krijgt die persoon aangepaste behandelingen die passen bij hem/haar en bij jouw arrangement.

Je krijgt massages van gelaat en lichaam, ontspanningsoefeningen, kleipakking en nog veel meer

Zwangerschapsmassage met speciale aandacht voor zware benen, rug, buik, hoofd, nek en schouders (als je iemand meebrengt, krijgt hij/zij een holistische relaxatiemassage van rug en hoofd, nek en schouders)

Ontspanningsoefening voor beiden

Gelaatsverzorging met phyto 5 producten (bio en zacht voor je huid) , werken ook op emotioneel evenwicht (als je iemand meebrengt, krijgt hij/zij een mannenverzorging of phyto happy skin-verzorging)

Violette kleipakking van de buik om striemen te voorkomen (als je iemand meebrengt, krijgt hij/zij een aangepaste pakking voor de rug met infrarood-warmtesessie)

Heerlijk voetbadritueel

Drankjes en iets zoets

1p
2u 30min
Tot 30 November
150
Reserveren
new mama arrangement

Tijdens je zwangerschap en de bevalling is er heel wat gebeurd met je lichaam. Het is nu weer helemaal van jou en dat is even wennen. Geen beter moment dan dit om het new mama-arrangement te boeken! J

Wij weten hoe belangrijk het is om je eigen lichaam weer te voélen na je bevalling. Ook rust en ontspanning zijn van cruciaal belang na die grote verandering in je leven. Daarom hebben we een evenwichtig pakket met verzorging, kleipakking, algenbad en massage samengesteld, speciaal voor jou en eventueel ook voor je partner.

Je krijgt een bloemverzorging op de buik, kleipakking, massage van nek en schouders en nog veel meer

Verzorging ‘bloem op de buik’ om weer in je kracht te komen na de bevalling

Witte of violette kleipakking van de rest van het lichaam

Massage van hoofd, nek en schouders tijdens de pakking

Therapeutisch algenbad of douche na de pakking

Verzorgende parelpeeling van het lichaam

Effleurages met body lotion

Drankje & hapje

De massage is aangepast aan jouw noden en we gebruiken kwaliteitsvolle producten

We werken steeds met kwalitatieve producten die niet schadelijk zijn voor jou of de baby. Als je gevoelig bent voor bepaalde producten, mag je dat uiteraard op voorhand melden, dan houden wij daar rekening mee. Ook als je op een bepaalde plaats meer last hebt of specifieke fysieke problemen, kunnen we daar aandacht aan besteden.

1p
2u 30min
Tot 30 November
150
Reserveren
Duomassage van 90 min

Wil je even weg uit de druk van alledag? Boek dan een relaxatiemassage voor je hele lichaam. Met ‘holistisch’ bedoelen we dat we jou als mens in zijn totaliteit masse

De holistische relaxatiemassage is de meest eenvoudige vorm van massage, omdat er alleen met de handen gemasseerd wordt. We gebruiken verschillende zachte en hardere technieken, afhankelijk van wat jouw lichaam nodig heeft.

Spanningen worden losgemaakt, je komt in een diepe rust en krijgt daardoor nadien meer energie om er weer tegenaan te gaan. Je wordt gemasseerd in je totaliteit met respectvolle aandacht.

Onze massageolie is aangepast aan jouw noden

We gebruiken tijdens onze massages alleen zuiver biologische massageolie van Sjankara. Die wordt verrijkt met etherische oliën die zorgvuldig gekozen worden en aangepast aan jouw behoeftes. De olie is een weldaad voor je huid en de geur zal je volledig tot rust brengen.

Pijn verlichtende en stimulerende massage

Deze massage helpt spierpijnen te verlichten, gewrichten te versoepelen, lymfen te stimuleren en de doorbloeding te verbeteren. Blokkades worden verlicht en het zenuwstelsel wordt gekalmeerd. Kortom, je voelt je weer als nieuw na deze massage.

Ontspanning van ziel en geest

Loop je jezelf de laatste tijd weleens voorbij? Vraag je je af hoe je het allemaal nog volhoudt? Deze massage kan wonderen doen als je wat minder in je vel zit of veel piekert. De stress en spanningen worden verminderd, je hoofd krijgt rust en er komt plaats voor nieuwe energie.

Alleen of met twee!

Gun jezelf een portie me-time, want dat is zó belangrijk. Kom in je eentje tot rust met deze op-en-top verwennerij.

Of heb je als koppel of onder vriendinnen nood aan wat tijd voor jullie tweetjes? Boek deze behandeling dan als duomassage, waarbij je allebei gelijktijdig verwend wordt. Een onvergetelijke ervaring waar je weer een hele tijd mee verder kan!

