In Wilrijk heten wij u van harte welkom in onze Wellnessloft mét zwembad.

Onze loft is voorzien van het grootste comfort en dompelt u onder in een heerlijke, rustgevende zen-omgeving.  U kan kiezen voor een dagsessie of een avondsessie met overnachting.

Eten en drank mag u ofwel zelf meebrengen, ofwel zelf bestellen en laten bezorgen.

Troeven

 • Binnen zwembad
 • Finse sauna
 • Infrarood sauna
 • Jacuzzi binnen
 • Overnachting
 • Parking
 • Terras
 • Turks stoombad
 • Wifi
 • Zonnebank
 • Stereo (CD, bluetooth, USB)
 • Salon
 • Slaapkamer met boxspring en Smart TV

Sabu Sabu Wellness Loft

Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk
Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Reserveer je arrangement online

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoorderlingen
9,4/10 =
9,4

Sabu Sabu Wellness Loft heeft een gemiddelde score van 9,4/10, gebaseerd op 7 beoordelingen

4,0
Kim uit Kimdewever@hotmail.com bezocht Sabu Sabu Wellness Loft

"Loft zit verstopt achter 2 rijhuizen en een bushalte (kotje) waardoor het niet duidelijk was of er parking was, aangezien het op een hel drukke steenweg lag eerst even snel gebeld of ik daar mijn wagen kwijt kon. Ik kreeg de BOERTIGE baas (Dirk) aan de lijn, het gesprek liep als volgt met de letterlijke zinnen 'voor wa ist' 'hebde een parking nodig voor ne sauna misschien' 'zoekt u plaats waar er plaats is' de telefoon werd vervolgens gewoon neergelegd. Toen ik mij 50 m verder had gezet, kwamen we aan en kwam er een mevrouw de deur open doen en zei ons direct 'oh je had je wagen hier ook wel kunnen plaatsen'.. Toen we binnen kwamen, geen verwelkoming, moesten direct op de second ondertekenen voor de huisregels en betalen, '170 euro aub' waar mijn vriend bijstond terwijl het een verjaardagscadeau was, kon iets subtieler. Rondleiding gekregen, moest heel snel gaan. Verder een zalig verblijf gehad, geen bestek of borden aanwezig, enkel glazen. We moesten er om 11:30 uit en ze kwamen om 11:20 zomaar binnen vallen met de vraag of het nog lang zou duren, geen vragen meer zoals 'was het in orde?' we werden gewoon letterlijk buiten gezet.. Ik zal nog terugkomen omdat het uniek is, maar dat zal dan ook de enige reden zijn."

10
Anoniem uit F bezocht Sabu Sabu Wellness Loft op 20 december 2017

"Heel aangenaam en rustgevend, alles was in orde."

2,0
Eveline Verheyen bezocht Sabu Sabu Wellness Loft

"Nog geen ster waard... Wij hebben verbleven in de loft en die was onhygiënisch (viezigheid in het zwembad, douches vol kalk, haar in wasbak, stof overal, vuiligheid onder meubels, wc-borstel zat ondergedompeld in een vies vochtig goedje, eigenlijk nergens deftig gekuisd en niet te vergeten: het stonk!), klungelig in elkaar gestoken (plafond bladderde af, een gat in het plafond, van op de oprit kon men ons in het getimmerd kot zien zitten, trap gevaarlijk in elkaar gestoken, er ontbrak ergens een paar stukjes steen in de vloer waar je je aan kon bezeren, behangpapier komt overal los op de kamer, lekken bij de douches en jaccuzi), de bubbels van de jaccuzi en de sterrenhemel werkten niet,... Dit alles probeert men te camoufleren door overal te zorgen dat er bitterweinig licht is en met een vluchtige rondleiding zorgt men er voor dat de gebreken minder opvallen. De reden dat je op voorhand moet betalen is ons nu ook duidelijk. Slapen hebben we bovendien niet gedaan want het was er snikheet en de enige manier om de kamer af te koelen was het openzetten van de deur naar de oprit, wat je 's nachts niet kan doen natuurlijk. BOVENAL: verschikkelijk ONKLANTVRIENDELIJK! Nooit zo een BOERTIGE EIGENAAR meegemaakt! PUUR BEDROG!"

Laat u inspireren door alle foto's van Sabu Sabu Wellness Loft

Ontvang onze selectie met leuke wellness-adresjes in jouw mailbox!