{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>D. uit Tielt bezocht PoolHouse op 07 september 2019<\/strong>

\"Vriendelijk onthaal - proper en net - alles volgens afspraak.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>A. uit Dikkelvenne bezocht PoolHouse op 01 september 2019<\/strong>

\"Super ! Pure verwennerij\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>N. uit Antwerpen (Merksem) bezocht PoolHouse op 25 augustus 2019<\/strong>

\"Aanrader!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Kevin Neirynck bezocht PoolHouse op 13 augustus 2019<\/strong>

\"Was zeer ontspannend! Onze eerste keer Poolhouse. We keren zeker nog eens terug.\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Michelle Verbrugghe bezocht PoolHouse op 13 juli 2019<\/strong>

\"Heel mooi en gezellig! Het was zalig.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Mvg Katrien\"<\/p><\/div>

7,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Kim & Davy bezocht PoolHouse op 06 juli 2019<\/strong>

\"we huurden de kleinste van de 2 arrangementen. De ruimte en faciliteiten zijn proper onderhouden weliswaar sober aangekleed Jammer dat er muziek speelde maar daarvan niets konden horen. (je hoorde wel iets van klank als je recht onder de box stond en boven de 1m70 bent, maar dat was het...)\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Bart bezocht PoolHouse op 30 juni 2019<\/strong>

\"Zalige wellness. We hadden de kleine ruimte genomen maar alles was aanwezig. Zalig zwembad, zalig bubbelbad, sauna, hammam, elektrische sauna,... Alleen jammer dat de buitenruimte zeer klein was. Buiten relaxen had alles nog fijner gemaakt!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Mvg Katrien\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>P. bezocht PoolHouse op 30 juni 2019<\/strong>

\"Alles was in orde !\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Mvg Katrien\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Sofie bezocht PoolHouse op 28 mei 2019<\/strong>

\"Vriendelijke ontvangst, alles is net en schoon en werkt naar behoren. Leuk dat we in de grootste ruimte zaten, heel luxueus gevoel. We komen hier nog terug!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>G. uit Knesselare bezocht PoolHouse op 02 mei 2019<\/strong>

\"Alles wat je nodig hebt om samen even te ontspannen. Zeer proper en mooi.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! We hopen u snel weer te zien!\u201d\"<\/p><\/div>