Ibiza

Eiland 2, 6107 Maasgouw
Wellness overnachting

De prive overnachting in het Gelukshuis is volledig ingericht om jou en je partner totaal te laten ontspannen. Overal is voor gezorgd, wij werken daarom ook alleen met all-in arrangementen. Dan weet je dat er niks meer ontbreekt!

Zo hebben we een prive sauna en spa met bubbelbad helemaal voor jullie klaarstaan.

Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je slippers. Onze gasten noemen het niet voor niks het 5 + sterren service.

Onze locatie is ingericht in het thema Ibiza. Ibiza staat bekend als het eiland van de liefde.

Subtiele details geven je de ultieme beleving. En dit combineer met het unieke liefdesspel, waardoor een droom uitkomt die jullie nooit meer zullen vergeten.

Je komt binnen en ziet al direct een flesje bubbels staan. Want dat hoort bij een 5 sterren+ locatie. Wij vinden dat een verplichting naar onze gasten.

Jullie gaan genieten. Wij zorgen voor de rest. Dus voor jullie prive overnachting is een volle koelkast met fris en sapjes ook al voor gezorgd.

Volledige ontzorging heet dat. Want dat is waar Het Gelukshuis voor staat.

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Geluk in de liefde

Prive overnachting in onze Ibiza suite met een heerlijk kingsize bed ‍

Prive overnachting in onze Ibiza suite met een heerlijk kingsize bed ‍Onbeperkt gebruik maken van de wellness faciliteiten Onbeperkt gebruik van de inhoud koelkast: fris en sapjes Onbeperkt koffie en thee Het liefdesspel Flesje bubbels De hele ruimte is volledig romantisch aangekleed Luxe ontbijt Gebruik van handdoeken, badjassen Slapen onder een 5 sterren beddengoed/bed Haardhout voor de haard Rondleiding en uitleg alle faciliteiten Incheck vanaf 16 t/m 20 uur Uitcheck is tussen 10 en 12 uur
2p
Tot 03 Augustus
375
Reserveren