Voor veel mensen heeft de sauna nog een hoge drempel. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet en dat in het bijzijn van vreemden is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan.
Daarom kwamen wij op het idee om een sauna op te zetten in de privésfeer, zodat de hoge drempel voor mensen die graag naar de sauna gaan, maar niet met een heel stel vreemden, werd weggenomen.

Onze privésauna voldoet aan de normen voor publieke uitbating en wordt door een geaccrediteerd laboratorium maandelijks op onaangekondigde tijdstippen gecontroleerd. Deze analyse-rapporten hangen steeds uit aan het onthaal van onze privésauna want we gaan er prat op dat we steeds perfecte resultaten kunnen voorleggen.

In plaats van chloor gebruiken we badzout voor de ontsmetting van het water in jacuzzi en zwembad. Hierdoor is ons zwembad een echte weldaad voor uw huid en uw gezondheid. Geen last meer van rode ogen en ideaal voor kinderen met gevoelige oren en/of luchtwegen. Een strakke of jeukende huid na het zwemmen zijn tot een minimum beperkt, zeker dames zullen dit beamen. Ook de vervelende chloorgeur op de huid is bij ons niet van toepassing.
 

Troeven

  • Arrangementen
  • Binnen zwembad
  • Bio- en lichtsauna
  • Finse sauna
  • Infrarood
  • Jacuzzi binnen
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin
  • Turks stoombad

Wellness 4 you 2

Weerstandersstraat 2
3870 Heers
Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Openingsuren

Enkel gesloten op dinsdag.

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,1/10 + 9,3/10 =
9,2

Wellness 4 you 2 heeft een gemiddelde score van 9,2/10, gebaseerd op 1278 beoordelingen

10
K. uit Heers bezocht Wellness 4 you 2 op 02 juni 2018

"Goede ontvangst en uitleg over de faciliteiten. Aperitiefje van het huis. Wij hadden het tapas arrangement. Dit was vrij uitgebreid. Ook ging er een lamp branden die op een centrale plaats hing als mevrouw des huizes de tapas kwam brengen, dat is heel fijn. Dat ze niet zomaar ineens langs je staat met de plateau. We hebben ondertussen al wat wellnessen bezocht en deze heeft toch onze voorkeur!"

10
E. bezocht Wellness 4 you 2 op 28 april 2018

"Mooi en zeer zuiver,zeer discreet,voor herhaling vatbaar"

10
D. uit Tongeren bezocht Wellness 4 you 2 op 08 april 2018

"Heel professioneel en hartelijk ontvangen. Alles heel proper en netjes ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!!! We komen zeker terug!!!"

Laat u inspireren door alle foto's van Wellness 4 you 2

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!