Nooz staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij Nooz ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? 
Geef dan een cadeaubon van Nooz, goed voor 100% aandacht en genieten. Surf naar www.nooz.be/schenken, maak je bon aan, bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijke boodschap toe.

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 85 beoordelingen

9,0
Poppe Johan bezocht Nooz op 22 april 2019

"Sublim"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Isolde Buysse bezocht Nooz op 19 april 2019

"Nooz is een zalige oase van rust met een team dat je alle zorgen ontneemt. Nooit eerder heeft een wellnessconcept me zo'n ontspanning bezorgd. Ons verblijf was geen ervaring, maar een openbaring. De persoonlijke aanpak in deze rustgevende setting is ongezien. Aandacht, tederheid, en zinnenprikkeling zijn hier sleutelwoorden. Mijn partner en ik hebben hier iets gevonden dat we koesteren...iets unieks, waarvan we niet eens wisten dat we het misten."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Isolde. Het is fijn te horen dat jullie zo genoten hebben. Tot de volgende keer! Het Nooz-team"

8,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Kris Goossens bezocht Nooz op 09 april 2019

"Gewoonweg zalig!! Echt een aanrader om de dagelijkse sleur te vergeten.... Vriendelijk ontvangst en dames die echt hun vak kennen!! Well done."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de mooie complimenten, Kris! Als je nog eens wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur, weet je ons ongetwijfeld te vinden. :-) Het Nooz-team"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!