Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

B&b met wellness formule

In dit arrangement overnacht u in onze kamers en kan u daarnaast 3 uur gebruik maken van alle wellness faciliteiten. Er staat een fles champagne klaar en gelijktijdig geniet u van een stevig ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van Aquabello
Wellness for 2

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé wellness. Het gebruik van badlinnen & slippers is steeds inbegrepen. Water & fruitsap zijn inclusief.

The healthy way

Met zijn 2tjes gedurende 2,5 uur gezond genieten met aangepaste hapjes & drankjes. Gebruik van badlinnen, slippers & badjas is inbegrepen

Bekijk alle arrangementen van Wellness For 2
Sauna arrangement

Geniet met 2 personen van 2 uur sauna

Ontbijt arrangement

Geniet met 2 personen van 3 uur sauna met uitgebreid ontbijt

Bekijk alle arrangementen van De Beyaertshoeve
Twee uur private sauna met 2

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de private sauna, je krijgt bovendien ook de kans om nog een uurtje gebruik te maken van de faciliteiten van de publieke wellness.

Een privé verwenning voor 2

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de private sauna én bijkomend van een massage of gelaatsverzorging van 60 minuten.

Bekijk alle arrangementen van Wu Wei - Privé Spa
€ 220ipv € 255Ik wil reserveren
Wellness & overnachting - comfort kamer

Geniet gedurende 2 uur met 2 personen van de privé wellness inclusief het gebruik van badlinnen en overnacht in een Comfort kamers inclusief ontbijt.

€ 250ipv € 275Ik wil reserveren
Wellness & overnachting weekend - comfortroom

Geniet gedurende 2 uur met 2 personen van de privé wellness inclusief gebruik van badlinnen en overnacht in een Comfort kamer inclusief uitgebreid ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van Aquarelle
Wellness comfort - 3 uur

Genieten met 2 personen van een 3 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen en slippers inbegrepen.

Wellness deluxe met self-treatment

Genieten met 2 personen van een 3 uur durende luxe privé wellness met self - treatment formule en het vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen en slippers inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van D-toxx
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van ons privé badhuis inclusief Water, thee & koffie, fruitsap en versnaperingen. Gebruik van badjas, badlinnen en slippers zijn inbegrepen.

My sweet-love arrangement

Het ideale Valentijn arrangement! Een combinatie van heerlijk ontspannen in het badhuis en elkaar leren masseren.

Bekijk alle arrangementen van De Waterweg
Basis arrangement - unit met jacuzzi

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé wellness met jacuzzi. Slippers zijn inbegrepen en mogen meegenomen worden.

Basis arrangement - unit met binnenzwembad

geniet met twee personen gedurende twee en half uur van de sauna met binnenzwembad en jaccuzi

Bekijk alle arrangementen van Très Jolie
Basis arrangement

Geniet met 2 personen van 3 uur sauna, ook inbegrepen: ruim assortiment koude en warme dranken, badlinnen, slippers, toiletartikelen, fruit, versnaperingen en tapas inbegrepen

Basis ontbijt arrangement

Geniet met 2 personen van 3 uur sauna met een uitgebreid ontbijt, ook inbegrepen: ruim assortiment van koude en warme dranken badlinnen, slippers, toiletartikelen, fruit, versnaperingen en tap

Bekijk alle arrangementen van Eurobody
Sleep over

Geniet met 2 personen gedurende 2u30 van de privé wellness inclusief een overnachting en ontbijt.

All-in arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 3u30 van de privé wellness inclusief een dinner naar keuze, een overnachting en uitgebreid ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van B&B Body & Nature

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie West-Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!