Nooz staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij Nooz ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? 
Geef dan een cadeaubon van Nooz, goed voor 100% aandacht en genieten. Surf naar www.nooz.be/schenken, maak je bon aan, bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijke boodschap toe.

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 81 beoordelingen

8,0
Rudi bezocht Nooz op 05 maart 2019

"Wij hebben onlangs nog eens mogen genieten van onze weer meer als toffe relaxervaring. Hierin hadden wij ons weer ondergedompeld in de super relax Mystic Water ervaring gecombineerd met een luxe brunch en een fles prosecco waarvan men heerlijk kan genieten vanuit de voorverwarmde hottub in het midden van de natuur. En dan mag je zeker niet te vergeten de Nooz duo massage Summum te reserveren waardoor ik en mijn echtgenote ons weer in de 7de hemel waanden. Dit allemaal wordt waargemaakt door een echt SUPER TEAM dat je in alles rust van begin tot einde laat genieten van je hemelse beleving. Wij kunnen deze wellness van ontspannen en genieten enkel maar aanraden als je echt wil relaxen in alle luxe die je maar wenst. Dank u Nooz-team en tot de volgende beleving."

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Lies Marechal bezocht Nooz op 08 december 2018

"Geweldig verblijf, even helemaal weg van de rest van de wereld! Geen tijd, geen stress, enkel genieten van elkaar!"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel, Lies! :-)"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Jeroen en kristien bezocht Nooz op 02 november 2018

"Wat hebben we genoten van ons moment bij nooz. We startten met een heerlijke massage gevolgd door een geweldige mystic-water-ervaring. Gehuld in onze badjas genoten we van een heerlijke teppanyaki. Na al dit ontspannen, was het tijd om in de imagine lounge verder te relaxen. Het meer dan luxueuze ontbijt maakte ons verwenovernachting compleet! We keerden volledig zen huiswaarts."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de erg mooie recensie, Jeroen en Kristien!"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!