Nooz staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij Nooz ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? 
Geef dan een cadeaubon van Nooz, goed voor 100% aandacht en genieten. Surf naar www.nooz.be/schenken, maak je bon aan, bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijke boodschap toe.

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 95 beoordelingen

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Ann bezocht Nooz op 21 juni 2020

"Noozen. Een nieuw werkwoord. Dat ik vanaf nu vaak ga doen. Zalig genoten, schitterend concept. Heaven on earth!"

Reactie van de uitbater:

"Dankjewel voor de mooie review, Ann"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Renaat & Maryse bezocht Nooz op 17 juni 2020

"Helemaal anders en absoluut top. Hier ga je niet om van de ene sauna naar de andere hamam te rennen, met tussendoor nog snel een massage waar je van tevoren op een bankje moet gaan zitten wachten. Hier vind je eerst en vooral rust op het prachtige bosdomein en laat je je verwennen in de compleet private luxe van je eigen paviljoen. De gastheer en -vrouw regelen alles voor je en zorgen dat je je enkel hoeft bezig te houden met je eigen genieten. Kies één van de heerlijke belevenissen (of 2 of 3 ...) en geniet in alle rust. Heerlijke massages met 2 of 4 handen, een hot tub op een open plek in het bos of een sauna met zicht op je private tuin. Voor alles krijg je de tijd om er ten volle van te genieten. Wij zijn alvast fan en komen snel terug."

Reactie van de uitbater:

"Dankjewel voor de mooie review, Renaat"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Mieke Meire bezocht Nooz op 01 februari 2020

"Genieten met de grote G! Alles tiptop in orde! Een fantastische ervaring!"

Reactie van de uitbater:

"Dankjewel voor de mooie review, Mieke"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!