{"resultaat":true,"html":"
8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Kelly bezocht Jepun Traditional Spa op 22 juli 2018<\/strong>

\"Zeer ruim, net en rustgevend!\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Wim Wynants bezocht Jepun Traditional Spa op 14 juli 2018<\/strong>

\"Super! Helemaal relaxed toen we buitenkwamen...\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Margot bezocht Jepun Traditional Spa op 06 juli 2018<\/strong>

\"Het weer zat supergoed mee waardoor we optimaal van alle faciliteiten konden genieten. Vooral het zwembad en jacuzzi waren onze favorieten. Mijn man en ik waren zenner dan zen toen we buiten kwamen en hebben nog even van de omgeving genoten in de stoeltjes bij de ingang. Alles was tip top in orde. Tot snel Margot & JP\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Ines braga bezocht Jepun Traditional Spa op 07 juni 2018<\/strong>

\"Fantastische sauna& massages!! Super vriendelijk personeel. Geweldige ervaring waar je tot rust komt.\"<\/p><\/div>

9,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Bert bezocht Jepun Traditional Spa op 22 mei 2018<\/strong>

\"De Balinese massage is een echte aanrader.\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>Sophia K bezocht Jepun Traditional Spa op 12 mei 2018<\/strong>

\"Prachtige wellness, en z\u00e9\u00e9r ruim. Het was precies een huisje dat je voor jezelf had, was echt het geld waard! Het ontvangst was in orde en ook de uitleg die we kregen. Veel keuze qua drank in minibar (er was zelfs koffie). Ook de tv buiten bij jacuzzi was geweldig, filmpje kijken terwijl je in jacuzzi zit \u00e9n binnen was er nog een tv bij de zetel.\"<\/p><\/div>

4,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>
Bekijk de reactie van de uitbater<\/div>Connie Presutto bezocht Jepun Traditional Spa op 04 mei 2018<\/strong>

\"Het onthaal was niet warm, telefoon werd niet opgenomen als we vragen hadden, jacuzzie werd niet warmer dan 30gr, de hammam was warm maar zonder stoom en eucalyptus (was normaal volgens haar). Geen muziek buiten( wel overal boxen). Nergens een prijslijst voor de dranken te vinden. Voor de rest was het wel mooi ingericht en een leuk zwembad maar ik zou dit zeker aan niemand aanbevelen. Ik ben al op veel plaatsen geweest maar dit was in verhouding met de prijs toch wel de minste. We hebben wel korting gekregen omdat de jacuzzi stuk was ( wat ze eerst is gaan controleren voor we vertrokken)\"<\/p><\/div>

Reactie van de uitbater:<\/strong>

\"beste,\r\n\r\nmijn excuses voor je slechte ervaring. de telefoon werd wel beantwoord en als ik te laat was, want had een behandeling dan ben ik wel naar jullie toegekomen. En idd de jacuzzi was stuk, de sauna voor u was in de nacht en alles was in orde. er kunnen stukken kapot gaan aangezien we dit dag en nacht gebruiken. we hebben het ook in orde gebracht na jullie maar daarvoor is iemand moeten komen. de normale prijs van de sauna is 160 euro. Spijtig dat je vermeld (ze was eerst gaan controleren) dat is ook mijn plicht om te doen. ik heb je 100 euro aangerekend ipv 160 euro en de drankjes voor niets. Is toch een mooie korting meer kon ik op dat moment niet doen, je hebt 3 uren gebruikt gemaakt van de faciliteiten. spijtig dat deze korting niet vermeld wordt en er kan iets mis gaan technisch onze excuses ervoor. Ondertussen is dan ook weer alles gemaakt.\r\n\r\n\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>P. bezocht Jepun Traditional Spa op 04 mei 2018<\/strong>

\"Heel ontspannen en herbrond buitengekomen. We hadden een arrangement met voetenbadje, massage, melkbad en 3u priv\u00e9 sauna. De massage was echt super, zeer professioneel. Ook een hele fijne sfeer in de massagekamer, mooi ingericht. Het saunagedeelte is groot en mooi met oosterse beelden, heel fijn zwembad en jaccuzzi, overal staan ligzetels. Fijne douches. Sauna en stoombad waren ook dik in orde! Kortom...dikke pluim voor dit concept! Voor herhaling vatbaar!\"<\/p><\/div>

8,0
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>D. bezocht Jepun Traditional Spa op 24 april 2018<\/strong>

\"Voor mij was dit een eerste kennismaking met jullie Welness , en ik heb al een nieuwe balinese massage geboekt. Ik ben zeer vriendelijk onthaald en voelde me daar onmiddellijk op mijn gemak. Ook een dikke pluim voor de masseuse, zij doet haar job zeer goed, ik mag wel stellen dat ik veel ervaring heb op gebied van dergelijke massages, voornamelijk in het buitenland gespecialiseerde welness hotels! Ben blij dat ik nu eentje gevonden heb, die aan mij verwachtingen voldoet en dat zo dichtbij! Ook de gastvrouw doet alles om haar klanten te plezieren, dank je wel hiervoor. Namaste Daniella\"<\/p><\/div>

10
<\/span><\/span><\/span><\/span><\/span><\/div><\/div>. bezocht Jepun Traditional Spa op 05 april 2018<\/strong>

\"Kim heeft een heel goede deep tissue massage gegeven\"<\/p><\/div>