NOOZ staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij NOOZ ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat NOOZ heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoorderlingen
9,8/10 =
9,8

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,8/10, gebaseerd op 67 beoordelingen

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Yannick Adriaensen bezocht Nooz op 20 mei 2018

"Bij ons eerste bezoek aan Nooz hadden we gekozen voor de Duo massage lounge en dat hebben we ons zeker niet beklaagd. We werden vriendelijk ontvangen en kregen meteen iets te drinken aangeboden. Daarbij kregen we een uitgebreide uitleg over hoe alles zou verlopen. De massage die we hadden gekregen was de beste die we tot nu toe ooit al hebben gehad. Nadien konden we ons opfrissen in hun geweldige bos-regendouche. Als afsluiter hebben we buiten nog kunnen nagenieten van alles met een fles prosecco en kleine versnaperingen. Spijtig genoeg hadden we diezelfde avond ook ergens een restaurant gereserveerd waardoor we te snel moesten vertrekken. Wij gaan sowieso nog een keer terug om hier nog eens van te genieten, echter zullen we dan zeker voor een uitgebreider pakket kiezen zodat we veel langer kunnen genieten van deze geweldige ervaring."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze (h)eerlijk recensie, Yannick. Het doet ons steeds erg veel plezier te mogen lezen dat onze aanpak zo gewaardeerd wordt door onze gasten & dat jullie er ten volle van genoten hebben. Tot een volgende keer! Het Nooz-team"

9,0
Rita&eddy bezocht Nooz op 26 april 2018

"Beste Wim en Heidi, Hartelijk dank voor jullie tantramassage die wij op een sublieme manier hebben ervaren en er vooral van genoten. Ook de mystic water uitdaging was zalig en vooral het lekkere eten in de bosrijke omgeving was onvergetelijk. Onze dank gaat naar ieder van jullie die ons op een zeer discrete, vriendelijke en superieure wijze van onze 2-daagse een onvergetelijk moment hebben gemaakt. Vele groeten en voor herhaling vatbaar. Rita & Eddy"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
A. van der Kolk bezocht Nooz op 17 april 2018

"Een unieke ervaring! Alles was tot in de puntjes verzorgd. De omgeving is er prachtig. Het diner en ontbijt waren heerlijk, niks ontbreekt en aan alles wordt gedacht. Je waant je echt even in een wereld zonder tijd en stress. Het personeel krijgt van mij een 10! Wij komen hier graag nog eens terug."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze mooie recensie, Alondra. Het doen ons steeds weer deugd te mogen lezen dat we onze gasten een unieke beleving hebben kunnen bieden. Het Nooz-team"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!