NOOZ, het favoriete wellnessadres van Kim Clijsters, staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij NOOZ ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat NOOZ heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoorderlingen
9,8/10 =
9,8

Nooz heeft een gemiddelde score van 9,8/10, gebaseerd op 63 beoordelingen

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Kim Oudermans uit Zoersel bezocht Nooz

"Voor de eerste maal gaan noozen. Wat een belevenis... net wat we nodig hadden. Rust, genieten, weg van de buitenwereld! Genoten met de grote G... de duomassage was zalig en mocht eindeloos blijven duren. Voor herhaling vatbaar. Tot binnenkort :-)"

Reactie van de uitbater:

"Dank je voor deze zeer mooie woorden. We vinden het erg fijn te mogen lezen dat jullie zo hebben kunnen genieten, in alle rust, ver weg van alle stress. Het Nooz-team"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Florence & Rafael uit Zonhoven bezocht Nooz

"Wij hadden bij Nooz gereserveerd voor oudejaarsavond met overnachting. En of het een geslaagd nieuwjaarscadeautje aan onszelf was! Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we de rustige sfeer in een prachtig, natuurlijk kader. We werden verwelkomd met een drankje en een heerlijke fles prosecco. Onze Heaven Lounge met duojacuzzi en sterrenhemel zorgde voor pure ontspanning door de aangepaste kleuren en geuren, zalig! Geen enkel moment hadden we de neiging om onze gsm erbij te nemen. Ondanks de regen, maakten we een wandeling over het pad richting de buitendouche. Ook dit was een unieke ervaring - een warme douche nemen midden in het bos ;) 's Avonds konden we genieten van onze zelfgekozen films en een lekker dinertje met een fles wijn, om 's morgens terug wakker te worden met een uitgebreid ontbijt. Het personeel was heel vriendelijk en stond voor ons klaar. We hebben ons echt verwend gevoeld! Dank jullie wel voor deze luxueuze ervaring, wij komen graag terug! :) Groetjes van Florence en Rafael"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Florence en Rafael. Het doet ons erg veel plezier te mogen lezen dat ons concept jullie zo aangesproken heeft. Het Nooz-team"

8,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Meeus Dave bezocht Nooz
Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de 4-sterrenquotering! Het Nooz-team"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de fantastische recensie! Koester de mooie herinneringen & wie weet, tot snel! Het Nooz-team"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de erg mooie recensie! Het Nooz-team"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz

Ontvang onze selectie met leuke wellness-adresjes in jouw mailbox!