Bed & Breakfast "aan de leie" staat garant voor een onvergetelijk verblijf in een landelijk kader, waar klasse en een oprechte gastvrijheid centraal staan. Rust en stilte vormen de sleutel tot een goede en deugddoende nachtrust. Onze bedjes op maat zorgen ervoor dat "slapen" bij "aan de leie" een bijzondere ervaring wordt.

Na een verkwikkende nachtrust, kunt u zich laten verrassen door een heerlijk gastronomisch ontbijt, tot in de puntjes verzorgd. De geur van ovenverse broodjes en het fijne aroma van verse koffie, lokken u uit de kamers richting de ontbijtruimte. Kakelverse eitjes en een ruim assortiment beleg, van zoet tot hartig, bezorgen u een voldaan gevoel, zodat u vol energie de dag kan beginnen. Kom en ontdek een heerlijk exclusief ontbijt bij "aan de leie"! 

Troeven

 • Arrangementen
 • Finse sauna
 • Infrarood
 • Jacuzzi buiten
 • Lichaamsbehandeling
 • Massage
 • Overnachting
 • Parking
 • Relaxatieruimte
 • Terras
 • Tuin
 • Wifi
 • Zwemvijver

Vraag je last-minute aan

1Kies een datum

2Kies een last-minute

Last minutes voor 25-10-2018
 • Ik wil reserveren € 425
  ipv € 475
  Top beleving total private arrangement incl fles cava en chocoladefondue en etc van de namiddag tot de dag erop 10,45 uur.aankomst uur bespreekbaar.

  Donderdag 25/10/2018 van 16:30 tot 10:45

  Meer info
  U waant zich als het ware in de provence waarbij de total private formule u tot een extase brengt.
  Bij aankomst staat de fles cava reeds klaar en kan u beginnen te genieten in het hout gestookt bad die klaar staat voor u met zicht op de weilanden.
  In onderling overleg staat de sauna geboekt op het gewenste uur. De sauna hangt als het ware boven het water en kan u door de transparante koepel volop genieten van het landschap .In de frigo staat vers gebakken pannekoekjes ,vers fruitsap met een uitgebreid fruitbord op u te wachten om mee te nemen naar de relaxcocoon die boven het water hangt. U kan op het relax bed gaan liggen om dan door te gaan voor een infrarood sessie . Rond de avond kan u zich klaarmaken om door te gaan naar een restaurant of u kan ook vragen om een uitgebreide kaasschotel.
  Op de morgen na een sessie in het japans hout gestookt bad of infraroodsessie kan u zich naar de lounge bevinden al dan niet in kamerjas voor een self take away ontbijt met roze zalm etc. Ongeveer rond 10,45uur eindigt de beleving dat u nog lang zal van nagenieten.

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,0/10 =
9,0

Aan De Leie heeft een gemiddelde score van 9,0/10, gebaseerd op 6 beoordelingen

8,0
Joke bezocht Aan De Leie op 06 oktober 2018

"fantastische locatie en zalige hot tube, maar jammer van de mankementen, thermometer in de sauna was stuk, evenals het plafond en de buiten douche...voor deze prijs verwacht ik perfectie. een ladder in het diepe gedeelte van de zwemvijver had ook wel handig geweest, al hebben we nu wel hard gelachen met onze onhandige tactiek om in en uit de vijver te geraken zonder uit te schuiven :) geen privacy op het toilet. op de site werd er gezegd dat er aan afscheidsgeschenkje was, maar behalve reclame voor hun andere bedrijven nog voor we aan ons bezoek begonnen, hebben niks gekregen. persoonlijk vind ik dit ongepast, leg flyers neer ok, maar laat het daarbij."

9,0
Jordy zwanckaert bezocht Aan De Leie op 01 september 2018

"super gezellig! Als je een kamer boekt zit je helemaal alleen op jet domein en doet waar je goesting in hebt. De uitbaters zijn zeer vriendelijk enbgeven goede uitleg. Het was een unieke ervaring en we gaat het zeker nog eens doen!"

10
Sandra bezocht Aan De Leie op 03 september 2018

"een unieke ervaring, een totaalplaatje dat klopt. het was de eerste keer een reservering van 4 uur en zonder jacuzzi, even met de gedachten of we 4uur goed zou overkomen..; wel ja hoor, het zou nog langer mogen geduurd hebben, beste privé sauna die tot nu toe beleefden."

Laat u inspireren door alle foto's van Aan De Leie

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!