{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Lisa Vermeir bezocht Kanwa Wellness op 24 oktober 2020<\/strong>

\"Super, net zoals de vorige keer!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Merci voor de topscore Lisa!\r\n\r\nGraag tot volgende keer!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Niels vs bezocht Kanwa Wellness op 09 september 2020<\/strong>

\"Zeer aangename mensen, zalig genoten\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor je reactie Niels\r\n\r\nGraag tot volgende keer!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Zonderman Magali bezocht Kanwa Wellness op 12 juli 2020<\/strong>

\"Alles was perfect\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dankjewel voor je mooie evaluatie Magali! \r\nTot de volgende keer\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Elke bezocht Kanwa Wellness op 09 juli 2020<\/strong>

\"Zeer mooie en propere wellness met lekker ontbijt. Heel sympathiek onthaal.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Erg fijn om te lezen Elke! Jullie tevreden, wij ook tevreden. \r\nGraag tot een volgende keer!\"<\/p><\/div>

7,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Sofie bezocht Kanwa Wellness op 15 maart 2020<\/strong>

\"Was goed en gezellig. Mooi tapasplankje!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Uyttendaele wendy bezocht Kanwa Wellness op 29 februari 2020<\/strong>

\"Vriendelijke ontvangst bij aankomst. Mooie welnessruimte waar je lekker kan ontspannen. Is gelegen in natuurlijke omgeving waardoor het heerlijk genieten is in de jacuzzi buiten. Jammer dat we door het slechte weer niet veel van de buitenruimte hebben kunnen genieten want bij mooi weer zou het ook daar heerlijk genieten zijn. Jacuzzi mocht misschien wel tikkeltje warmer qua temperatuur. Verzorgd etablisement\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Krista bezocht Kanwa Wellness op 21 oktober 2019<\/strong>

\"Uitgebreid en proper. Zeer vriendelijke dame\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Louise Dumont bezocht Kanwa Wellness op 20 oktober 2019<\/strong>

\"Zeer mooie en rustige plek, de infrastructuren zijn perfect, warm welkom, stevig ontbijt.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>David bezocht Kanwa Wellness op 20 april 2019<\/strong>

\"Het was een zalige belevenis . Heel proper. Hele lieve en sympathieke mensen. Ik persoonlijk kom zeker terug\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Leuk om dit soort feedback te ontvangen! Hartelijk dank hiervoor en hopelijk to snel nog eens!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Aur\u00e9line bezocht Kanwa Wellness op 20 februari 2019<\/strong>

\"Zeer vriendelijke ontvangst met de nodige uitleg van alle faciliteiten. Genoten van een ontspannende avond met een lekker flesje bubbels. De zwemvijver was is een leuke extra voor diegene die graag snel en goed willen afkoelen :-) Jammer dat 2u zo snel voorbij zijn! We komen zeker nog eens terug!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor je feedback en graag tot snel!\"<\/p><\/div>