{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Depoorter Leandros bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 04 augustus 2018<\/strong>

\"Wij hebben er enorm van genoten. Een dag en nacht weg van de wereld. Geen uurwerk, geen laptop of gsm. Niet wetende wat er buiten gebeurt. Gewoon genieten en niks doen alles wordt voor u gedaan. Na een vriendelijk onthaal en woordje uitleg, genoten van de duo massage. Vervolgens gaan aperetieven in de jacuzzi. Waarna we konden beginnen aan een lekkere tepanyakki. Na nog even te genieten van de binnen jacuzzi was het tijd om wat films te bekijken en te genieten van onze nachtrust. We kozen voor ons ontbijt (enorm veel ) buiten op te eten. Waarna we nog wat genoten van jacuzzi en een filmpje. Om daarna terug back to reality te gaan. Onze eerste nooz ervaring is genieten, rusten en vooral niks doen. Alles word naar uw wens geregeld. Ik drink geen alcohol dan werd er voor mij cola en water voorzien. Zeer vriendelijke mensen en medewerkers. Bedankt Nooz-team doe zo verder.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Wat een geweldige recensie, Leandros. Het doet ons erg veel plezier te lezen dat jullie er zo ontzettend van genoten hebben.\r\nTot een volgende bezoek!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Els bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 22 juli 2018<\/strong>

\"we hebben ontzettend genoten en genieten nog steeds na. Jullie doen jullie naam alle eer aan: supervriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en tot rust gekomen in een oase van rust! We komen zeker terug.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze mooie woorden, Els.\r\nWe kijken uit naar jullie volgende bezoek.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Karel Huysmans bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 juli 2018<\/strong>

\"Na een leuk en uitgebreid intake gesprek, met een heerlijk drankje, gingen we naar onze \u201cheaven lounge\u201d om werkelijk naar de hogere sferen gemasseerd te worden door vier zalig tintelende handen, die ons in tantra tot een hoogtepunt brachten. In de open natuur een verfrissende douche genomen en nadien genoten van bubbels en een geweldig diner met als afsluiter een lekker verfrissend dessert. Op het hemelbed nog nagenietend van de prachtige achtergrondmuziek om met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts te keren. Wij kunnen anderen deze avond ten zeerste aanraden om uit de stresserende maatschappelijke toestanden tenvolle van alle rust te kunnen genieten. Wij komen zeker nog terug\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Onze oprechte dank voor deze mooie recensie, Karel. Leuke te lezen dat jullie zo van onze aanpak genoten hebben.\r\nTot de volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Boom dylan bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 juli 2018<\/strong>

\"Super leuke ervaring ! Tijdens de duo massage, waren er momenten van kippenvel. Door dat ik jarig was heb ik nog een dessertje gekregen, LEKKER ! Het personeel is vriendelijk en sociaal. Bedankt jullie allen ! Tot binnenkort ! Grtz\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor deze zeer mooie recensie, Dylan.\r\nVolgend jaar zelfde plaats, zelfde tijd? ;-)\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Frans & Lieve bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 12 juli 2018<\/strong>

\"Bedankt aan het NOOZ-team voor de geweldige massage, het diner, het ontbijt en de quality-time in de luxe van de forest-lodge. We kunnen het eenvoudig samenvatten als volgt : het ideale cadeau aan onszelf voor onze veertigste huwelijksverjaardag.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Frans & Lieve.\r\nTot een volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Jasper bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 23 juni 2018<\/strong>

\"Schitterend complex. Pure verwennerij.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de mooie woorden, Jasper!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ines Puelings bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 09 juni 2018<\/strong>

\"Een hele aangename en unieke ervaring! Mijn man en ik hebben enorm genoten van een namiddagje ontspanning en rust. Na een heerlijk ontbijt hebben we genoten van een relaxerende en deugddoende duomassage waarna we in het bos konden genieten in een warm water tub met een glaasje prosecco erbij. Kortom heerlijk genieten! Wij kijken alvast uit naar een volgende Nooz ervaring!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze hele mooie commentaar, Ines.\r\nHet doet ons erg veel plezier dat jullie zoveel plezier beleefd hebben aan jullie Nooz-ervaring & hopen jullie snel weer te zien.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Yannick Adriaensen bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 20 mei 2018<\/strong>

\"Bij ons eerste bezoek aan Nooz hadden we gekozen voor de Duo massage lounge en dat hebben we ons zeker niet beklaagd. We werden vriendelijk ontvangen en kregen meteen iets te drinken aangeboden. Daarbij kregen we een uitgebreide uitleg over hoe alles zou verlopen. De massage die we hadden gekregen was de beste die we tot nu toe ooit al hebben gehad. Nadien konden we ons opfrissen in hun geweldige bos-regendouche. Als afsluiter hebben we buiten nog kunnen nagenieten van alles met een fles prosecco en kleine versnaperingen. Spijtig genoeg hadden we diezelfde avond ook ergens een restaurant gereserveerd waardoor we te snel moesten vertrekken. Wij gaan sowieso nog een keer terug om hier nog eens van te genieten, echter zullen we dan zeker voor een uitgebreider pakket kiezen zodat we veel langer kunnen genieten van deze geweldige ervaring.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze (h)eerlijk recensie, Yannick.\r\nHet doet ons steeds erg veel plezier te mogen lezen dat onze aanpak zo gewaardeerd wordt door onze gasten & dat jullie er ten volle van genoten hebben.\r\n\r\nTot een volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Rita&eddy bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 26 april 2018<\/strong>

\"Beste Wim en Heidi, Hartelijk dank voor jullie tantramassage die wij op een sublieme manier hebben ervaren en er vooral van genoten. Ook de mystic water uitdaging was zalig en vooral het lekkere eten in de bosrijke omgeving was onvergetelijk. Onze dank gaat naar ieder van jullie die ons op een zeer discrete, vriendelijke en superieure wijze van onze 2-daagse een onvergetelijk moment hebben gemaakt. Vele groeten en voor herhaling vatbaar. Rita & Eddy\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>A. van der Kolk bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 april 2018<\/strong>

\"Een unieke ervaring! Alles was tot in de puntjes verzorgd. De omgeving is er prachtig. Het diner en ontbijt waren heerlijk, niks ontbreekt en aan alles wordt gedacht. Je waant je echt even in een wereld zonder tijd en stress. Het personeel krijgt van mij een 10! Wij komen hier graag nog eens terug.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze mooie recensie, Alondra.\r\nHet doen ons steeds weer deugd te mogen lezen dat we onze gasten een unieke beleving hebben kunnen bieden.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>