Verfijn je zoekopdracht

Faciliteiten

Meer weergeven

Beschikbaarheid

Massage & Beauty Olen

Massage & Beauty Casa Elise
  • Lichaamspakking
  • 60 min

Geef uw lichaam een stevige opkikker, trakteer uzelf op een aangename lichaamspakking.

Bekijk alle arrangementen ›

Op zoek naar nieuwe energie en een versteviging van de huid? Dan is een lichaamspakking vast iets voor u. Deze speciale behandeling werkt effectief en biedt meteen een voelbaar resultaat. Afvalstoffen worden afgedreven en extra mineralen worden aan de huid toegevoegd.
Het verloop: De behandeling start met een heerlijke bodyscrub die de dode huidcellen verwijderd. Vervolgens zal de verwarmde pakking zorgvuldig op het lichaam aangebracht worden en wordt het lichaam gewikkeld in folie.
Terwijl de pakking zo’n 20 tot 30 minuten inwerkt, kan u genieten van een heerlijke gelaat- en hoofdhuidmassage. Is de tijd verstreken, dan wordt de overtollige pakking verwijderd door middel van een aangename warme douche en de huid ingewreven met een voedende bodycrème.
Resultaat: U voelt u als herboren én uw huid voelt zijdezacht aan. Duur: 60 minuten

Massage & Beauty Baanbutsayamat
  • Lichaamsmassage 30 min
  • 30 min

30 minuten voor een volledige lichaamsmassage

Bekijk alle arrangementen ›

Lichaammassage is een complete ontspanning van lichaam en geest, goede voorbereiding op fysieke inspanning en herstel van het lichaam na inspanning,  Heb je last van specifieke klachten, zoals rug- en nekpijn? Je geeft door wat je wensen zijn en de specialisten van Baan Butsayamat kijken hoe ze jou het beste kunnen behandelen.

Massage & Beauty Time 4 Me Massagepraktijk
  • Opening massagepraktijk

Bekijk alle arrangementen ›

De massagepraktijk gaat terug open op maandag 6 april.
Rekening houdend met de Coronaviruscrisis, kan dat veranderen.

Tijdens de sluiting kan je steeds cadeaubonnen aankopen.

Massage & Beauty Olen

Op deze pagina kan je alle massage & beauty centra uit de regio Olen terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het geknipte massage & beauty centra terugvinden uit de regio Olen.

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!