Atmos Wellness

Kalmthoutsesteenweg - 2950 KAPELLEN
Toon mij het telefoonnummer

Score
5,0/10

Beoordelingen

Mireille uit Leuven
Gepost op zondag 13/12/2015


groezelig en rommelig

Ligging langs grote weg en sporen naast garage.oprit met autowrak, inkom, vloeren alles echt vies. Heel erg rommelig, volgestouwd met duizend en een prullaria.koude douches,koude relaxruimtes.

Pluspunten

  • Massage was prima, dekentje waarop je naakt plaatsneemt wordt niet verwisseld!

Minpunten

  • Teveel om op te noemen.zie hierboven.opgietsessies lijken nergens naar.rommelige tuin.binnenzwembad met bladeren en vetlaag vd olies andere badgasten.stank van sigaretten...pffft nooit meer!
Hilde Janssens uit Wilrijk
Gepost op zaterdag 03/05/2014


compact maar compleet, familiale vriendelijkheid

Grote troef: familiaal gerund, vriendelijk, compact en toch compleet.... Niet echt "chique", maar je kan er wel echt jezelf zijn...Gaan steeds met goed gevoel buiten.... Eten aan zeer democratische prijzen. Echt een aanrader!

Schrijf een beoordeling en deel het met de rest van de bezoekers!

Contactgegevens

Je e-mailadres verschijnt niet op de website

Beoordeling


* Velden verplicht in te vullen

Verberg formulier

Aanbevolen door Relaxy

Fitopia

EDEGEM
Antwerpen

Brasschaats Badhuis

BRASSCHAAT
Antwerpen

Hezemeer

Eindhout
Antwerpen

Publieke sauna's PER PROVINCIE

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en promoties voor sauna, wellness en beauty, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.


WELKOM OP RELAXY.BE !

Dringend tijd om even de stekker uit te trekken? Een bezoekje aan een sauna of thermen zijn dan precies wat u nodig heeft! Wanneer u graag gebruik maakt van de uitgebreide faciliteiten van een publieke sauna, vindt u de beste adressen in Vlaanderen hier terug.

Bubbelen in de jacuzzi, zweten in de hammam, genieten van opgietsessies,... En dat allemaal met of zonder badkledij? Selecteer zelf de zoekcriteria waaraan uw welness adres moet voldoen, en zoek tussen de talrijke mooie arrangementen naar eentje die al uw wensen vervult.

Zoeken kan ook op regio, en dankzij de beoordelingen van andere gebruikers krijgt u een goed beeld van wat u kan verwachten. Relaxy.be wenst u alvast veel plezier!