Nooz staat voor luxe en exclusieve privéwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 1,5 ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen.  
Volgende kernwoorden staan hierbij centraal: volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk.  

Nooz neemt je zintuigen mee op een nooit geziene reis die 2 uur tot 1 week kan duren. Onderweg beleef je een unieke duomassage, eet je in een mooi privékader, kan je verrassend overnachten en geniet je van sfeervolle verwenervaringen waarin water, warmte en de natuur de hoofdrol spelen. Tussendoor verrast Nooz je nog met andere onverwachte extra's. 

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen, ...: alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij Nooz ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg! 

Een ongekend relaxconcept om weg te geven of te delen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept', Horeca Award, ...

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau?
Geef dan een cadeaubon van Nooz, goed voor 100% aandacht en genieten. Surf naar www.nooz.be/schenken, maak je bon aan, bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijke boodschap toe.
 

Troeven

  • Arrangementen
  • Lichaamsbehandeling
  • Massage
  • Overnachting
  • Parking
  • Relaxatieruimte
  • Tuin

Nooz - iets helemaal anders?

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Nachtegalendreef 40
2280 Grobbendonk
Bekijk onze overnachtingen

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Beoordelingen
9,7/10 =
9,7

Nooz - iets helemaal anders? heeft een gemiddelde score van 9,7/10, gebaseerd op 92 beoordelingen

10
Nathalie Mattys bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 07 september 2019

"Zalig weekendje ontspannen! De Forest Lodge was mijn favoriet met zijn rustige ligging en ruime floating bath. Ook zowel de Mystic waters (die we gratis mochten doen!) als de Water Oasis zijn beiden volledig privé en zalige ervaringen."

8,0
Annelies Kieckens bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 08 september 2019

"Graag geven we jullie wat feedback; het was onze eerste ervaring met een tantra-massage, voordien hadden we wat twijfels, wat spanning voor wat komen zou, maar wij weten nu al dat dit voor meer dan 100% voor herhaling vatbaar is, het ontspannen gevoel dat jullie uitstraalden kwam vanaf het eerste moment dat we jullie ontmoetten helemaal binnen, we genoten met volle teugen van de heerlijke massage, die zeer respectvol en heel intens was. Jullie zachte handen, de vloeiende bewegingen, de sensualiteit,... ik wist van mezelf niet dat ik zo diep kon ontspannen (toch omdat dit een eerste keer was). Mijn partner kon zich iets minder goed ontspannen doordat het een eerste ervaring was maar hij is het er helemaal mee eens dat we hoe dan ook terugkeren! Dank jullie wel om ons mee te nemen naar een voor ons onbekende wereld waar wij vanaf nu heel graag in zullen vertoeven! Zeker en vast tot de volgende keer! Anke en Bram"

10
Liesa bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 01 september 2019

"Heel erg bedankt voor de afgelopen dagen! Na een aantal zeer heftige maanden voor ons, hebben we nu een aantal dagen heel erg genoten en ‘los gelaten’. Jullie concept, vriendelijkheid, professionaliteit... Nooz, beter kun je het eigenlijk niet omschrijven. Dankjewel aan allen! Groeten en zeker tot weerziens! L&F"

Laat u inspireren door alle foto's van Nooz - iets helemaal anders?

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!