Verfijn je zoekopdracht
Verwijder filters

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Wellness arrangementen Limburg

Basis arrangement - la perla - 2 uur

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van onze privé wellness La Perla. Het gebruik van badlinnen (badjassen, handdoeken en saunadoeken), badslippers en scrubzout is inbegrepen.

Basis arrangement - pierre de lune - 2 uur

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van onze privé wellness Pierre de Lune. Het gebruik van badlinnen (badjassen, handdoeken en saunadoeken), badslippers en scrubzout is inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Wellness Trésor
Basis arrangement

Geniet van een deugddoende wellness-sessie van 2 uur met gebruik van alle faciliteiten. In de voormiddag is dit 3 uur voor dezelfde prijs.

All-in sauna

Geniet van een deugddoende wellness-sessie van 2 uur met gebruik van alle faciliteiten , inclusief badlinnen, fruitschotel, hapjesschotel ,koffie, thee, en frisdranken.

Bekijk alle arrangementen van Bed and beyond
Arrangement het wellnest

Geniet met 2 personen van een overnachting in onze privé wellness inclusief een fles Cava of wijn en warme of koude hapjes. 'S ochtends geniet u van een luxe ontbijtkorf.

Bekijk alle arrangementen van Het Wellnest
Basis arrangement - 3 uur

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur privé van de wellness faciliteiten. Het gebruik van badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen.

Ontbijt arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2,5 uur van de privé wellness inclusief uitgebreid ontbijt. Het gebruik van badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen.

Bekijk alle arrangementen van Anma Relax
Basis arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur in onze prive wellness, met buitenzwembad. Gebruik van badlinnen en slippers zijn inbegrepen.

Hapjes arrangement

3 uur gebruik van de privé sauna met een hapjesschotel voor 2 personen.

Bekijk alle arrangementen van Maison Beau
Dagtoegang

Kom een hele dag genieten van ons uitgebreid aanbod aan wellness faciliteiten (09.00 - 22.30 uur)

Bekijk alle arrangementen van Kuurcentrum Yolande Buekers
Basis arrangement - 2u30

Geniet met twee gedurende twee uur van de privé wellness.

  • 150 min
Ontbijt arrangement

Met 2 personen 3 uur gebruik van het wellness-complex - Uitgebreid ontbijtbuffet - inclusief gebruik van handdoeken en slippers.

  • 180 min
Bekijk alle arrangementen van Monte Cristo Privé Wellness

Wellness arrangementen Limburg

Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé & publieke sauna's uit de provincie Limburg met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres! Je kan links onze zoekfilter gebruiker om op basis van budget, categorie & regio te kiezen!

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!