Puur genieten...bij Lavendine Pure!

Lavendine Pure, onze relax B&B is gelegen in het groene hart van Genk en Limburg en ontstaan vanuit onze passie voor het pure leven, warmte en gezelligheid. Wij vinden het heerlijk mee te zorgen dat anderen tot rust komen en samen genieten. We zochten daarom jaren naar de juiste materialen en accenten om een plek te realiseren waar je je goed voelt vanaf het moment dat je binnen stapt.   Dat deden we niet door grote luxe te zoeken, maar door mooie sfeervolle nieuwe en oude materialen  te combineren in een magisch samenspel. Wij zijn ervan overtuigd dat de kleine onverwachte dingen in het leven, het leven groots maken. 

Onze privé-wellness nodigt je uit om samen te relaxen. Onze holistische massages zijn authentiek en geven je nieuwe energie. In onze Bed en Breakfast tenslotte voel je je direct thuis, de kamers zijn in landelijke stijl ingericht en ook daar staat gezellige warmte centraal.

Graag kruiden wij jouw  dag(en) met een snuifje warmte, een theelepeltje gezelligheid en vooral: mooie momenten!

Van harte welkom bij Lavendine Pure!

Tine & Daniël

 

Troeven

  • Arrangementen
  • Finse sauna
  • Jacuzzi buiten
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Terras
  • Tuin
  • Wifi

B&B Lavendine Pure

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Volmolen 57
3600 Genk

Openingsuren

in het weekend en in schoolvakanties min. 2 nachten (indien bij uitzondering niet mogelijk om 2 nachten te verblijven rekenen wij een meerprijs aan van 10 euro per kamer)

Bekijk onze prive sauna

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,6/10 =
9,6

B&B Lavendine Pure heeft een gemiddelde score van 9,6/10, gebaseerd op 10 beoordelingen

9,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Els bezocht B&B Lavendine Pure op 11 november 2019

"Zeer aangenaam ontvangst. Het is net iets anders dan andere sauna's en dat maakt het speciaal. Helemaal tot rust gekomen."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel Els, voor je fijne recensie. Heel graag tot ziens, je bent steeds welkom! Met warme groet, Tine & Daniël, Lavendine Pure"

9,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Peggy Detrixhe bezocht B&B Lavendine Pure op 18 augustus 2018

"Heel warme en vriendelijke ontvangst, ze doen dit met hart en ziel. Heel fijn om echt privé te kunnen genieten van de Welness. Lekker ontbijt en mooie verzorgde kamers"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel Peggy en Steve voor de fijne recensie! Graag tot een volgende keer! Veel liefs van ons allebei, groetjes Daniël & Tine van Lavendine Pure"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Herwig Stassen bezocht B&B Lavendine Pure op 25 mei 2018

"Zeer verzorgde en propere wellness. Bij binnenkomst had ik het gevoel dat ik thuis was. Vriendelijke en behulpzame uitbaters."

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor de lieve woorden en mooie beoordeling en heel graag tot ziens! Lieve groet Daniël & Tine Lavendine Pure"

Laat u inspireren door alle foto's van B&B Lavendine Pure

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!