{"resultaat":true,"html":"
8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Johan bezocht Bo-Ness op 30 november 2019<\/strong>

\"Leuke ervaring proper en netjes we hebben genoten\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Sebastian bezocht Bo-Ness op 28 november 2019<\/strong>

\"Vooreerst werden we heel hartelijk onthaald door Anja! Na een woordje uitleg kregen we alle rust en privacy om te genieten van de unit op het benedendek. Prima toestellen en alles zeer proper! Aanrader!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Selim bezocht Bo-Ness op 21 november 2019<\/strong>

\"Zuiver, vriendelijk personeel..\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Jessica bezocht Bo-Ness op 16 november 2019<\/strong>

\"Zeer vriendelijk onthaal! De Wellness is zeer net. De massage en de packing waren zalig! We zijn zeer relaxed buitengegaan. Een echte aanrader om je te ontspannen. Leuk dat we als koppel konden samenblijven voor de massage en packing.\"<\/p><\/div>

7,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Jordy op 't Roodt bezocht Bo-Ness op 07 november 2019<\/strong>

\"Leuke ervaring en zeker de moeite waard. Het jammere was dat de douche helemaal niet naar behoren werkte. Zeer lang moeten wachten op warm water en amper druk. De douche was het enigste grote minpunt verder alles zoals het moest zijn.\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Inge Driesen bezocht Bo-Ness op 05 november 2019<\/strong>

\"Leuke, knusse wellness.\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>S bezocht Bo-Ness op 28 oktober 2019<\/strong>

\"Zeer leuke ervaring!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Wannes De Doncker bezocht Bo-Ness op 26 oktober 2019<\/strong>

\"Zeer aangename verwelkoming, en uitleg, rustieke omgeving en heerlijke massage\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>S. uit Wintershoven bezocht Bo-Ness op 17 oktober 2019<\/strong>

\"Alles was perfect, en heel vriendelijk onthaald. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om hapjes te bestellen of om iets te eten.\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Danny bezocht Bo-Ness op 08 oktober 2019<\/strong>

\"Gezellig,proper. Jacuzziwater iets TE warm. Wat klein,maar is evident als je op een boot zit..\"<\/p><\/div>