{"resultaat":true,"html":"
10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>C. uit Wervik bezocht Spa Diff\u00e9rent op 12 oktober 2019<\/strong>

\"Alles was dik in orde vriendelijk onthaal en propere zaak .De behandelingen waren correct gedaan .Ik kom zeker terug doe zo verder.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>D. bezocht Spa Diff\u00e9rent op 16 september 2019<\/strong>

\"Een fantastische welness!!!alles aanwezig om je eens goed te verwennen.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>S. uit Moorsele bezocht Spa Diff\u00e9rent op 22 augustus 2019<\/strong>

\"Bij het binnenkomen van de zaak krijg je een warm onthaal om nadien duidelijk instructies te krijgen over de welness zelf. De welness zelf is netjes en warm aangekleed. Er is daarbij aandacht gegeven voor gezelligheid en romantiek. Nadien hebben wij genoten van een duo-massage. Er werd rustig vertelt wat er van ons verwacht werd als beginnende welness-gangers. Daarbij mochten we onderling bepalen bij wie je het beste voelde, de man of vrouw. De massage zelf was heerlijk. Zoals mijn vriend het verwoord als een massage met 'gouden' handen. Doordat er niet alleen gebruik gemaakt werd v massageolie, maar ook van geuren werd de massage een echte totaalervaring om niet snel te vergeten. M.a.w. de massage was zo'n succes dat wij zeker terugkomen of iemand een massage cadeau doen.\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Gino D bezocht Spa Diff\u00e9rent op 12 augustus 2019<\/strong>

\"Zeer mooie welness. Alles was proper en in goede staat. Verdieping is super met een salon, longchairs en een eetkamer met alles wat nodig is \u2026 Prijs \/ Kwaliteit is zeer goed. Een aanrader !!\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>G. bezocht Spa Diff\u00e9rent op 12 augustus 2019<\/strong>

\"Zeer mooie welness. Propere plaats. Alles werkt goed. Gezellige verdieping met salon en longchairs. Prijs\/kwaliteit is zeker goed.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>A. bezocht Spa Diff\u00e9rent op 13 juni 2019<\/strong>

\"We zijn aangenaam verrast bij ons eerste bezoek: alles kraaknet en vooral het gevoel van ruimte en gezelligheid is een pluspunt. Alles is voorzien, je hoeft dus eigenlijk niets zelf mee te brengen, heel handig.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>H. uit Ieper bezocht Spa Diff\u00e9rent op 05 juni 2019<\/strong>

\"Heel erg toegewijde mensen met een hart voor hun job! Superervaring! Advies op maat en uitgebreide uitleg over alle producten die mijn gelaat weer als nieuw deden ogen.\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>M. bezocht Spa Diff\u00e9rent op 22 mei 2019<\/strong>

\"Het was een fantastische ervaring!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Dylan bezocht Spa Diff\u00e9rent op 22 februari 2019<\/strong>

\"Wel heel warm daar binnen en je kan eens niet naar buiten om 1tje roken heel jammer\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>H. bezocht Spa Diff\u00e9rent op 07 februari 2019<\/strong>

\"Alles tiptop in orde! Mooi complex, gezellige relaxruimte met open haard, leuke jacuzzi, alles is aanwezig om te kunnen ontspannen en de rugmassage was gewoon top en professioneel! Zeker een aanrader!\"<\/p><\/div>