We lanceerden Relaxy in 2013 om alle sauna en wellness centra te verenigen op één handig platform. Intussen groeide Relaxy, met zijn 260 aangesloten partners, uit tot het grootste wellness platform van Vlaanderen. Maandelijks inspireren we zo’n 160.000 bezoekers om een wellness momentje te plannen en brengen we deze bezoekers rechtstreeks met onze partners in contact.

Waarom zou je partner worden van Relaxy?

 • checkmark

  Verhoog je zichtbaarheid

  Je hoeft geen dure Adwords campagnes op te zetten die je natuurlijke zoekresultaten niet vooruithelpen. Door onze hoge positie in Google (doe gerust eens de test) geniet jouw wellness een grotere zichtbaarheid. Wij zetten jou in de kijker en jij geniet van een beduidend hogere visibiliteit.

 • checkmark

  Ontvang kwalitatieve reservatie aanvragen

  Vergroot je doelgroep van nieuwe potentiële klanten, kom rechtstreeks met hen in contact en ontvang kwalitatieve reservatie aanvragen zonder hiervoor hoge commissies te betalen.

 • checkmark

  Beheer zelf je bedrijfspagina

  Wij maken voor jou een volledig uitgewerkte bedrijfspagina op met tekst, foto’s, faciliteiten en arrangementen. Nadien kan jij de inhoud van je bedrijfspagina zelf beheren en up to date houden.

 • checkmark

  Voeg Last Minutes toe

  Naast het beheren van alle informatie op je bedrijfspagina kan je ook steeds last minutes op je pagina toevoegen. Zo zorg je ervoor dat die laatste open plaatsjes in je agenda toch nog kunnen ingevuld worden.

 • checkmark

  Volg je persoonlijke statistieken op

  Meet op elk moment het rendement van je investering en raadpleeg je persoonlijke statistieken via onze backoffice.

Ben je overtuigd of heb je nog vragen?

Vul dan snel even je gegevens in en we beantwoorden al je vragen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Word lid van de Relaxy Academy en krijg maandelijks een update!