Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Basis arrangement - 3 uur

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van het prive wellness complex 'Greenhouse'. Badjas, handdoeken en slippers inbegrepen.

Basis arrangement - 4 uur

Geniet met 2 personen gedurende 4 uur van het prive wellness complex 'Greenhouse'. Badjas, handdoeken en slippers inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Lyf - Greenhouse
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé sauna met zwemvijver. Gebruik van badlinnen en slippers is inbegrepen.

Apéro arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé sauna met zwemvijver inclusief 2 glazen champagne en hapjes. Gebruik van badlinnen en slippers is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Body & Nature
Wellness en overnachting in kamer 1

3 uur gebruik van de privé wellness en een overnachting in een ruime kamer met zicht op de tuin inclusief een uitgebreid ontbijt. Ook het gebruik van badlinnen is inbegrepen.

Wellness + overnachting in kamer 2

3 uur gebruik van de privé wellness en een overnachting in een ruime kamer met zicht op de tuin inclusief een uitgebreid ontbijt. Ook het gebruik van badlinnen is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van De Kleine Bever
Verjaardag arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van je eigen prive wellness.Met een zelfgemaakte tekst en ballonnen. wij versieren het voor jullie !

€ 145ipv € 165Ik wil reserveren
Wellness met tapas of taartjes

2 u wellness met tapas of taartjes

Bekijk alle arrangementen van Merveilleux
Basis arrangement

Gedurende 2u30 genieten van de volledige prive wellness met 2 personen. Inclusief één zweetdoek per persoon, badslippers, een glas versgeperst fruitsap, fruit en gezonde versnaperingen.

  • 150 min
Chocoladefondue arrangement

3 uur gebruik van het privé wellnesscomplex in combinatie met een heerlijke chocolade fondue.

  • 180 min
Bekijk alle arrangementen van Yuna Wellness
Basis privé sauna

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van de volledige privé wellness met buitenzwembad. Gebruik van badlinnen inbegrepen (handdoeken, badjas en slippers).

Ontbijt arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van de volledige privé wellness met buitenzwembad. Inclusief een uitgebreid ontbijt. Gebruik van badlinnen inbegrepen (handdoeken, badjas en slippers).

Bekijk alle arrangementen van Frangipani Bali
2u wellness - 2 personen

2u genieten van de volledige prive wellness met 2 personen. Gebruik van handdoeken en slippers inbegrepen. Massages, ontbijt en schotels apart bij te boeken: www.cybele-wellness.be

2u30 wellness - 2 personen

2u30 genieten van de volledige prive wellness met 2 personen. Gebruik van handdoeken, badjassen en slippers inbegrepen. Massages, ontbijt en schotels apart bij te boeken: www.cybele-wellness.be

  • 2 min
Bekijk alle arrangementen van Cybèle
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van onze prive 'Unit 1' (zonder zwembad). Gebruik badlinnen en slippers is inbegrepen. (20 eur supplement voor Unit 2 met buitenzwembad)

  • 120 min
€ 165ipv € 170Ik wil reserveren
Broodjes formule

Alle wellnessfaciliteiten staan tot uw beschikking samen met belegde broodjes en de keuze voor een flesje rode of witte huiswijn. (20 euro supplement voor Unit 2 met buitenzwembad)

  • 150 min
Bekijk alle arrangementen van Aquabello

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie West-Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!