{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Kik wendy bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 13 juli 2019<\/strong>

\"Zeer goed gemasseerd goed ontvangen ,vriendelijk personeel ,mooie omgeving ,quqlitytime met je partner ,een zalig evaring\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze leuke recensie, Wendy!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ter Horst bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 juni 2019<\/strong>

\"het was helemaal super, hebben samen heerlijk genoten van alles en van elkaar. het is heerlijk om dan echt tijd met zijn 2en te hebben.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze mooie woorden, Michelle!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Poppe Johan bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 22 april 2019<\/strong>

\"Sublim\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel, Johan!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Isolde Buysse bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 19 april 2019<\/strong>

\"Nooz is een zalige oase van rust met een team dat je alle zorgen ontneemt. Nooit eerder heeft een wellnessconcept me zo'n ontspanning bezorgd. Ons verblijf was geen ervaring, maar een openbaring. De persoonlijke aanpak in deze rustgevende setting is ongezien. Aandacht, tederheid, en zinnenprikkeling zijn hier sleutelwoorden. Mijn partner en ik hebben hier iets gevonden dat we koesteren...iets unieks, waarvan we niet eens wisten dat we het misten.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Isolde. Het is fijn te horen dat jullie zo genoten hebben.\r\nTot de volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Kris Goossens bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 09 april 2019<\/strong>

\"Gewoonweg zalig!! Echt een aanrader om de dagelijkse sleur te vergeten.... Vriendelijk ontvangst en dames die echt hun vak kennen!! Well done.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de mooie complimenten, Kris!\r\nAls je nog eens wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur, weet je ons ongetwijfeld te vinden. :-) \r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Debbie tiereliers bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 21 maart 2019<\/strong>

\"Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in de forest lodge. Een fantastische ervaring! Gestart met een heerlijke duomassage, gevolgd door het genieten van mystic water. Wat een rust! Heerlijk buiten gegeten, alle comfort aanwezig. Een fantastische ervaring! Zeker de moeite waard!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de mooie woorden, Debbie!\r\nTof dat je onze aanpak zo weet te waarderen.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Rudi bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 05 maart 2019<\/strong>

\"Wij hebben onlangs nog eens mogen genieten van onze weer meer als toffe relaxervaring. Hierin hadden wij ons weer ondergedompeld in de super relax Mystic Water ervaring gecombineerd met een luxe brunch en een fles prosecco waarvan men heerlijk kan genieten vanuit de voorverwarmde hottub in het midden van de natuur. En dan mag je zeker niet te vergeten de Nooz duo massage Summum te reserveren waardoor ik en mijn echtgenote ons weer in de 7de hemel waanden. Dit allemaal wordt waargemaakt door een echt SUPER TEAM dat je in alles rust van begin tot einde laat genieten van je hemelse beleving. Wij kunnen deze wellness van ontspannen en genieten enkel maar aanraden als je echt wil relaxen in alle luxe die je maar wenst. Dank u Nooz-team en tot de volgende beleving.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Bedankt voor de prachtige recensie, Rudi.\r\nHet doet ons plezier te lezen dat jullie zo van onze aanpak genoten hebben.\r\nTot de volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Lies Marechal bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 08 december 2018<\/strong>

\"Geweldig verblijf, even helemaal weg van de rest van de wereld! Geen tijd, geen stress, enkel genieten van elkaar!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel, Lies! :-)\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Jeroen en kristien bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 02 november 2018<\/strong>

\"Wat hebben we genoten van ons moment bij nooz. We startten met een heerlijke massage gevolgd door een geweldige mystic-water-ervaring. Gehuld in onze badjas genoten we van een heerlijke teppanyaki. Na al dit ontspannen, was het tijd om in de imagine lounge verder te relaxen. Het meer dan luxueuze ontbijt maakte ons verwenovernachting compleet! We keerden volledig zen huiswaarts.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de erg mooie recensie, Jeroen en Kristien!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Eloisa bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 20 oktober 2018<\/strong>

\"Dit moet op een ieders To do List! Man man man wat hebben wij genoten! In 1 woord GEWELDIG! Wat een ervaring en wat een super en uniek concept. Meest vriendelijke en meedenkende service die je maar kunt bedenken. Er ontbreekt aan niets. Sluit geheel aan aan ons. NOOZ jullie zijn 2 superfans rijker! Bedankt voor al Jullie goede zorgen en extra's, groet Eloisa & Nilson X\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze overweldigende recensie, Eloisa en Nilson. Het doet ons erg veel plezier te mogen lezen dat jullie zo van onze aanpak genoten hebben. \r\nTot een volgende keer!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>