{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Sakina bezocht Antwerps Badhuis op 09 maart 2020<\/strong>

\"Last minute alles geregeld gekregen zonder enige moeite of last. Alles fijn inorde, ruim, gezellig en top uitbater die je met alle liefde ontvangt. ZEKER een aanrader!!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Superleuke mensen...! Kom zeker een keertje terug... En Superthanks voor de goede score!!! Dankjewel!!!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Nacera bezocht Antwerps Badhuis op 25 februari 2020<\/strong>

\"Mooie en ruime welness, super ontvangst, voor herhaling vatbaar !\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank voor het goede cijfer.... super dat jullie het leuk vonden... Tot gauw!!!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Anissa bezocht Antwerps Badhuis op 16 februari 2020<\/strong>

\"Super vriendelijk personeel en alles was netjes en proper zoals we gewoon zijn, dikke aanrader!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dikke mercie voor de goeie beoordeling!!! altijd leuk goede comments te krijgen van leuke mensen... TOP\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Elza Smits bezocht Antwerps Badhuis op 12 februari 2020<\/strong>

\"Voor ons was het geweldig. Duidelijke website, vlotte boeking. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Eens in stilte kunnen zwemmen zonder gejoel.. zalig, jacuzzi vonden we ook heel plezant, het munt-stoombad deed ook heel veel deugd. En al de rest ook. En een heel vriendelijke man heette ons welkom. Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Ik hoop wel dat door deze aanbeveling het niet te druk gaat worden want als iedereen gaat doorvertellen hoe goed het is ... (grapje) Antwerps badhuis is echt een aanrader. MVG\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Super bedankt voor de leuke boodschap.... jullie waren fantastisch... kom zeker terug!!!!\u2026. hartelijk dank!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Amal Ouattassi bezocht Antwerps Badhuis op 24 januari 2020<\/strong>

\"Proper en ruim complex. Bovendien hadden we een topontvangst. De eigenaar is super vriendelijk, goedlachs en behulpzaam.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Topmensen! We zien jullie heel graag terug. Dank je wel!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Ilke Van Ingelgem bezocht Antwerps Badhuis op 19 januari 2020<\/strong>

\"Groot complex met alles erop en eraan. Proper onderhouden en zeer vriendelijke ontvangst. Mooie inkomhal, je komt direct in de wellnesssfeer bij aankomst. De moeite waard om een bezoekje te brengen. Wij komen terug!!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Zeer fijn om te horen..... dank je wel voor deze beoordeling. We zien jullie graag terug!!! \"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Klaudia bezocht Antwerps Badhuis op 12 januari 2020<\/strong>

\"Heel leuk!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"hartelijk dank voor deze beoordeling... leuk dat jullie een leuke tijd hadden bij ons...!!! Graag tot ziens!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Bert bezocht Antwerps Badhuis op 05 januari 2020<\/strong>

\"Heel vriendelijk personeel. Alles stond klaar en was proper.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Toffe beoordeling!... dank je wel! Graag tot ziens!!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Mukanga bezocht Antwerps Badhuis op 06 januari 2020<\/strong>

\"leuk!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dank je wel!!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Helena en Raf bezocht Antwerps Badhuis op 31 december 2019<\/strong>

\"Heel netjes, veel ruimte en groot zwembad. Vriendelijke ontvangst en prima service!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Heel graag gedaan hoor.... Graag tot ziens!!\"<\/p><\/div>