Nooz staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij Nooz ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau?
Geef dan een cadeaubon van Nooz, goed voor 100% aandacht en genieten. Surf naar www.nooz.be/schenken, maak je bon aan, bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijke boodschap toe.
 

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Nooz - iets helemaal anders?

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Nachtegalendreef 40
2280 Grobbendonk
Bekijk onze overnachtingen

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz - iets helemaal anders? heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 95 beoordelingen

10
Jill Van Rie bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 29 december 2020

"Wie wil genieten van de rust, stilte, lekker eten, romantiek, massage... is hier aan het juiste adres. Hier wordt aan al je wensen voldaan, van de eerste tot de laatste minuut."

9,0
Griet Fleerackers bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 05 november 2020

"We logeerden in de Forest Lodge (nov 2020). Wat een ervaring en luxe! Ideaal om onze 10e huwelijksverjaardag te vieren. We hebben genoten van de mooie bosrijke omgeving, de ontspannende mystic water (hot tub), lekker eten en de vriendelijke eigenaars! Een topper in de Kempen! Zeker de moeite waard. Even totaal ontspannen en weg van de alledaagse dingen."

10
Bastiaens katja bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 12 november 2020

"1 woord FANTASTISCH"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz - iets helemaal anders?

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!