{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Yo bezocht O'tia op 31 mei 2019<\/strong>

\"Zeer aangename ontvangst. Heel proper en modern. Alles was aanwezig om gezellig te relaxen.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":)))\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Jean-Christophe bezocht O'tia op 24 mei 2019<\/strong>

\"Super accueillant ! Toujours disponibles et bilingues, les employ\u00e9s seront ravis de vous aider pendant votre relaxation si vous le souhaitez.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":)\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Lukas bezocht O'tia op 12 mei 2019<\/strong>

\"Een echte aanraader !!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":)\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Liza bezocht O'tia op 21 april 2019<\/strong>

\"Mooie ruimte, vers fruit, thee, water en koffie gratis aangeboden. Juist jammer dat de opties niet zo goed meewerkten in de hammam. Ook de scrub hebben we niet gehad. Was een heel ontspannende namiddag!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"dankjewel :) als je scrub niet vraagt krijg je ze niet nee :) uw 1e maal kies je gratis badlinnen of scrub dus je kreeg badlinnen :) stoomcabine is op zijn Italiaans STARPOOL heeft beetje ervaring nodig dus de volgende keer lukt het beter :)\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>KD bezocht O'tia op 17 april 2019<\/strong>

\"Zeer vriendelijk ontvangst, na wat uitleg gekregen te hebben kon ons wellnessmomentje beginnen. We begonnen met een uurtje duomassage en hierover zijn we nze meningen verdeeld. Ik heb een supermassage achter de rug en was zeer tevreden en ontspannen nadien. Mijn man werdt echter door de andere persoon gemasseerd en was eerder ontevreden. Hij vond het op sommige momenten zelfs pijnlijk door te harde druk. Maar nogmaals. Mijn massage was zeker een 10\/10 waard! Vervolgens begon onze 2u in de privesauna en ook daar alles tiptop inorde. Koffie, thee, water, fruit. Het stond allemaal voor handen. We kregen het advies eerst de jacuzzi te gebruiken, dan infrarood, dan hamman en eindigen met de finse sauna, we hebben dit adbies ter harte genomen enoeten bevestigen dat dit de ideale volgorde was! Deskundigheid is hier dus zeker ook een pluspuntje. Enig 'minpuntje' maar dit is zeer persoonlijk is dat het iets te 'modern\/fris' oogde, terwijl wij voor een avondje sauna liever een wat intiemere\/rustigere sfeer verkiezen maar al bij al kimen we hier naar alle waarschijnlijkheid wel nog eent terug! Zeker een bezoekje waard!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"dankjewel :)\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>TANIA EN LUC bezocht O'tia op 08 april 2019<\/strong>

\"LEUK! ONTSPANNEND! HEEL NETJES! VRIENDELIJKE DAME! VOOR HERHALING VATBAAR\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":-)\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Jodiedevisch@hotmail.com bezocht O'tia op 26 maart 2019<\/strong>

\"Super gezellig welness! Super toffe eigenares ! Wij komen zeker terug!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":-))\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Idisenimi Frank bezocht O'tia op 25 maart 2019<\/strong>

\"Mooi wellness proper en gezellig. Goede ontvangst, we hadde luike dag gehad .\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":-)\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Marie Decloedt bezocht O'tia op 20 maart 2019<\/strong>

\"Was zeer ontspannend en de massage heeft heel veel deugd gedaan. We komen zeker terug\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\":-)\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Caroline bezocht O'tia op 18 maart 2019<\/strong>

\"Super leuke ontspannende ervaring ! Zalig!\"<\/p><\/div>