{"resultaat":true,"html":"
9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Sofie Claesen bezocht Lavendine Pure op 13 september 2020<\/strong>

\"Heel mooie en verzorgde wellness! Alles is in thema aangekleed. Heel leuke faciliteiten.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Melissa bezocht Lavendine Pure op 26 juli 2020<\/strong>

\"Prachtige accommodatie! Enorm proper en verzorgd! Super vriendelijke uitbaters.. Zeker en vast een aanrader !!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel Melissa en Michiel! Zo fijn om te horen! Heel graag tot een volgende keer! Liefs van Dani\u00ebl & Tine, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ina bezocht Lavendine Pure op 15 februari 2020<\/strong>

\"Super gezellige compacte wellnessruimte, vriendelijk onthaal, lekker flesje biowijn. Een aanrader!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Ina, en heel graag tot een volgende keer! Met warme groeten, Dani\u00ebl & Tine, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ibrich bezocht Lavendine Pure op 08 februari 2020<\/strong>

\"De mooiste sauna die de ooit hebben gezien ! Heel proper en gezellig! Prachtig huis en inrichting en een vriendelijke ontvangst. Een aanrader!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Wat een lieve recensie, dank je wel! Tine en ik baten Lavendine Pure uit met ons hart, zo fijn te lezen dat jullie er zo van genoten hebben, want daar ijveren we elke dag voor. Heel graag tot de volgende keer, veel lieve groeten, Dani\u00ebl & Tine, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Christof Willocx bezocht Lavendine Pure op 08 februari 2020<\/strong>

\"Deze wellness overtreft al mijn verwachtingen. Een prachtige sauna en zoutgrot, buiten een ruime jacuzzi en de pas aangelegde zwemvijver met geniet-hoekjes! En dat allemaal voor ons alleen! De zaakvoerders zorgen ervoor dat je helemaal kan ontspannen! Wij gaan zeker terug.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze mooie review, jullie zijn altijd van harte welkom! Graag tot binnenkort! Dani\u00ebl & Tine, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Muytjens bezocht Lavendine Pure op 02 februari 2020<\/strong>

\"Het was allemaal heel netjes en mooi. We hebben genoten van een avondje welness. We komen zeker eens terug.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel Heidi! Heel graag tot de volgende keer! Veel liefs, Dani\u00ebl & Tine, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Nienke bezocht Lavendine Pure op 15 januari 2020<\/strong>

\"Zeer proper, lieve mensen. Heel fijne activiteiten.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel Nienke! Heel graag tot ziens! Liefs van Dani\u00ebl en Tine, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Els bezocht Lavendine Pure op 11 november 2019<\/strong>

\"Zeer aangenaam ontvangst. Het is net iets anders dan andere sauna's en dat maakt het speciaal. Helemaal tot rust gekomen.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel Els, voor je fijne recensie. Heel graag tot ziens, je bent steeds welkom! Met warme groet, Tine & Dani\u00ebl, Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Peggy Detrixhe bezocht Lavendine Pure op 18 augustus 2018<\/strong>

\"Heel warme en vriendelijke ontvangst, ze doen dit met hart en ziel. Heel fijn om echt priv\u00e9 te kunnen genieten van de Welness. Lekker ontbijt en mooie verzorgde kamers\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel Peggy en Steve voor de fijne recensie! Graag tot een volgende keer!\r\nVeel liefs van ons allebei, groetjes Dani\u00ebl & Tine van Lavendine Pure\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Herwig Stassen bezocht Lavendine Pure op 25 mei 2018<\/strong>

\"Zeer verzorgde en propere wellness. Bij binnenkomst had ik het gevoel dat ik thuis was. Vriendelijke en behulpzame uitbaters.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de lieve woorden en mooie beoordeling en heel graag tot ziens!\r\nLieve groet\r\n\r\nDani\u00ebl & Tine\r\nLavendine Pure\"<\/p><\/div>