Nooz staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij Nooz ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? 
Geef dan een cadeaubon van Nooz, goed voor 100% aandacht en genieten. Surf naar www.nooz.be/schenken, maak je bon aan, bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijke boodschap toe.

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 89 beoordelingen

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Marco Algaba bezocht Nooz op 26 juli 2019

"Als je nood hebt aan rust en ontspanning is NOOZ, een aanrader. Wij hebben gekozen voor “Loft aan het Water” Wij werden verwelkomd in een heel huiselijke sfeer en waren onmiddellijk gerust gesteld door de vakkundige uitleg die we kregen en waarvoor voldoende tijd werd vrijgemaakt. Op alle vragen en wensen die we hadden werd er een antwoord gegeven. Dan komt de massage, in een woord samengevat ZALIG. Je wordt gemasseerd, verwend, door professionele handen die op een heel attentvolle manier zowel je lichaam als geest tot rust brengen. Na de massage, ontspanningstijd, en dan gaan lunchen. Wij hebben voor de vegetarische schotel gekozen, een aanrader. Het was in alle opzichten een geslaagde ervaring, waar we nog lang gaan over napraten, en zeker voor herhaling vatbaar. Alles voldeed aan onze verwachtingen. Bedankt team Nooz, en tot binnenkort. Groetjes, Marco & Patricia"

Reactie van de uitbater:

"Wat een geweldige recensie, Marco & Patricia! Jullie hebben duidelijk genoten van ons concept en dat doet ons erg veel plezier. Dank je wel voor de mooie woorden! Het Nooz-team"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Isolde Buysse bezocht Nooz op 25 juli 2019

"Onze tweede ervaring met Nooz was zo mogelijk nog beter dan de eerste! Het attente team personaliseert iedere beleving aan jouw wensen waardoor iedere ervaring uniek is. De warmte en genegenheid waarmee het team je omringt kent zijn gelijke niet in de wereld van de wellness. Nergens eerder ervaarden we zo’n zorgeloze oase van rust en ontspanning als in de Forest Lodge in het midden van het Kempische groen. Nergens anders kunnen we zo tijdloos en grenzeloos genieten… van de natuur en van elkaar. Het is voor ons het ideale ‘tegengif’ voor de hectische en dwingende samenleving, bij Nooz arriveren voelt als thuiskomen bij de essentie van jezelf."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Isolde! Het doet ons erg veel plezier te mogen lezen dat jullie zo genoten hebben van onze aanpak. Het Nooz-team"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Kik wendy bezocht Nooz op 13 juli 2019

"Zeer goed gemasseerd goed ontvangen ,vriendelijk personeel ,mooie omgeving ,quqlitytime met je partner ,een zalig evaring"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze leuke recensie, Wendy!"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!