NOOZ staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij NOOZ ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat NOOZ heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,8/10 =
9,8

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,8/10, gebaseerd op 71 beoordelingen

9,0
Boom dylan bezocht Nooz op 17 juli 2018

"Super leuke ervaring ! Tijdens de duo massage, waren er momenten van kippenvel. Door dat ik jarig was heb ik nog een dessertje gekregen, LEKKER ! Het personeel is vriendelijk en sociaal. Bedankt jullie allen ! Tot binnenkort ! Grtz"

10
Frans & Lieve bezocht Nooz op 12 juli 2018

"Bedankt aan het NOOZ-team voor de geweldige massage, het diner, het ontbijt en de quality-time in de luxe van de forest-lodge. We kunnen het eenvoudig samenvatten als volgt : het ideale cadeau aan onszelf voor onze veertigste huwelijksverjaardag."

9,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Jasper bezocht Nooz op 23 juni 2018

"Schitterend complex. Pure verwennerij."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de mooie woorden, Jasper!"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!