Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Well 4 you

Waarom niet eventjes een korte break tijdens de week?

Never 2 much

Waarom uw weekendje Brugge niet combineren met wat rust & weldaad voor uw lichaam & geest?

Bekijk alle arrangementen van B&B Wellness For 2
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé-wellness inclusief het gebruik van badjas, handdoeken, slippers, scrubzout, douchegel en shampoo.

  • 120 min
Zoet arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé-wellness inclusief een verwenbordje met diverse gebakjes en lekkernijen en het gebruik van badlinnen en slippers.

  • 120 min
Bekijk alle arrangementen van Luonto
Luxe day'n night arrangement

Geniet met twee personen van drie uur wellness deluxe met self-treatment, een duo rug, nek en schouder massage (45min.), cava met zoete lekkernijen en een luxe suite met ontbijt

Bekijk alle arrangementen van D-toxx
Basis privé wellness

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé wellness met buitenzwembad. Inclusief 2 flesjes water en vers fruit. Gebruik van badlinnen inbegrepen (handdoeken, badjas en slippers).

Ontbijt arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2u30 van de volledige privé wellness met buitenzwembad. Inclusief een uitgebreid ontbijt. Gebruik van badlinnen inbegrepen (handdoeken, badjas en slippers).

Bekijk alle arrangementen van Frangipani Bali
One night stay

Geniet met 2 personen van een overnachting in onze Suite kamer inclusief gebruik van de privé wellness, romantisch diner met fles wijn of champagne, uitgebreid ontbijt en 1u Balinese massage p.p.

Bekijk alle arrangementen van Frangipani Bali
B&b met wellness formule

In dit arrangement overnacht u in onze kamers en kan u daarnaast 3 uur gebruik maken van alle wellness faciliteiten. Er staat een fles champagne klaar en gelijktijdig geniet u van een stevig ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van Aquabello
Verjaardag arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van je eigen prive wellness.Met een zelfgemaakte tekst en ballonnen. wij versieren het voor jullie !

€ 145ipv € 165Ik wil reserveren
Wellness met tapas of taartjes

2 u wellness met tapas of taartjes

Bekijk alle arrangementen van Merveilleux
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van ons privé badhuis inclusief Water, thee & koffie, fruitsap en versnaperingen. Gebruik van badjas, badlinnen en slippers zijn inbegrepen.

Valentijn-arrangement

My Sweet-Love arrangement

  • 3 min
Bekijk alle arrangementen van De Waterweg
Basis arrangement - 3 uur

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van het prive wellness complex 'Greenhouse'. Badjas, handdoeken en slippers inbegrepen.

Basis arrangement - 4 uur

Geniet met 2 personen gedurende 4 uur van het prive wellness complex 'Greenhouse'. Badjas, handdoeken en slippers inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Lyf - Greenhouse
B&b, diner & wellness

Geniet met 2 personen van de wellness faciliteiten en een uitgebreid diner met fles Cava. Nadien overnacht je in je eigen privé Greenhouse inclusief een lekker ontbijt in uw suitelounge.

Bekijk alle arrangementen van LYF - Ontspanningshuis

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie West-Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!