Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Basis arrangement

Gedurende 2u30 genieten van de volledige prive wellness met 2 personen. Inclusief één handdoek per persoon, badslippers, een glas versgeperst fruitsap, fruit en gezonde versnaperingen.

€ 185ipv € 195Ik wil reserveren
Turks hamam ritueel

Dode Zeemodderreiniging in stoomkamer, scrubbing met geiteharen handschoen en een authentieke zeepmassage: Oosterse reiniging en ontspanning voor 2 personen.

Bekijk alle arrangementen van Yuna Wellness
Twee uur private sauna met 2

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de private sauna, je krijgt bovendien ook de kans om nog een uurtje gebruik te maken van de faciliteiten van de publieke wellness.

Een privé verwenning voor 2

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de private sauna én bijkomend van een massage of gelaatsverzorging van 60 minuten.

Bekijk alle arrangementen van Wu Wei - Privé Spa
Full day & night sea - weekdagen

In alle seizoenen 22 uur ultiem genieten en overnachten met je eigen privé sauna en wellness vissershuis. Met meer dan hotelservice zodat je kan genieten vanaf de eerste minuut.

Full day & night sea - weekend

In alle seizoenen 22 uur ultiem genieten en overnachten met je eigen privé sauna en wellness vissershuis. Met meer dan hotelservice zodat je kan genieten vanaf de eerste minuut.

Bekijk alle arrangementen van Sea Nooz
Basis arrangement - 2u

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur de privé wellness.

Basis arrangement - 3u

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur de privé wellness.

Bekijk alle arrangementen van Lugano
Basis arrangement

Geniet met 2 personen van 3 uur sauna, ook inbegrepen: ruim assortiment koude en warme dranken, badlinnen, slippers, toiletartikelen, fruit, versnaperingen en tapas inbegrepen

Basis ontbijt arrangement

Geniet met 2 personen van 3 uur sauna met een uitgebreid ontbijt, ook inbegrepen: ruim assortiment van koude en warme dranken badlinnen, slippers, toiletartikelen, fruit, versnaperingen en tap

Bekijk alle arrangementen van Eurobody
Basis arrangement

Geniet met 2 personen van 2 uur sauna

Cavaformule

Geniet met 2 personen van 2 uur sauna inclusief fles cava

Bekijk alle arrangementen van Badhuis Waterl'eau
Luxe sauna arrangement bellavista

Geniet 3 uur met 2 personen van onze luxe privé sauna en wellnessfaciliteiten - alle badlinnen, slippers en water steeds inbegrepen in de prijs.

Privé sauna met lichaamsmassage

3 uur gebruik van alle privé wellness faciliteiten met 2 personen, aansluitend een ontspannende lichaamsmassage

Bekijk alle arrangementen van Bellavista
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé wellness inclusief ongezoet appelsap en water. Gebruik van badlinnen, slippers, scrubzout, haardroger, shampoo en douchegel zijn inbegrepen.

Tapas arrangement

Geniet met 2 gedurende 2 uur van de privé wellness inclusief een tapasschotel en een fles wijn. Het gebruik van badlinnen is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Benesso
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2uur van de prive wellness, Badlinnen en slippers zijn inbegrepen.

Romantic lounge arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de prive wellness inclusief een fles Champagne en verwenbord, Badlinnen en slippers zijn inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Wellness Ti Sento
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé sauna met zwemvijver. Gebruik van badlinnen en slippers is inbegrepen.

Apéro arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé sauna met zwemvijver inclusief 2 glazen champagne en hapjes. Gebruik van badlinnen en slippers is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Body & Nature

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie West-Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Ontvang onze selectie met leuke wellness-adresjes in jouw mailbox!