Hier kan je de wellnesscentra met overnachting vinden die open zijn!

Verfijn je zoekopdracht

Faciliteiten

Meer weergeven

Types

Deelnemende arrangementen

€ 195ipv € 215Ik wil reserveren
Sleeping arrangement

Overnachting inclusief rijk ontbijt, badlinnen inbegrepen, 2 uur gebruik van van de wellness , Fles Cava inbegrepen

€ 260ipv € 270Ik wil reserveren
Cereza + arrangement

Overnachting in een luxekamer en een uitgebreid luxueus ontbijt in onze B&B en daarnaast gedurende 2u30 genieten van de prive wellness, inclusief een fles Cava.

Wellness comfort 3u / overnachting en ontbijt

Geniet gedurende 3 uur van de privé wellness comfort inclusief een overnachting in een standaard kamer met ontbijt.

Luxe wellness overnachting

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van de volledige privé wellness inclusief een overnachting in een luxe kamer met ontbijt.

Wellness - sleep over arrangement

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé wellness inclusief een overnachting in onze B&B, een ontbijt en het gebruik van badjas en handdoeken.

Luxe wellness - sleep over arrangement (week)

Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé wellness inclusief een overnachting in de luxe suite in onze B&B, een ontbijt en het gebruik van badjas en handdoeken.

Full day & night sea - weekdagen

In alle seizoenen 22 uur ultiem genieten en overnachten met je eigen privé sauna en wellness vissershuis. Met meer dan hotelservice zodat je kan genieten vanaf de eerste minuut.

Full day & night sea - weekend

In alle seizoenen 22 uur ultiem genieten en overnachten met je eigen privé sauna en wellness vissershuis. Met meer dan hotelservice zodat je kan genieten vanaf de eerste minuut.

Golden suite

Overnachten in een romantisch vakantiehuisje, volledig ingericht en met privé wellness, inclusief overheerlijk ontbijt met verse producten

Wellness suite

Geniet met 2 personen van privé wellness paviljoen, overnacht in de luxueuze Wellness Suite en sluit af met een heerlijk ontbijt

1 overnachting

Volledig prive gebruik van het wellnessappartement met 2 personen gedurende 1 nacht. Aankomst om 13u30, vertrek om 10u30.

2 nachten - ma tot do

Volledig prive gebruik van het wellnessappartement met 2 personen gedurende 2 nachten. Aankomst om 13u30, vertrek om 10u30.

€ 255WEBSITE
Wellness & b&b

Privé Wellnessmoment 2 uur met overnachting in B&B Gasterij het Marum

€ 285WEBSITE
Overnachting met wellness - gasterij 't marum

Privé Wellnessmoment 3 uur met overnachting in B&B Gasterij het Marum

B&b, diner & wellness

Geniet met 2 personen van de wellness faciliteiten en een uitgebreid diner met fles Cava. Nadien overnacht je in je eigen privé Greenhouse inclusief een lekker ontbijt in uw suitelounge.

B&b met wellness formule

In dit arrangement overnacht u in onze kamers en kan u daarnaast 3 uur gebruik maken van alle wellness faciliteiten. Er staat een fles champagne klaar en gelijktijdig geniet u van een stevig ontbijt.

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!