Studio A Beauty & Care

SKIN
Studio A Beauty & Care – BABOR Antwerpen

Geniet van kwaliteitsvolle en luxueuze behandelingen op een unieke en rustige locatie in de schaduw van het MAS in Antwerpen.

Huidverbetering: 
Studio A Beauty & Care is een Excellence BABOR schoonheidsinstituut in Antwerpen. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring. De producten voor huidverbetering van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, gezonder en jonger. Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en beperken het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties.

Elke huid is anders en vereist een andere aanpak. na een grondige analyse stellen wij een behandelplan op maat voor. We bekijken samen met jou welke behandeling het best bij je past en welke voor jou het meest effectief is. Door deze totaalaanpak weten we zeker dat we jouw beoogde resultaat kunnen behalen.

Microneedling:
Ontdek onze hightech behandelingen met apparatuur. Microneedling is een behoedzame anti-aging behandeling waarbij er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten wordt gewerkt.

Anti-aging:
Studio A Beauty & Care is anti-aging expert. Wij bieden verschillende verzorgingen en oplossingen aan die allemaal zeer doelgericht werken.

Microdermabrasie:
Microdermabrasie is een high tech Babor behandeling. Het bestaat uit een intensieve peeling die in de diepte van de huid zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing.

Make up workshop:
Al eens gedacht aan een make-up workshop ? Bij Studio A Beauty & Care kan je een make up workshop volgen en krijg je alle tips en tricks voor een geslaagde make up.

Brow Bar:
Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je bovendien zichtbaar jonger.

 

BODY
Wax bar:
Waxen is een tijdelijke ontharing. Als je kiest voor waxen, dan kies je voor een zo goed als pijnloze ontharing met een resultaat dat ongeveer 6 weken blijft.

Voetverzorging:
Een regelmatige pedicure kan veel problemen voorkomen. Kies daarbovenop voor een kleurtje op je nagels en je voeten zijn helemaal klaar voor die nieuwe sandaaltjes.

Definitieve ontharing:
Ontharing met de laser zorgt na 3 tot 5 behandelingen voor een definitieve ontharing. Kies voor de laser als u kiest voor langdurig resultaat én voor een zijdezachte huid achteraf. 

Relax arrangementen:
Heb je nood aan onthaasten of gewoon zin om je te laten verwennen? Elke reden is goed. Kies een arrangement of contacteer ons en we maken een arrangement helemaal op maat voor jou.

Manicure:
Je handen zijn je visitekaartje. Kies uit ons aanbod van verzorgingen voor handen en nagels en verwen jezelf.

Lichaamsmassage:
Een massage is goed voor lichaam én geest. Kies voor een volledige lichaamsmassage of voor een voetreflexologie en geniet! Weg met die stress.

Tot snel ! An, Ellen, Katrien & Irina

Troeven

  • Lichaamsbehandeling

Studio A Beauty & Care

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website

Paul Smekensplein 15
2000 Antwerpen-centrum

Openingsuren

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:30
  • Zaterdag 09:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Enkel op afspraak

Vraag je arrangement aan

1Kies een categorie

2Kies een arrangement

Laat u inspireren door alle foto's van Studio A Beauty & Care

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!