2p
1u 30min
Tot 30 November
210
Reserveren
Duo gelaatsverzorging happy skin

Je uiterlijk verzorgen, je innerlijk versterken. Een goede gelaatsverzorging doet je stralen, maar vooral ook heerlijk ontspannen. Alle onze verzorgingen zijn een mooi geheel van bio-energetische natu

We beginnen met een reiniging in 3 stappen en een peeling. Daarna krijg je een algenmasker en een kleimasker die we aanbrengen met een penseel. Intussen geven we je een drukpuntmassage. Ten slotte brengen we een dag- en oogcrème aan. Je huid voelt zijdezacht en zuiver aan. Je straalt en voelt je herboren. Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee.

Gedurende de hele verzorging brengen we je chakra’s of energiecentra in evenwicht met ons kleur- en lichttherapietoestel.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Extra opties

Bij elke gelaatsverzorging bieden we drie extra behandelingen aan. Vul dus gerust aan met:

Liftingslijn ageless: met kleur, licht en aangepaste producten wordt je gelaat gelift, waardoor ze er jonger zal uitzien

Anti-wallen- en anti-kringenbehandeling: je oogcontouren worden geactiveerd, zodat wallen en kringen minder zichtbaar zijn

Epilatie van bovenlip en wenkbrauwen

2p
1u
Tot 30 November
130
Reserveren
duo gelaatsverzorging harmony phyto 5

De Phyto Harmony-verzorging raden we aan als je je huid in harmonie wil brengen. Als je de verjongingscyclus van de 5 natuurelementen volgt, geef je je huid de kans om te verjongen en schenk je ze in

Gelaatsverzorging voor meer harmonie op basis van de vijf elementen

Je kan je verzorging kiezen op basis van het seizoen, je huidtype of de emotie van het moment. Daarna volgt een reiniging en peeling, gevolgd door een dieptereiniging op twee manieren, om ervoor te zorgen dat je gelaat helemaal zuiver is. Dan volgt een algenmasker met etherische oliën en een drukpuntmassage van hoofd, nek en schouders. Dan krijg je nog twee massages: een manuele massage van gelaat, nek en schouders en een lymfedrainagemassage met ons biodrainertoestel (om de afvalstoffen af te voeren). Ten slotte krijg je een masker op basis van de natuurelementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) dat we aanbrengen met een penseel, wat zeer aangenaam is voor de huid.

Elk van de vijf elementen heeft zijn eigen werking:

Hout brengt harmonie in de energie en de spieren van je gelaat.

Vuur brengt harmonie in de bloedcirculatie van je gelaat.

Aarde brengt harmonie in het bindweefsel en zenuwstelsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Metaal bevordert de lymfecirculatie en geeft de huid weer zuurstof en mineralen.

Water regelt de waterhuishouding en bevordert de hydratatie en de tonus van de huid.

Na het verwijderen van het masker maken we je huid proper. Je straalt helemaal en voelt je als herboren. Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee naar huis.

Gedurende de hele verzorging brengen we je chakra’s of energiecentra in evenwicht met ons kleur- en lichttherapietoestel.

2p
2u
Tot 30 November
220
Reserveren
chakra massage

Voel je je al een tijdje moe of minder goed in je vel? Dan kan een chakra-massage precies zijn wat je nodig hebt. We zoeken samen met jou hoe we jouw energie weer op peil krijgen door ervoor te zorgen

Diepe ontspanning en innerlijke rust worden verkregen door het in balans brengen van de zeven chakra’s van je lichaam. De chakra-massage is een energetische massage die invloed heeft op jouw fysieke én op jouw emotionele gezondheid. Het is een reis doorheen de zeven chakra’s, waarbij je zintuigen aangesproken worden door gebruik te maken van aangepaste klanken en massagebewegingen per chakra. Laat je onderdompelen in deze totaalervaring.

Chakra’s zijn plaatsen in het energielichaam

‘Chakra’ betekent letterlijk cirkel of wiel. Het is een term uit de traditionele Indiase cultuur waarmee een plaats in het energielichaam van de mens aangeduid wordt die van belang is voor zijn levenskracht (ki of chi).

Chakra’s liggen in heel wat plaatsen van het lichaam en ze hebben zeven hoofdchakra’s

Er zijn veel chakra’s in ons lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. Ze zijn verantwoordelijk voor de activering van de diverse lichaamsfuncties zoals ademen, spreken, lopen enzovoort.

Er kunnen blokkades in het lichaam ontstaan…

Chakra’s kunnen ‘dichtzitten’, waardoor er blokkades in de energie ontstaan. Om dat te compenseren, worden andere chakra’s juist overactief, wat weer tot andere problemen leidt.

… en wij kunnen je daarbij helpen

De chakra-massage brengt evenwicht in de energetische centra van je lichaam. Daarna wordt je volledige lichaam gemasseerd met aangepaste bewegingen per chakra. Op een zachte manier komt er zo een betere doorstroming. Na de massage voel je je diep ontspannen en lichter, omdat blokkades in bepaalde delen van je lichaam opgeheven werden. Soms zijn er meerdere massages na elkaar nodig, maar evengoed kan één sessie voldoende zijn.

1p
1u 30min
Tot 30 November
105
Reserveren
Kindermassage

Een ontspanningsmoment voor je kind of om samen met je kind te boeken als duomassage, een unieke beleving!

