Moeder & dochter by Casa Elise 9.9

Sint-Sebastiaanstraat 3, 2250 Olen
Baby & kidsspa

Douche faciliteiten
Gebruik van haardroger
Gebruik van bad/doucheproducten
Badjas, slippers & handdoek
Privé parkeren
Gelaatsverzorging
Toon alle troeven

MOEDER DOCHTER ARRANGEMENTEN

Een luxe verwenmoment voor jou en je mini me. Even met jullie twee genieten van wat quality time in een ontspannende setting. We leggen jullie in de watten als echte prinsessen. Dit moment gaat jullie nog lang bijblijven.

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

PRINCESS FOR A DAY

Een luxe verwenmoment voor jou en je mini me. Even met jullie twee genieten van wat quality time in een ontspannende setting.

Een luxe verwenmoment voor jou en je mini me. Even met jullie twee genieten van wat quality time in een ontspannende setting. We leggen jullie in de watten als echte prinsessen. Dit moment gaat jullie nog lang bijblijven.   Mama: Mini gelaatsverzorging en een volledige lichaamsmassage Dochter: Manicure en pedicure met nagels lakken, korte lichaamsmassage en make-up Jullie sluiten de behandeling gezellig af met een drankje en versnaperingen. Dit moeder-dochter arrangement kan je reserveren voor jou en je dochter tussen zes en zestien jaar. De prijs van dit arrangement is €185 voor twee personen en heeft een duurtijd van 75 minuten. Jullie behandelingen gaan samen door in onze duo cabine. Willen jullie nog wat extra tijd samen? Met Princess for a day Premium breidt je jullie verwenmoment uit met een uur privé wellness.
2p
1u 15min
185
Reserveren
PRINCESS FOR A DAY PREMIUM

Willen jullie nog wat extra tijd samen? Met Princess for a day Premium breidt je jullie verwenmoment uit met een uur privé wellness.

Willen jullie nog wat extra tijd samen? Met Princess for a day Premium breidt je jullie verwenmoment van Princess for a day uit met een uur privé wellness. Na de duobehandelingen geniet je samen van de stoomcabine, hottub en sauna inclusief badlinnen.  Een mooie afsluiter van jullie verwendag.  
2p
2u 15min
265
Reserveren
PRINCESS @ NAILSPA

Wat is er hipper dan quality time met je kleine bestie in een Nailspa?

Wat is er hipper dan quality time met je kleine bestie in een Nailspa? Tijdens dit arrangement geniet je samen met je kind van een Silver pedicure. De voeten van je mini me leggen we in de watten met een badje en massage. Ook haar nagels worden gelakt.  Je viert samen met (kidsproof) bubbels en zoetigheden.  Princess @ Nailspa arrangement: €134 voor 1 volwassene en 1 kind. 
2p
134
Reserveren
GIRLS @ NAILSPA

Heeft je kind een grote dag te vieren? Niks leuker dan samen met vriendinnen naar de Nailspa!

Tijdens dit arrangement geniet je kind met 2 vriendinnen van een heerlijke pedicure met voetbad en massage. Nagels worden gelakt terwijl ze genieten van kidsproof bubbels en zoetigheden. 
3p
200
Reserveren


Beoordelingen

9.9

via 232 beoordelingen

Aanbod

9.9

Comfort

9.9

Klantvriendelijk

9.9

Netheid

9.9

Relaxy-sfeer

9.9
10
joris boeckx
November 2022
ja ben er geweest en massage was heel goed en vriendelijk personeel
10
J. uit Geel
Maart 2018 via Resengo
Genoten van een deugddoende gelaatsbehandeling en een leuke babbel met Elise! Ontspannen naar huis gegaan! Veel succes met je nieuwe zaak!
10
m. uit Olen
Februari 2018 via Resengo
Een heel vlotte spontane is Elise waar je u direct thuis voelt!
10
G. uit Herentals
Februari 2018 via Resengo
dag Elise je weet dat ik graag bij je kom: een vlotte babbel, een goede verzorging en een lekker koffietje met iets bij doen het h'm allemaal. gr Griet
10
E.
Februari 2018 via Resengo
Een Prinses voor een dag arrangement gedaan met mijn dochter en metekindje (tussen 5 en 8 jaar oud). We hebben er allevier enorm van genoten: heerlijk ontspannen en de meisjes super fier met hun nagellak, make up en ingevlochten haren.
10
K. uit Olen
Februari 2018 via Resengo
Wij hebben echt genoten van onze verzorgingen in een aangename /relaxte ruimte! Mijn metekindje was echt een prinsesje van de dag!