Privé sauna in centrum Oostende

Privé wellness in het hart van Oostende! 

O'tia beschikt over een privé relaxruimte met waterbed, hammam, infrarood, sauna en jacuzzi.

Alle comfort is (gratis) aanwezig om je volledig te ontspannen! 2u/2p voor €75 of 25€ per uur indien u de nacht wil verblijven vanaf 22u.

Heerlijk genieten van een Relaxmassage? Ook dit is mogelijk bij O'tia voor €30 per half uur per persoon, of boek een duo massage €60 per uur per persoon. Voor koppels die iets speciaals te vieren hebben vraag naar de "50 shades darker room" arrangement!

Koop uw bruine zeep, chocolade, scrub, modder, zeep, olie enz. (allergeenvrij) ter plaatse aan €5 en verzorg elkaar in de relaxruimte.

Gratis parkeren bij het Maria Hendrikapark (10 min te voet) of betalend op het Mijnplein waarvan het eerste uur gratis (1 min te voet). Niet in juli&augustus.

Troeven

  • Arrangementen
  • Finse sauna
  • Infrarood
  • Jacuzzi binnen
  • Massage
  • Overnachting
  • Relaxatieruimte
  • Turks stoombad
  • Wifi
  • gelegen centrum Oostende - B&B overnachting mogelijk

O'tia

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

kaaistraat 1 A
8400 Oostende

Openingsuren

24u op 24u geopend, enkel op afspraak !

Vraag je arrangement aan

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,0/10 =
9,0

O'tia heeft een gemiddelde score van 9,0/10, gebaseerd op 87 beoordelingen

8,0
Lukas bezocht O'tia op 12 mei 2019

"Een echte aanraader !!"

8,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Liza bezocht O'tia op 21 april 2019

"Mooie ruimte, vers fruit, thee, water en koffie gratis aangeboden. Juist jammer dat de opties niet zo goed meewerkten in de hammam. Ook de scrub hebben we niet gehad. Was een heel ontspannende namiddag!"

Reactie van de uitbater:

"dankjewel :) als je scrub niet vraagt krijg je ze niet nee :) uw 1e maal kies je gratis badlinnen of scrub dus je kreeg badlinnen :) stoomcabine is op zijn Italiaans STARPOOL heeft beetje ervaring nodig dus de volgende keer lukt het beter :)"

8,0
Bekijk de reactie van de uitbater
KD bezocht O'tia op 17 april 2019

"Zeer vriendelijk ontvangst, na wat uitleg gekregen te hebben kon ons wellnessmomentje beginnen. We begonnen met een uurtje duomassage en hierover zijn we nze meningen verdeeld. Ik heb een supermassage achter de rug en was zeer tevreden en ontspannen nadien. Mijn man werdt echter door de andere persoon gemasseerd en was eerder ontevreden. Hij vond het op sommige momenten zelfs pijnlijk door te harde druk. Maar nogmaals. Mijn massage was zeker een 10/10 waard! Vervolgens begon onze 2u in de privesauna en ook daar alles tiptop inorde. Koffie, thee, water, fruit. Het stond allemaal voor handen. We kregen het advies eerst de jacuzzi te gebruiken, dan infrarood, dan hamman en eindigen met de finse sauna, we hebben dit adbies ter harte genomen enoeten bevestigen dat dit de ideale volgorde was! Deskundigheid is hier dus zeker ook een pluspuntje. Enig 'minpuntje' maar dit is zeer persoonlijk is dat het iets te 'modern/fris' oogde, terwijl wij voor een avondje sauna liever een wat intiemere/rustigere sfeer verkiezen maar al bij al kimen we hier naar alle waarschijnlijkheid wel nog eent terug! Zeker een bezoekje waard!"

Reactie van de uitbater:

"dankjewel :)"

Laat u inspireren door alle foto's van O'tia

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!