Ook kinderen hebben baat bij massage en ontspanning: ze slapen beter, voelen zich beter in hun vel, zijn rustiger en hebben een beter veiligheidsgevoel. Bovendien versterkt het hun immuniteit en hebben ze minder stress. Door een massage en het zachte contact met hun huidoppervlak voelen kinderen de grenzen van hun eigen lichaam en dat zorgt voor een veilig en warm gevoel.

Meer verbonden en een sterkere band met je kind, beter slapen en nog veel meer voordelen…

Wanneer kinderen door massage voelen waar hun lichamelijke grens ligt, kunnen ze ook beter hun figuurlijke grens aangeven. Kinderen krijgen daardoor zelfbevestiging en een warm gevoel van verbondenheid, onder meer door het hormoon oxytocine dat vrijgemaakt wordt door de aanrakingen. Kinderen worden zo veel sterker en weerbaarder tegen de strubbelingen van het leven.

Als je dat bovendien samen met mama, papa, meter of peter kan beleven, wordt de verbondenheid nog groter. Niet alleen heb je dan de voordelen van de massage bij ouders en hun kinderen als individu, ook de onderlinge band versterkt.

Met heel zachte aanrakingen én aangepaste crème op bijvoorbeeld de buik kunnen we kinderen met buikpijn helpen om die pijn te verlichten of zelfs weg te werken.

We maken eerst kennis met een drankje, nadien volgt een ontspannende massage

Tijdens een sessie kindermassage komt een ouder of begeleider van het kind samen met het kind naar onze praktijk. We maken eerst rustig kennis bij een drankje, zodat iedereen zich comfortabel voelt.

Jullie worden tegelijkertijd en in dezelfde ruimte gemasseerd. We gebruiken technieken uit de Shantala-babymassage, ontspanningsmassage en reiki. Bij kindermassage gaat het over liefdevolle aanraking met aandacht en respect eerder dan het manipuleren van spieren. Ook als je kind nooit eerder gemasseerd werd, zal het er meteen weg van zijn. En misschien valt het wel heerlijk in slaap tijdens de massage…

Onze enige voorwaarde

De enige voorwaarde om een sessie kindermassage te kunnen doen, is dat het kind voldoende lang kan stilliggen en kan genieten van liefdevolle aanrakingen. Het kind kan eventueel een knuffel meebrengen.

1p
30min
Tot 30 November
40
Reserveren
Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, ook je baby zal ervan kunnen genieten. We houden rekening met wat jij op dat moment he

Ben je zwanger? Dan kan onze zwangerschapsmassage je helpen om je bewuster te ontspannen. Bovendien kan ze verlichting bieden bij ongemakken tijdens de zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage is goed voor heel wat klachten zoals vochtophoping, slecht slapen en spanning

Tijdens de zwangerschap wordt veel vocht vastgehouden en daarom wordt door zachte lymfetechnieken de vochtcirculatie gestimuleerd.

Door de huid intensief aandacht te geven, komen er chemische stoffen vrij in het lichaam, waardoor je je volledig kan ontspannen. De stoffen zijn goed voor zowel jou en je baby.

Zwangere vrouwen die regelmatig gemasseerd worden, slapen beter.

Tijdens een zwangerschapsmassage verbetert je bloedcirculatie en wordt je lymfestelsel gestimuleerd. Dat zorgt ervoor dat zuurstof en voedingsstoffen sneller naar je baby gevoerd worden en afvalstoffen van je baby weggevoerd worden.

We masseren je volledige lichaam met respectvolle aandacht

We masseren de benen met een zachte lymfedrainage. Die massage van de benen is ideaal voor aanstaande mama’s die last hebben van zware benen en vochtophoping, maar doet vooral echt deugd.

Nadien worden de voeten, armen en handen verwend.

Jouw buik masseren we graag, als je dat zelf ook wil, met onze biologische amandelolie (ideaal tegen striemen).

Daarna kan je genieten van een heerlijke hoofd-, nek-, schouder- en gezichtsmassage.

We eindigen met een heerlijke massage van de rug, die in zijlig uitgevoerd wordt.

Comfortabel en ontspannen liggen is belangrijk tijdens de massage

Gewoon proberen of geef deze massage cadeau!

Kom onze heerlijke zwangerschapsmassage eens proberen of geef er één cadeau!

Speciaal voor de zwangere vrouw hebben we ook een verwenarrangement samengesteld. Kijk op de pagina verwenarrangementen voor meer uitleg.

Maak snel je afspraak voor een massage alleen of met z’n tweetjes.

1p
1u
Tot 30 November
72
Reserveren

Huisregels

- Graag meebrengen bij je bezoek aan ons: 1 grote en 1 kleine badhanddoek

- Gsm 's zetten we op stil

- Genieten met een grote G graag :-)

Annuleringsvoorwaarden

- Minstens 48u vooraf annuleren , is het korter dan 48u vooraf dan rekenen we 50% van de afspraak aan