{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Verbrugghe Troike bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 27 augustus 2018<\/strong>

\"1 woord: zalig! Alles was tot in de puntjes geregeld naar onze verlangens! Heerlijk genoten van een duomassage en zoveel meer! Ontspanning alom! Bedankt aan het nooz personeel voor het heerlijke eten en de oprechte vriendelijkheid!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze overheerlijke recensie, Troike. \r\nWe hopen jullie nog een keertje weer te zien.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Els bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 04 juli 2018<\/strong>

\"Wij hebben een hele fijne ontspannen tijd gehad bij Nooz. We werden in alle rust ontvangen met een heerlijk drankje. We hebben genoten van de vakkundige massage en daarna was er nog alle tijd om even na te genieten in de tuin. En dan tot slot nog een verjaardagstaartje! Echt geweldig, geen leukere manier om je verjaardag te vieren. Bedankt, Nooz!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze mooie woorden, Els. Het doet ons steeds ontzettend veel plezier te lezen dat onze gasten onze aanpak zo weten te waarderen.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Britta Arys bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 09 augustus 2018<\/strong>

\"Heerlijk genieten van een warme ontvangst, geweldige duo-massage en stomende hot tub... Een aanrader!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel, Britta! Fijn dat jullie er zo van genoten hebben.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Depoorter Leandros bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 04 augustus 2018<\/strong>

\"Wij hebben er enorm van genoten. Een dag en nacht weg van de wereld. Geen uurwerk, geen laptop of gsm. Niet wetende wat er buiten gebeurt. Gewoon genieten en niks doen alles wordt voor u gedaan. Na een vriendelijk onthaal en woordje uitleg, genoten van de duo massage. Vervolgens gaan aperetieven in de jacuzzi. Waarna we konden beginnen aan een lekkere tepanyakki. Na nog even te genieten van de binnen jacuzzi was het tijd om wat films te bekijken en te genieten van onze nachtrust. We kozen voor ons ontbijt (enorm veel ) buiten op te eten. Waarna we nog wat genoten van jacuzzi en een filmpje. Om daarna terug back to reality te gaan. Onze eerste nooz ervaring is genieten, rusten en vooral niks doen. Alles word naar uw wens geregeld. Ik drink geen alcohol dan werd er voor mij cola en water voorzien. Zeer vriendelijke mensen en medewerkers. Bedankt Nooz-team doe zo verder.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Wat een geweldige recensie, Leandros. Het doet ons erg veel plezier te lezen dat jullie er zo ontzettend van genoten hebben.\r\nTot een volgende bezoek!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Els bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 22 juli 2018<\/strong>

\"we hebben ontzettend genoten en genieten nog steeds na. Jullie doen jullie naam alle eer aan: supervriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en tot rust gekomen in een oase van rust! We komen zeker terug.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze mooie woorden, Els.\r\nWe kijken uit naar jullie volgende bezoek.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Karel Huysmans bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 juli 2018<\/strong>

\"Na een leuk en uitgebreid intake gesprek, met een heerlijk drankje, gingen we naar onze \u201cheaven lounge\u201d om werkelijk naar de hogere sferen gemasseerd te worden door vier zalig tintelende handen, die ons in tantra tot een hoogtepunt brachten. In de open natuur een verfrissende douche genomen en nadien genoten van bubbels en een geweldig diner met als afsluiter een lekker verfrissend dessert. Op het hemelbed nog nagenietend van de prachtige achtergrondmuziek om met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts te keren. Wij kunnen anderen deze avond ten zeerste aanraden om uit de stresserende maatschappelijke toestanden tenvolle van alle rust te kunnen genieten. Wij komen zeker nog terug\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Onze oprechte dank voor deze mooie recensie, Karel. Leuke te lezen dat jullie zo van onze aanpak genoten hebben.\r\nTot de volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Boom dylan bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 juli 2018<\/strong>

\"Super leuke ervaring ! Tijdens de duo massage, waren er momenten van kippenvel. Door dat ik jarig was heb ik nog een dessertje gekregen, LEKKER ! Het personeel is vriendelijk en sociaal. Bedankt jullie allen ! Tot binnenkort ! Grtz\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank voor deze zeer mooie recensie, Dylan.\r\nVolgend jaar zelfde plaats, zelfde tijd? ;-)\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Frans & Lieve bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 12 juli 2018<\/strong>

\"Bedankt aan het NOOZ-team voor de geweldige massage, het diner, het ontbijt en de quality-time in de luxe van de forest-lodge. We kunnen het eenvoudig samenvatten als volgt : het ideale cadeau aan onszelf voor onze veertigste huwelijksverjaardag.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Frans & Lieve.\r\nTot een volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Jasper bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 23 juni 2018<\/strong>

\"Schitterend complex. Pure verwennerij.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de mooie woorden, Jasper!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ines Puelings bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 09 juni 2018<\/strong>

\"Een hele aangename en unieke ervaring! Mijn man en ik hebben enorm genoten van een namiddagje ontspanning en rust. Na een heerlijk ontbijt hebben we genoten van een relaxerende en deugddoende duomassage waarna we in het bos konden genieten in een warm water tub met een glaasje prosecco erbij. Kortom heerlijk genieten! Wij kijken alvast uit naar een volgende Nooz ervaring!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze hele mooie commentaar, Ines.\r\nHet doet ons erg veel plezier dat jullie zoveel plezier beleefd hebben aan jullie Nooz-ervaring & hopen jullie snel weer te zien.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>