Een nieuw adres toevoegen

Wenst u uw eigen zaak toe te voegen of kent u een leuk adres ? Vul dan onderstaand formulier in. Het adres zal na controle op de site geplaatst worden.

Heeft U uw zaak reeds teruggevonden en U wenst meer informatie over de advertentie mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze advertentie pagina.

Algemene gegevens

Bv: http://www.domein.be

Contact gegevens

Wellness PER PROVINCIE

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en promoties voor sauna, wellness en beauty, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.


WELKOM OP RELAXY.BE !

Zin in een beetje quality time met uw partner of vrienden, of gewoon eens lekker alleen? Bekijk dan hier de beste wellness adressen in Vlaanderen, om er de perfecte bestemming voor u tussen te ontdekken.

Met of zonder badkledij of bubbels? Selecteer uw eigen zoekcriteria om de plek te vinden die het best beantwoordt aan uw wensen. De beoordelingen van andere gebruikers geven verder een goed idee van wat u kan verwachten.

U kan bovendien gemakkelijk zoeken per regio, zodat u enkel nog moet beslissen: een last-minute saunabezoek dichtbij huis of een weekendje ertussenuit? Relaxy.be wenst u alvast veel plezier!