{"resultaat":true,"html":"
9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Hans bezocht Antwerps Badhuis op 21 september 2020<\/strong>

\"Zeer positirf. Ruim aangenaam en correct en proper.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hallo Hans, super merci voor het goeie cijfer..... jullie waren ook fantastisch gasten.... Fijn dat jullie het leuk vonden...!!! we zien jullie graag terug!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Hoeyberghs sanne bezocht Antwerps Badhuis op 18 september 2020<\/strong>

\"Jullie krijgen van ons een 9 op 10, alles was in orde en proper waarvoor dank. Tot de volgende\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hoi Sanne, hartelijk dank voor t goede cijfer.... We zien jullie graag nog eens terug.!!!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Pierre Hermans bezocht Antwerps Badhuis op 10 september 2020<\/strong>

\"9\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank pierre, voor het goede cijfer. We zien jullie graag terug.\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Raphael bezocht Antwerps Badhuis op 06 september 2020<\/strong>

\"Zeer goed\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Tot snel!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Micha\u00ebl bezocht Antwerps Badhuis op 01 september 2020<\/strong>

\"Zeer aangenaam verrast. :) Een heerlijke last minute wellness gehad!\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Fijn dat jullie het leuk vonden en we zien jullie graag nog eens terug.!!!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Beatriz rubio sede\u00f1o bezocht Antwerps Badhuis op 29 augustus 2020<\/strong>

\"Mooie instellingen, heel rustig Zeker een gooien plaats voor ontspannen en ik zal zeker aanbevelen aan andere mensen\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank voor de goede beoordeling, we zien jullie graag terug.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Latifa bezocht Antwerps Badhuis op 20 augustus 2020<\/strong>

\"Zalig genieten zoals altijd\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Suuuuper leuk dat jullie het fijn vonden...en hartelijk dank voor de goede beoordeling, we zien jullie graag terug....\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Mohamed bezocht Antwerps Badhuis op 19 augustus 2020<\/strong>

\"Heel erg goed\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Heel erg bedankt voor het goede cijfer...\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Nathalie Mannetstatter bezocht Antwerps Badhuis op 27 juli 2020<\/strong>

\"mooi verzorgde wellness, aangename uitbaters, zeer proper en mooi vernieuwd. Wij komen zeker terug\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Dikke mercie voor het goede cijfer.... we hopen jullie snel terug te zien...!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Mutlu Yildirim bezocht Antwerps Badhuis op 11 augustus 2020<\/strong>

\"Vriendelijke ontvangst grote ruimte functioneel ingericht.\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"Hartelijk dank voor de goede beoordeling... we zien jullie graag terug...!!!\"<\/p><\/div>