We-time Wellness 10

Florastraat 35, 9820 Merelbeke
Privé sauna

Verwarmd binnenzwembad
Tuin
Terras
Massage
Jacuzzi buiten
Hamam
Toon alle troeven

we-time, time to relax

We verwelkomen jullie graag in onze gloednieuwe privé-wellness. We-time, een plaats waar je even alleen maar hoeft te genieten!

Binnen in onze wellness vind je een Finse sauna, een stoombad en een verwarmd zwembad. Je kan tot rust komen in de heerlijke ligzetels of in de relaxhoek. Een hapje en een drankje staan op jou te wachten aan de bartafel. Buiten geniet je in het tuintje en op het zonneterras. Om de wellness-beleving compleet te maken, droom je weg in de overdekte jacuzzi.

Onze wellness, op een boogscheut van Gent, is vlot bereikbaar, zowel via E40,E17 of R4. Parkeren kan je op de afgesloten privéparking. 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Basisarrangement we-time 3u

Kies voor een we-time moment en kom genieten van alle faciliteiten in onze wellness. Water, koffie, thee en fruit staan voor je klaar.

Kies voor een we-time moment en kom genieten van alle faciliteiten in onze wellness. Water, koffie, thee en fruit staan voor je klaar.  Gebruik van badlinnen en slippers, doucheproducten en scrubzout zijn ingebegrepen.  2 personen 3 uur.  
2p
3u
190
Reserveren
Time for sweets and chocolates 3u

Extra verwennerijtje in de namiddag?

Kom genieten van de wellness en een bord vol zoete lekkernijen en vers fruit.  Gebruik van badlinnen en slippers, doucheproducten en scrubzout zijn inbegrepen.  2 personen 3 uur. 
2p
3u
230
Reserveren
Breakfast time 3u

Begin de dag helemaal ontspannen. Geniet van onze wellness en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Begin de dag helemaal ontspannen. Geniet van onze wellness en een heerlijk uitgebreid ontbijt.  Gebruik van badlinnen en slippers, doucheproducten en scrubzout inbegrepen.  2 personen 3 uur. 
2p
3u
230
Reserveren
Tapas time 3u

Een heerlijke tapasplank staat voor je klaar!

Een heerlijke tapasplank staat voor je klaar!  Geniet van de wellness en een bord vol heerlijke apero-hapjes.  Gebruik van badlinnen, slippers en doucheproducten is inbegrepen. 2 personen 3 uur.  

2p
3u
230
Reserveren
Mini-breakfast time

Begin de dag helemaal ontspannen. Geniet van onze wellness en een heerlijk ontbijtje. Gebruik van badlinnen en slippers, doucheproducten is inbegrepen. 2 personen 3 uur.

Begin de dag helemaal ontspannen. Geniet van onze wellness en een heerlijk ontbijtje.  Gebruik van badlinnen en slippers, doucheproducten is inbegrepen.  2 personen 3 uur. 
2p
3u
205
Reserveren
Mini-tapas-time

3 uur wellness met een lekkere tapasplank

Een kleine tapasplank staat voor je klaar!  Geniet van 3 uur wellness en een plankje met vers fruit en tapas. Gebruik van badlinnen, slippers en doucheproducten is inbegrepen. 2 personen 3 uur.

2p
3u
205
Reserveren

Beoordelingen

10

via 9 beoordelingen

Aanbod

10

Comfort

10

Klantvriendelijk

10

Netheid

10

Relaxy-sfeer

10
10
S
September 2022
TOP TOP TOP! Wat een zalige start van de dag met jullie breakfast time
10
W
Augustus 2022
prachtige wellness, klassevol ingericht, alle faciliteiten, volledig privé te booken top arrangement
10
V
Augustus 2022
Super vriendelijke ontvangst. Tot in de puntjes verzorgd. Lekker ontbijt in een heerlijke mooie en ontspannende omgeving. Wat doet het goed om op deze zalige plaats even te ontsnappen aan alle drukte! Je voelt dat Peter en Leentje er heel veel tijd, energie, werk en warmte in stoppen! Wij komen zeker terug!
10
E
Augustus 2022
heerlijk genoten van deze prachtige Welness! Alles is aanwezig, gezellig ingericht en vriendelijk onthaal we komen zeker terug!
10
x
Juli 2022
Super ervaring! Stijl: modern, hapjes: heerlijk, hygiëne: top
10
L
Juli 2022
Wow. Net buiten na 3 uur welness met tapas schotel. Mijn 3 vriendinnen en ik waren echt overdonderd van het complete plaatje. Netjes, gezellig, modern.... geen opmerkingen. Voor ieder ook wat wils!