{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ann bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 21 juni 2020<\/strong>

\"Noozen. Een nieuw werkwoord. Dat ik vanaf nu vaak ga doen. Zalig genoten, schitterend concept. Heaven on earth!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dankjewel voor de mooie review, Ann\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Renaat & Maryse bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 17 juni 2020<\/strong>

\"Helemaal anders en absoluut top. Hier ga je niet om van de ene sauna naar de andere hamam te rennen, met tussendoor nog snel een massage waar je van tevoren op een bankje moet gaan zitten wachten. Hier vind je eerst en vooral rust op het prachtige bosdomein en laat je je verwennen in de compleet private luxe van je eigen paviljoen. De gastheer en -vrouw regelen alles voor je en zorgen dat je je enkel hoeft bezig te houden met je eigen genieten. Kies \u00e9\u00e9n van de heerlijke belevenissen (of 2 of 3 ...) en geniet in alle rust. Heerlijke massages met 2 of 4 handen, een hot tub op een open plek in het bos of een sauna met zicht op je private tuin. Voor alles krijg je de tijd om er ten volle van te genieten. Wij zijn alvast fan en komen snel terug.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dankjewel voor de mooie review, Renaat\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Mieke Meire bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 01 februari 2020<\/strong>

\"Genieten met de grote G! Alles tiptop in orde! Een fantastische ervaring!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dankjewel voor de mooie review, Mieke\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Katrien bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 29 november 2019<\/strong>

\"Wat een ervaring hebben wij gehad.... Zalig genieten van de stilte, de rust, het eten en de drank... Wij begonnen onze namiddag met een drankje en de nodige uitleg over het fantastische concept van Nooz. Daarna werden we naar onze kamer gebracht waarna we doorgingen naar de Mystic water. Wat een zalige belevenis is dat.... zalig genieten in de regen van de hot tub, een prosecco en wat hapjes. Na enkele uren volgde de teppanyaki van vis en vlees. Die nuttigden we zalig in openlucht op de meest romantische plaats. Wanneer de sterren aan de hemel begonnen schijnen, terug naar onze kamer om te genieten van ons outdoor bad en een filmpje met chips en popcorn. 's Ochtends werden we wakker en belden voor ons ontbijt. Een ontbijt om u tegen te zeggen, er ontbrak werkelijk niets. Deze plaats is een echte aanrader voor al wie rust, stilte wil en even aan de dagelijkse drukte wil ontsnappen. Wij komen zeker nog een terug maar dan boeken we er de massage bij. Super dikke pluim aan het Nooz team. Jullie maakten onze hoofden even helemaal leeg...\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze fantastische beoordeling, Katrien!\r\nWe beginnen ervan te blozen. :-)\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Jacquelien bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 20 november 2019<\/strong>

\"Was een mooie genietende ervaring een mooie dag een echte aanrader.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel, Jaquelien! :-)\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Nathalie Mattys bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 07 september 2019<\/strong>

\"Zalig weekendje ontspannen! De Forest Lodge was mijn favoriet met zijn rustige ligging en ruime floating bath. Ook zowel de Mystic waters (die we gratis mochten doen!) als de Water Oasis zijn beiden volledig priv\u00e9 en zalige ervaringen.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de geweldige feedback, Nathalie!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Annelies Kieckens bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 08 september 2019<\/strong>

\"Graag geven we jullie wat feedback; het was onze eerste ervaring met een tantra-massage, voordien hadden we wat twijfels, wat spanning voor wat komen zou, maar wij weten nu al dat dit voor meer dan 100% voor herhaling vatbaar is, het ontspannen gevoel dat jullie uitstraalden kwam vanaf het eerste moment dat we jullie ontmoetten helemaal binnen, we genoten met volle teugen van de heerlijke massage, die zeer respectvol en heel intens was. Jullie zachte handen, de vloeiende bewegingen, de sensualiteit,... ik wist van mezelf niet dat ik zo diep kon ontspannen (toch omdat dit een eerste keer was). Mijn partner kon zich iets minder goed ontspannen doordat het een eerste ervaring was maar hij is het er helemaal mee eens dat we hoe dan ook terugkeren! Dank jullie wel om ons mee te nemen naar een voor ons onbekende wereld waar wij vanaf nu heel graag in zullen vertoeven! Zeker en vast tot de volgende keer! Anke en Bram\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Liesa bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 01 september 2019<\/strong>

\"Heel erg bedankt voor de afgelopen dagen! Na een aantal zeer heftige maanden voor ons, hebben we nu een aantal dagen heel erg genoten en \u2018los gelaten\u2019. Jullie concept, vriendelijkheid, professionaliteit... Nooz, beter kun je het eigenlijk niet omschrijven. Dankjewel aan allen! Groeten en zeker tot weerziens! L&F\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor de mooie woorden, Liesa!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Marco Algaba bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 26 juli 2019<\/strong>

\"Als je nood hebt aan rust en ontspanning is NOOZ, een aanrader. Wij hebben gekozen voor \u201cLoft aan het Water\u201d Wij werden verwelkomd in een heel huiselijke sfeer en waren onmiddellijk gerust gesteld door de vakkundige uitleg die we kregen en waarvoor voldoende tijd werd vrijgemaakt. Op alle vragen en wensen die we hadden werd er een antwoord gegeven. Dan komt de massage, in een woord samengevat ZALIG. Je wordt gemasseerd, verwend, door professionele handen die op een heel attentvolle manier zowel je lichaam als geest tot rust brengen. Na de massage, ontspanningstijd, en dan gaan lunchen. Wij hebben voor de vegetarische schotel gekozen, een aanrader. Het was in alle opzichten een geslaagde ervaring, waar we nog lang gaan over napraten, en zeker voor herhaling vatbaar. Alles voldeed aan onze verwachtingen. Bedankt team Nooz, en tot binnenkort. Groetjes, Marco & Patricia\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Wat een geweldige recensie, Marco & Patricia!\r\nJullie hebben duidelijk genoten van ons concept en dat doet ons erg veel plezier.\r\nDank je wel voor de mooie woorden!\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Isolde Buysse bezocht Nooz - iets helemaal anders? op 25 juli 2019<\/strong>

\"Onze tweede ervaring met Nooz was zo mogelijk nog beter dan de eerste! Het attente team personaliseert iedere beleving aan jouw wensen waardoor iedere ervaring uniek is. De warmte en genegenheid waarmee het team je omringt kent zijn gelijke niet in de wereld van de wellness. Nergens eerder ervaarden we zo\u2019n zorgeloze oase van rust en ontspanning als in de Forest Lodge in het midden van het Kempische groen. Nergens anders kunnen we zo tijdloos en grenzeloos genieten\u2026 van de natuur en van elkaar. Het is voor ons het ideale \u2018tegengif\u2019 voor de hectische en dwingende samenleving, bij Nooz arriveren voelt als thuiskomen bij de essentie van jezelf.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Isolde!\r\nHet doet ons erg veel plezier te mogen lezen dat jullie zo genoten hebben van onze aanpak.\r\n\r\nHet Nooz-team\"<\/p><\/div>