Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Een verwenning van twee dagen

Geniet met 2 personen van een hotelovernachting in een comfortkamer, ontbijt, ongelimiteerde toegang tot de publieke wellness en een massage of gelaatsverzorging van 60 minuten.

Een privé verwenning van twee dagen

Geniet met 2 van een hotelovernachting in een comfortkamer, ontbijt, 2 uur private sauna en een massage of behandeling van 60 minuten.

Bekijk alle arrangementen van Wu Wei
Basis arrangement

Gedurende 2u30 genieten van de volledige prive wellness met 2 personen. Inclusief één handdoek per persoon, badslippers, een glas versgeperst fruitsap, fruit en gezonde versnaperingen.

€ 185ipv € 195Ik wil reserveren
Turks hamam ritueel

Dode Zeemodderreiniging in stoomkamer, scrubbing met geiteharen handschoen en een authentieke zeepmassage: Oosterse reiniging en ontspanning voor 2 personen.

Bekijk alle arrangementen van Yuna Wellness
B&b, diner & wellness

Geniet met 2 personen van de wellness faciliteiten en een uitgebreid diner met fles Cava. Nadien overnacht je in je eigen privé Greenhouse inclusief een lekker ontbijt in uw suitelounge.

Bekijk alle arrangementen van LYF - Ontspanningshuis
Basis arrangement

Geniet met 2 personen van 2 uur sauna, ook inbegrepen: vers fruitsap en fruit.

  • 60 min
Wellness 3 u

Geniet met 2 personen van 3 uur sauna

  • 90 min
Bekijk alle arrangementen van Au Bel étage
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van de luxe prive sauna en badhuis. Sauna-, douche- en voetenhanddoek, badjas en slippers zijn inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van LYF - Villa
Sauna arrangement - 3 uur

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van een totale belevenis in het privé wellness complex.

Cheezy delight

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van een totale belevenis in het privé wellness complex met een kaasschotel, wijn, bier en softdrink.

Bekijk alle arrangementen van Bodylicious
Privé wellness afhuren

Geniet met 2 personen gedrende 2 uur van de privéwellness

Tapas arrangement

Geniet met 2 gedurende 2 uur van de privé wellness inclusief een tapasschotel en een fles wijn. Het gebruik van badlinnen is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Benesso
Flanders fields arrangement

Aankomst Om 19u, gebruik van het volledig bed & badhuis met al zijn faciliteiten, u overnacht in dezelfde ruimte, schotel verse hapjes, fles Cava en een uitgebreid luxe ontbijt.

Flanders fields plus arrangement

Aankomst om 19u gebruik van het volledig bed & badhuis met al zijn faciliteiten, u overnacht in dezelfde ruimte, schotel verse hapjes, fles Cava en een uitgebreid luxe ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van Alflex - Bed en Badhuis
€ 125ipv € 135Ik wil reserveren
Basis arrangement

Gedurende 2 uur genieten van de volledige prive wellness met 2 personen. Gebruik badjas, handdoekenpakket, verzorgingsproducten, aroma's, home-made drink inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Riant d'Eau
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé sauna met zwemvijver. Gebruik van badlinnen en slippers is inbegrepen.

Apéro arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé sauna met zwemvijver inclusief 2 glazen champagne en hapjes. Gebruik van badlinnen en slippers is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Body & Nature

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie West-Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!