Word lid van Relaxy.be !

Relaxy.be is met meer dan 130 000 bezoekers op maandbasis en meer dan 170 aangesloten partners de grootste website voor sauna en wellness centra in België.

Waarom adverteren op Relaxy.be ?

  • Steeds meer mensen die graag willen genieten van een dagje sauna of wellness zoeken online, via Google, naar de verschillende mogelijkheden. Relaxy.be is zeer prominent aanwezig in de zoekresultaten van Google en dit op alle algemene zoektermen met ‘privé sauna’, ‘publieke sauna’, ‘wellness’, …

    Doe zelf de test en u zult zien dat u automatisch bij Relaxy.be terechtkomt !

  • Op uw uitgebreide bedrijfspagina ontdekken de bezoekers via Relaxy alle belangrijke informatie over jullie zaak.
    • Meerdere foto’s, introductie tekst, link naar uw website, faciliteiten, openingsuren, betaalmethoden, Google Maps, integratie social media, beoordelingen, arrangementen en last minutes.

  • Het belangrijkste bij het investeren in marketing is het kunnen meten van het rendement. We houden tal van gegevens bij waarmee je zelf het rendement van je investering via ons management systeem kan opvolgen.

Wij zorgen voor uw online visitekaartje !

Waar wacht u nog op ? Contacteer ons vrijblijvend per mail info@relaxy.be en ontdek alle mogelijkheden van online adverteren op Relaxy.be.

Wellness PER PROVINCIE

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en promoties voor sauna, wellness en beauty, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.


WELKOM OP RELAXY.BE !

Zin in een beetje quality time met uw partner of vrienden, of gewoon eens lekker alleen? Bekijk dan hier de beste wellness adressen in Vlaanderen, om er de perfecte bestemming voor u tussen te ontdekken.

Met of zonder badkledij of bubbels? Selecteer uw eigen zoekcriteria om de plek te vinden die het best beantwoordt aan uw wensen. De beoordelingen van andere gebruikers geven verder een goed idee van wat u kan verwachten.

U kan bovendien gemakkelijk zoeken per regio, zodat u enkel nog moet beslissen: een last-minute saunabezoek dichtbij huis of een weekendje ertussenuit? Relaxy.be wenst u alvast veel plezier!