Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Sleep over

Geniet met 2 personen gedurende 2u30 van de privé wellness inclusief een overnachting en ontbijt.

All-in arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 3u30 van de privé wellness inclusief een dinner naar keuze, een overnachting en uitgebreid ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van B&B Body & Nature
Arrangement 2 overnachtingen in de wellness

Kom tot rust in de wellness. Aankomst tegen 12 u. Vertrek tegen 10u. Gebruik van de volledige accommodatie wanneer je dit zelf wilt met een maximum van 4 uur.

Arrangement 4 overnachtingen in de wellness

Kom tot rust in onze privé wellness

Bekijk alle arrangementen van Het Zwaluwnest
€ 99ipv € 119Ik wil reserveren
Basis arrangement

Privé gebruik van de volledige ontspanningsruimte met alle faciliteiten gedurende 2 uur inclusief gebruik van badlinnen.

  • 120 min
Basis arrangement weekend

Privé gebruik van de volledige ontspanningsruimte met alle faciliteiten gedurende 2 uur inclusief gebruik van badlinnen.

  • 120 min
Bekijk alle arrangementen van Aquarelle
Basis arrangement - 2u / 2p

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van een heerlijk verblijf in de privé sauna met buiten zwembad. Inclusief Verbruik van water, koffie en/of thee. (Slippers meebrengen) Langere periode mogelijk.

Ontbijt arrangement - 3u / 2p

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van een heerlijk verblijf in de privé sauna met buiten zwembad. Inclusief een lekker verzorgd ontbijt.

Bekijk alle arrangementen van Sauna Miro
Wellness for 2

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé wellness. Het gebruik van badlinnen & slippers is steeds inbegrepen. Water & fruitsap zijn inclusief.

The healthy way

Met zijn 2tjes gedurende 2,5 uur gezond genieten met aangepaste hapjes & drankjes. Gebruik van badlinnen, slippers & badjas is inbegrepen

Bekijk alle arrangementen van Wellness For 2
Basis arrangement - 2 uur

Geniet met 2 gedurende 2 in 1 van onze private saunacenters. Inbegrepen: gebruik wellnessfaciliteiten, douches, rustruimte, shampoo/zeep, scrub en drinkwater.

  • 120 min
Basis arrangement - 2u30

Geniet met 2 gedurende 2u30 in 1 van onze private saunacenters. Inbegrepen: gebruik wellnessfaciliteiten, douches, rustruimte, shampoo/zeep, scrub en drinkwater.

  • 150 min
Bekijk alle arrangementen van H2O - 1 met water
€ 100ipv € 115Ik wil reserveren
Champagne arrangement

Geniet met 2 personen van 2 uur puur wellness inclusief 1 fles champagne en gebruik van al de privé wellness faciliteiten.

  • 120 min
Bekijk alle arrangementen van Bahami
Arrangement indochine

2 uur prive gebruik van de wellnessfaciliteiten. Badjassen, handdoeken, slippers, fruitsap, water en verse fruitsla inbegrepen.

  • 120 min
Sauna arrangement tasty (2u)

Geniet met 2 personen van de wellnessfaciliteiten, fles Cava en Chocoladefondue

  • 120 min
Bekijk alle arrangementen van Indochine Wellness
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé wellness inclusief het gebruik van badjassen, handdoeken, slippers en verzorgingsproducten.

  • 120 min
Wellness tea time

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van koffie en thee faciliteiten met voor elk een dessertbord inclusief het gebruik van badjassen, handdoeken, slippers en verzorgingsproducten.

  • 120 min
Bekijk alle arrangementen van Herenhuis Wellness

Wellness arrangementen West-Vlaanderen

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie West-Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!