Verfijn je zoekopdracht

Type

Meer weergeven

Beschikbaarheid

Massage & Beauty Limburg

Massage & Beauty Aarts Wellness
  • Ontspanningsmassage
  • 60 min

Bij een ontspanningsmassage wordt in onze privé sauna, het hele lichaam behandeld.

Bekijk alle arrangementen ›

Het is een van de gemakkelijkste manieren om lichamelijk en geestelijk weer in evenwicht te geraken. Het hoofddoel van een massage is je helemaal te ontspannen, je overtollige stress weg te nemen en je nieuwe levensenergie te geven.

Deze massage beantwoordt volledig aan het verlangen om je diep te laten wegzinken in een ontspannen toestand, wetende dat er voor je gezorgd wordt en dat men bekommerd is om jou. Je hoeft helemaal niet ziek te zijn om je te laten verwennen. Want massage werkt preventief tegen stress, stijve nek, pijnlijke schouders, rugpijn, versnelde hartslag, verhoogde bloeddruk, maag en darmstoornissen, hoofdpijn, lusteloosheid, depressie enz.

De kosten van een massage zijn € 1,00 per minuut per persoon en de massage kan geschieden tijdens of na uw verblijf in de wellnessruimte. U hoeft niet persé een afspraak in de wellness te maken, alleen een massage kan ook bij ons.

Massage & Beauty Jepun Traditional Spa
€ 300ipv € 330Bekijk meer info
  • Herbal Pack Ritual Arrangement (2,5 uur)
  • 150 min

Herbal Pack Ritual Arrangement

Bekijk alle arrangementen ›

Herbal Pack Ritual is een lichaamsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van traditionele Balinese kruiden en basisoliën. Deze behandeling ontgift het lichaam en verwijdert de dode huidcellen. Tijdens deze behandeling krijg je een heerlijk voetbad, gevolgd door een Herbal Pack Massage, bij deze massage worden kruidenstempels gebruikt maar ook met een stevige handpalmdruk gecombineerd met zachte, stimulerende bewegingen. Na de massage is het tijd voor een Herbal Body wrap en een Herbal bad, zodat het lichaam ontgift wordt.

Dit massage arrangement omvat het volgende en kan enkel met 2 personen:

  • Foot Ritual
  • Herbal Pack massage
  • Herbal Body Wrap
  • Verkwikkende douche
  • Herbal Bath
Massage & Beauty Balance-massagetherapie.
  • Hoofd, Schouder, nek massage. 30min.

Quick Fix: Een korte intense massage. Hier ligt de nadruk op het wegnemen van spanningen in de schoudergordel, nek en hoofd.

Bekijk alle arrangementen ›

Massage & Beauty Limburg

Op deze pagina kan je alle massage & beauty centra uit de provincie Limburg terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het geknipte massage & beauty centra terugvinden uit de provincie Limburg.

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!