Nooz - iets helemaal anders?

NOOZ staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij NOOZ ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat NOOZ heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz - iets helemaal anders? heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 76 beoordelingen

9,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Els bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 04 juli 2018

"Wij hebben een hele fijne ontspannen tijd gehad bij Nooz. We werden in alle rust ontvangen met een heerlijk drankje. We hebben genoten van de vakkundige massage en daarna was er nog alle tijd om even na te genieten in de tuin. En dan tot slot nog een verjaardagstaartje! Echt geweldig, geen leukere manier om je verjaardag te vieren. Bedankt, Nooz!"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel voor deze mooie woorden, Els. Het doet ons steeds ontzettend veel plezier te lezen dat onze gasten onze aanpak zo weten te waarderen. Het Nooz-team"

9,0
Bekijk de reactie van de uitbater
Britta Arys bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 09 augustus 2018

"Heerlijk genieten van een warme ontvangst, geweldige duo-massage en stomende hot tub... Een aanrader!"

Reactie van de uitbater:

"Dank je wel, Britta! Fijn dat jullie er zo van genoten hebben. Het Nooz-team"

10
Bekijk de reactie van de uitbater
Depoorter Leandros bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 04 augustus 2018

"Wij hebben er enorm van genoten. Een dag en nacht weg van de wereld. Geen uurwerk, geen laptop of gsm. Niet wetende wat er buiten gebeurt. Gewoon genieten en niks doen alles wordt voor u gedaan. Na een vriendelijk onthaal en woordje uitleg, genoten van de duo massage. Vervolgens gaan aperetieven in de jacuzzi. Waarna we konden beginnen aan een lekkere tepanyakki. Na nog even te genieten van de binnen jacuzzi was het tijd om wat films te bekijken en te genieten van onze nachtrust. We kozen voor ons ontbijt (enorm veel ) buiten op te eten. Waarna we nog wat genoten van jacuzzi en een filmpje. Om daarna terug back to reality te gaan. Onze eerste nooz ervaring is genieten, rusten en vooral niks doen. Alles word naar uw wens geregeld. Ik drink geen alcohol dan werd er voor mij cola en water voorzien. Zeer vriendelijke mensen en medewerkers. Bedankt Nooz-team doe zo verder."

Reactie van de uitbater:

"Wat een geweldige recensie, Leandros. Het doet ons erg veel plezier te lezen dat jullie er zo ontzettend van genoten hebben. Tot een volgende bezoek! Het Nooz-team"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz - iets helemaal anders?

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!